היי זה לא פייר !
מה זה ? אני העלתי את הנושא הזה ! איזה באסה, אז מה אם אני עסוק כל היום ומגיע אל המחשב ב 2.00 בלילה ? לא פייר, דיון כ"כ ארוך ועינייני ולא ניתנה לי ההזדמנות להתבטא. בכל מקרה, כן מה שהתכוונתי זה מה שגל ניסח בצורה יפה ועדינה מאוד כדי לא לפגוע בילדה ואל תתייחסי למילה ילדה כמילת גנאי, זוהי תקופה יפה בחיים שבה הכל ורוד, תהני ממנה. את מזכירה לי את עצמי לפני צבא וגל את הבוס שלי בעבודה. זה כ"כ מצחיק כשאני חושב על זה עכשיו, איך הוא ניסה לשכנע אותי ואני הייתי קיר, נאיבי. הוא אפילו סיפר לי על זוגות, חברים שלו, על הבגידות שלהם, יש סיפור אחד חזק אני אספר אותו בסוף... בקיצור יצאתי פעם בחודש למקוצרות (ואם את לא יודעת - יוצאים בשישי בצהריים ובשבת בערב חוזרים לבסיס) וחשבתי שהכל יפה עד שקיבלתי כפות לפנים והתעוררתי ואז זה כבר כאב, מאוד. הכי מצחיק שזה קרה לכל, אבל לכל מי ששירת איתי, לכל החברים שלי (שם היו גם איזה שניים, ג'ובניקים, בצד המכפכף) ! גל, אני חולק עליך בדבר אחד, זה כן חוק ! (יש בודדים שעוברים עליו אבל זה חוק נ.). והנה אחד מסיפוריו של זה שהיה הבוס שלי : היה לו חבר טוב שהיתה לו חברה 4 שנים לפני צבא. הוא סיפר שבחיים לא ראה כזאת אהבה, גם הרבה שנים אחרי, משהו אולטימטיבי. קיצור הילדים היתגייסו, החבר התגייס לסיירת מטכ"ל, והילדה, איך לא, לחה"א (ואת עוד תשמעי על סיפורי חה"א). יום אחד מר חבר בא לבוס שלי (כשהם היו חיילים כן...) ואומר לו שיש לו תחושה שהחברה בוגדת בו (נטחנת ברבים בעיברית יפה נ.) הבחור מרגיע אותו ואומר לו שלא יכול להיות, הם כ"כ אוהבים וכל החרטה הזה. כך זה נמשך איזה תקופה, עד שהמטכ"ליסט לא יכול יותר, חותך מהבסיס, בא לחבר, מכריח אותו לחתוך גם והם נושאים אליה לבסיס... יש טעם להמשיך ? (ולילדה המתוקה שלנו - הם תופסים אותה על חם באמצע הזיון !) כמובן שהיא אוהבת אותו ואומרת לו שזה חד פעמי וכאלה. בהתחלה הוא סולח, עד שהוא מגלה שזה לא היה חד פעמי ונוטש. והנה מגיע החלק שאני אוהב : הבחורה מתחננת אליו שיחזור אליה ככה תקופה מסויימת. יום אחד הוא מתקשר אליה קובע איתה ובא אליה, מזיין לה את הצורה, בסוף הזיון הוא מוציא שטר של עשרה שקלים, זורק עליה, אומר לה "זה מה שאני חייב לך על הפעם..." ובעודה המומה הבחור מתחפף... תודה על הסבלנות !