מדהים אהבת חיי ,אנ י לא יוכל יותר אף פעם בחיים לצחוק על באמת ולהנות .ותמיד יישאר כאב וחוק יהיה מזויף,תענו לי בבקשה ,אני סובל הרבה ולוקח קצת כדוריי הרגעה
שככל שהזמן יעבור, תלמד להתגבר ולחיות עם הזכרון. כל אחד מאיתנו איבד מתי שהוא בחיים בן אדם אהוב וקרוב מאוד. אף אחד לא מצפה ממך שתתגבר מיד וזה תהליך שאצל אנשים מסויימים לוקח כמה חודשים ואצל אחרים יכול לקחת גם שנים. אם אתה מרגיש שהכאב מכביד עליך יותר מדי ואתה לא יודע איך להתמודד איתו, כדאי לפנות לתמיכה כל שהיא, קבוצת תמיכה שקשורות באובדן. יש כאן בפורומים של תפוז כמה וכמה פורומים שעוסקים בתחום וגם מוקדים שאפשר לפנות ולדבר עם אנשים.
מאמין בכל ליבי...שאין דבר כזה:מוות...הגוף לכשעצמו מתכלה כי הוא חומר אך הנשמה עוברת הלאה...היא תמיד חיה, כולנו תמיד נחייה רק שהמוות הינו בעצם דלת\מעבר למימד אחר...אבא תמיד איתך הוא מביט בך..דבר אליו ושלח את אהבתך אליו ותראה שתרגיש עם הזמן יותר טוב...אתה תקבל ממנו מסרים: אם בחלומות או באינטואיציות שונות במהלך היומיום... היה חזק דני שלך ליאור
אני מסכימה עם ג'ני, יש הרבה אנשים שעוברים את זה וכדאי לקחת קבוצת תמיכה אם זה באינטרנט או לא, לפעמים יותר קל לדבר עם אנשים שחווים את זה. מה שכן, הזמן עושה את שלו, הוא לא משכיח את הגעגוע אבל הוא מקל במעט. הייה חזק. נילי
אתמול היינו אצל אחותי ביבנה עם שלושת הילדים שלה ,בלי בעלה כי היא גרושה.לא עשינו ממש סדר רק ישבנו ואכלנו קצת וקצת דיברנו.היה עצוב וכשיצאנו אחותי פרצה פתאוםבבכי עמוק וכואב ,היא ממש השתדלה להחזיק את עצמה.ממש על הפנים.גם הלילה האחרון לא ממש יכולתי לישון כל 40 דק הייתי קם ,ממש לא יודע איך ומה יהיה הלאה .קפצתי לביקור גם אצל היהודים המשיחים אפילו שאני לא ממש מאמין וקיבלתי המון תמיכה והמון רגש מהם .טוב זהו