היי חברה

lovebear

New member
היי חברה

לפי המצב שכולם מפרסמים עבודות שלהם אבדוק 2 אופציות 1 זה לבקש את המצלמה הדיגיטלית של בן דוד שלי וכך לצלם או לעשות תמונות רגילות לבנתיים ולסרוק אותם עד שאוכל לעשות בוק צילומים מקצועי ליותם המון תודה ותדע שאתה 10

yottami

New member
IOVEBEAR כנס......

תראה חמוד...גם אני בסיום קורס איפור שלי עשיתי בוק דרך הביה"ס.....זה היה כאמור לפני 8 שנים. חשבתי שהתמונות מהממות ומדהימות וסופניות. וזה היה כולה 4 תמונות גדולות. מה מסתבר?...שהתמונות מכוערות וחסרות מקצועיות. היום בעיני. שמע...עם הזמן אתה תלך ותשתפר, והעבודות והסגנון שלך ישתנו כי איפור זה מאד דינמי ויצירתי ואם יש לך מעוף אתה תלך ותשתנה משבוע לשבוע. כך דוגמא: בקורס איפור תמיד אמרו לנו שכל הנושא של איפור כלות הוא פחות או יותר לא משתנה כל הזמן אותו הסגנון וכו'...מה שבעיקרון דיי נכון, אבל היום כמאפר כלות ואני מדבר איתך על 6 -7 כלות ביום+ המלוות שלהן... אני חושב שמבחינתי אני משתדל להוסיף כל פעם דברים חדשים עוד גוון עוד צורה חדשה עוד שלוב משוגע בעין.....זו אומנות בעיניי אני חושב שאני די יצירתי לעומת מאפרים אחרים....לכן הבוק הוא סתם...כי כל הזמן משתנים ועם הזמן עושים עוד, רוב הבוק שלי הוא מצילומי עיתונות היום מסתכלים על כמה שערים עשית בעיתון.....זה הכי חשוב ללכת ולעשות צילומים בעיתון, והכי חשוב זה להתחבר לצלם שמצלם מודליסטיות צעירות ...אתה תאפר והוא יצלם וכך גם תיחשף וגם יהיה לך בוק צילומים.....מבלי להוציא כסף על זה......אם בכל זאת אתה רוצה בוק מסודר אני ממליץ לך לעשות את זה כמו שצריך זה אומר צלם מקצועי ודוגמנית מקצועית כלומר לא להביא את ה"חברה של אחותך"... זה מאד חשוב שתקח לצילומים איזו חברה שתסגנן לך את ה "פריים"...כלומר תעשה סטיילינג...אחי הדברים הללו נשמעים כרגע גדולים מדי עבורך אבל תאמין לי זה חשוב מאד מאד........לכן אם תרצה אני יכול לסדר לך את הצלם שלי המקסים הוא מאד מוכשר ואני באופן אישי אדאג שיעשה לך מחיר מאד מאד יפה אני גם אדאג לך לדוגמנית אם תרצה אני מכיר מליון.....אני אכוון אותך ואדריך אותך כי יש לי נסיון לי לא היה מי שיכוון וידריך....אז אם תרצה בשמחה אני אשמח לייעץ ולעזור לך......שיהיה לך חג שמח......

למעלה