היי חברה

rama69

New member
היי חברה

מה שלומכם, זמן זה לא מה שיש לי בזמן האחרון, אבל נכנסתי ופגשתי פה שוב אנשים שאני אוהבת, אייל, שנטיפי, חברה ועוד, ושמחה לראות שיש חברה חדשים, ברוכים הבאים, מאחלת לכם שבת שלום, והיום זהו יום גדול עבורי, יש לי יום הולדת אני בת 44 אוהבת אתכם, אתי

מומולדת שמחחחחחח../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif

שתהיה לך שנה מאושרתתתתתתתתתתתת

sovlanit

New member
RAMA 69../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif,עד

מאה ועשרים כעשרים. בריאות,אהבה,שפע רוחני,שפע גשמי ושלווה. שבת מבורכת

מזללללללללללל טובבבבבבבבבב../images/Emo65.gif

מי יתן וכל משאלות ליבך יתגשמו אמן אמן אמן בריאות אושר והמון אהבת אמת ואהבה חדשה אוהבת המון איזה כיף שזכרת אותי

meravor

New member
rama69 ../images/Emo49.gif

מצטרפת לאיחולים... מזל טוב,אושר אור ואהבה...

יום הולדת שמח...../images/Emo13.gif

אתי יקרה מאחלת לך יום הולדת שמח המונהמון אור ואהבה אוהבת אותך מאוד

RAMA69מזל טוב ושב"ש

הינה מלאו לך 44 חורפים, אותך חמודה אני לא מכירה, אך כשאר החברים כאן אותך מוקירה, אסכם בשתי מילים, יברכך האלוהים. אמן ואמן.שיתגשמו משאלות ליבך מכל הלב. חברה אמיתיתתת

rama69

New member
תודה לכם אנמשים אהובים

אכן יום של ברכות ואיחולים, מחר יום חדש עם המון אור ואהבה ממשפחתי יום כיף ובילוי במלון, שבת שלום, אתי

sunshine2004

New member
אתי...../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

המון המון מזל טוב ליום ההולדת שלך, מקווה שאת עכשיו ביום כיף נהנית
שתהיה לך שנה של בריאות, אושר והגשמה עצמית והרבה שנים כאלה....

rama69

New member
תודה, ונכון 44

זה בהחלט לא סוף החיים, לפני שבועיים בעלי הסתכל עלי ואמר, את מרגישה מבוגרת? ואני חייכתי ואמרתי, את מי שאלת יש פה מישהי מעל גיל 70, והוא אמר את, את אשתי, ואני: אני עדיין ילדה קטנה, מרגישה צעירה ברוחי ובנשמתי, כאשר היינו נערות ונערים אמרנו כשנהיה בני 30 נלך עם ג'ינס, לא כמו ההורים שלנו, והנה אני בת 44 ולובשת בגדים כמו ביתי המתבגרת, אז מאחלת לכולכם להרגיש צעירים לנצח. אוהבת אותכם, שבוע טוב, אתי

למעלה