היי חברה

avi2323

New member
היי חברה

טוב אז ככה,בשמי ובשם דנה אנחנו רוצים להודות לכל האנשים הנחמדים,שתמכו בנו לאורך כל הדרך.אנחנו טסים בסוף ב-20 באפריל להוואי,טיסה של 21 שעות!! ועוד 5 שעות המתנה סה"כ 26 שעות!!מבטיחים לעשות תמונות ולהראות לכם כשנחזור נ.ב זה שבוע,אבל אנחנו מוסיפים על חשבוננו עוד כמה ימים.... אז שוב תודה.לכולם ושיהיה לכולם סבבה. אבי ודנה.

yyaron

New member
לאבי ודנה תהינו ../images/Emo24.gif

לדנה ואבי תהינו בחופשה הארוכה שלכם בהוואי.... הגיע לכם לזכות הייתם הכי טובים... ואל תשכחו להביא לי את כל מה שכתוב ברשימה לדיוטי פרי...
אבי אני מקווה שכשתחזרו תמשיך לשדר, אחלה שידורים יש לך אתה גב גבר... דנה אני מקווה שהחופשה תעשה לך רק טוב ותחזרי עם כוחות מחודשים ותחזרי לשדר מדיי פעם....

shanibe

New member
תהנו, תעשו הרבה חיים

תשתזפו, ואל תשכחו את התמונות !

ista1

New member
אבי ודנה תעשו לי שפן!!!!!

אבי ודנה תהנו לכם היי שם בצד השני של העולם... תשכחו מכול הצרות היומיומיות ותייצגו את כול הבלוגרים האנונימים המסתובבים פה בכבוד.... מת עליכם רק לכם הגיע לסוע אז אל תתבייש דרג חמש ו לא רק בלונדינית כי איכות זאת לא מילה גסה!!!!! אבי את גב גבר דנה את גב גברת בייי נ.ב. אל תשכחו לקנות לתפוז שרתים חדשים בדיוטי פריי

ista1

New member
אבי ודנה תעשו לי שפן!!!!!

אבי ודנה תהנו לכם היי שם בצד השני של העולם... תשכחו מכול הצרות היומיומיות ותייצגו את כול הבלוגרים האנונימים המסתובבים פה בכבוד.... מת עליכם רק לכם הגיע לסוע אז אל תתבייש דרג חמש ו לא רק בלונדינית כי איכות זאת לא מילה גסה!!!!! אבי את גב גבר דנה את גב גברת בייי נ.ב. אל תשכחו לקנות לתפוז שרתים חדשים בדיוטי פריי

לדנדוש ולאבי מהחתול שלכם!!!

המון המון הצלחה ותהנו ותעשו חיים ואל תשכחו את הלקוחות הקבועים שלכם!!! ודנדוש אני מתגעגע מתי נראה אותך שוב? אולי תעשי איזה שידור לפני הטיול? נ.ב- דנדוש אל תישכחי לקחת את החתול שלך (אני מיצ החתול) במזוודה!!!

אביייייייייייייייייי../images/Emo24.gif

קודם כלללל שתיהיה לכם נסיעה טובה תלכו בשלום ותחזרו בשלום.. אני אתגעגע אלייךךך שבועיים בלי מישהו שיצחיק אותי כמוךך
סתם מאמי תהנווו בשביל כולנו נסיעה טובה חולה עלייך

למעלה