היי חברה:)

Prince Yoni

New member
או...

סוף סוף חדשה
תספרי קצת על עצמך, תחביבים, איך זה ללמוד בהולץ', מזל, וכל מיני פרטים! נעים מאוד אני יוני

אוקיי :)סורי שלא עניתי הרבה פשוט

הייתי בטבריה עד אתמול.... אממממ.....טוב אני קרן, עולה לכיתה יא בהולץ,בכיתת מכונות תעופה(כבודדדד!!!!) תחביבים?וואו,לבלות,לטייל,לקנות בגדים(המסגרת של המדים מגבירה תחשק לקנות בגדים אזרחיים :) מה עוד?להיות עם חברים....אני יודעת.... איך זה ללמוד בהולץ?אני נהנת...יש כאלה שלא(כמו בכל דבר אחר), כיף לי שם,חברה טובים,מורים סבבה....מפקד אחלה והכל טוב ויפה.... אמממ...אני חניכה תורנית כבר שנתיים.... מזל:) מזל עקרב....כן כן אני יודעת שזה בעעע אבל אני לא תואמת לו בכלל :) חחחח.... אמממ...מה עוד.....אני בגנע אויר,אגב היה לנו קורס בשדה בוקר והיו שם כמה חברה מהטכני.... ונעים מאוד יוני :) א...ותמונה:)

Prince Yoni

New member
אההה

גם את בגדנ"ע אוויר! יפה גם אני, אנחנו היינו בבסיס רמת דוד. היה ממש כיף! ראינו מטוסים ומסוקים ממיטב הדגמים, דת"קים למיניהם, שיחות עם טייסים.

akapulko2020

New member
בסה"כ

בלי הממ"סניקים לא יהיה ח"א ....
אז נכון שהעבודה שלהם לא קלה,אבל גם לאלקטרונאים אין חיים קלים,ובטח לא לחמשים וחממ"ניקים(שלזה בד"כ מגיעים מלימודי חשמל). מה לעשות שעבודה שקובעת אם יעלה או לא יעלה מטוס לשמיים היא מלחיצה וקשה... וכמקצוע לחיים,טנכאי/הנדסאי/מהנדס מכונות זה בהחלט מקצוע מאוד מכובד.
ה"ירידות" ההדדיות של אלקטרונאים ואנשי מכונות בטכני חיפה/ב"ש הם עניין מוכר וקיים,כמו בין כל שתי מגמות בבי"ס רגיל,אבל בכל זאת ,לא צריך לזלזל באנשים שעושים בגרות מלאה,פשוט במקצוע שונה משלך....

למעלה