היי חבר'ה..

לחפש.

השאיפה היא ת"א, אבל אני לא אעבור ללא עבודה מסודרת שם. אנ לא מתכוון להתחיל למלצר או לעבוד בשליחויות בשביל לממן שכ"ד.

לא נראה לי שנסקפה יכולה לעזור לך

היא מתכוונת שהיא מחפשת עבורי דירה בחיפה (למרות שגם עבודה בת"א היתה יכולה להיות מועילה, אבל אז, אני בטוח שהיא היתה קופצת על המציאה).

lulit

New member
דירה בחיפה?

זה די פשוט לא? תשקים קום ביום שישי בבוקר. תקח את המקומונים ותתחיל לחפש. תנסה לפנות לאגודת הסטודנטים באוני' ובטכניון (יש להם מאגרים גדולים למדי). עכשיו התקופה קצת בעייתית כי המון סטודנטים מחפשים דירות. תנסה לחכות עוד איזה חודש - חודש וחצי, ואז תתחיל לחפש. אחרי שירד הלחץ.. (אולי בכלל לא הייתי צריכה את זה פה? את מי זה מעניין בכלל?). בכל מקרה בהצלחה!

sentinel

New member
קצת עלי:

אז קוראים לי תום, אני בן 25. כרגע עובד במשרה חלקית כתומך טכני ב-ICQ. אני סטודנט לארכיאולוגיה באוניברסיטת תל אביב. אמור להתחיל את לימודי השנה השנייה שלי. את הזמן הפנוי שלי אני מחלק בין קריאת ספרים, צפייה בטלוויזיה, גלישה באינטרנט ורכיבה על האופנוע שלי (DR350 לכל המעונינות)

Hendrixon

New member
ולי הם לא ענו../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

גלית35

New member
ואני 1ציפורה והנה אני כאן ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

בשמי האמיתי....

אבישג 21

New member
../images/Emo99.gifאז אצלי ככה :

אני בת 21 וחצי , לומדת בת''א בתחום המדעים מדויקים, ומתחילה בדיוק שנה שניה. גרה במרכז , אוהבת את החיים וזהו .

Kitty the Cat

New member
אוקיי, אז אני בת 20...

התחלתי ללמוד היום
תואר: "ביוכימיה מולקולרית" בטכניון. הייתי חיילת עד לא מזמן. אני גרה בקריות, ואוהבת לשחות.... וכמובן, הודעה: אני הולכת להיות פה ממש הרבה עוד מעט, כי עושים לי אינטרנט מהיר. עם מודם קצת קשה לקחת חלק פעיל בפורום... אשמח שתדעו עליי קצת יותר ממה שידעתם עד כה... בזכות הכתיבה שלי...

למעלה