היי חבר'ה

היי חבר'ה

מה שלומכם? מה חדש? מרין... את פה? אז ככה: קראתי את כל עניין מסיבת הרווקים, ואני... סילחו אם אתם לא בדיעה שלי, כן הייתי מאשרת לו ללכת כי אם יש בנינו אמון הוא לא יעשה שום דבר חוץ מלהסתכל עליה ומקסימום הוא יחזור אליי חרמן בסוף הערב, וגם אני הייתי די נהנת ללכת למועדון חשפנים (אם רק היו מציעים לי) וכמובן לראותם בלבד, אולי גם אני הייתי חוזרת לבן זוגי חרמנית, כך או כך אין מצב שיקרה משהו בינו לבין החשפנית כי זה הרי עבודתם ואסור להם להתעסק עם לקוחות, ואם הוא יצוד מישהי באותו ערב... זה כבר עניין אחר ושוב כאן אנחנו חוזרים לנקודת האמון. אז תעשי קצת חשבון נפש עם עצמך ותחליטי. מתיי המסיבה? או שהיא כבר הייתה? בכל אופן... לכל השאר שלא מסכימים איתי, איתכם הסליחה, אבל כזאת אני. אוהבת אתכם.

sidi

New member
או

סוף כל סוף אני לא לבד בדיעות שלי.

mariana

New member
היי חני מה שלומך?

קודם כל אני מאמינה באריאל ב1000% אני יודעת שהוא לא יעשה כלום, מסיבת רווקים בסוף לא היה החברים ירדו מהפרק כי החברות של החברים האחרים גם לא הסכימו בסוף יצאנו כולם ביחד ולא ניכנסו לשום מקום סתם היתסובבנו בלחפש מקום לשבת, לא שאני אנטי זה אלה פשוט לא מסתדר לי בראש שמסיבת רווקים צריכים לעשות דווקא שם, אני בדיוק באותה הדעה של שירן, זה עיניין של אופי אני גם לא אוהבת את כל אלה שמסובבות לכולם את הראש וכולם יוצאים חרמניים בטירוף, אני לדוגמא לא הייתי הולכת למועדון חושפנות כי זה פשוט לא אני

ניקולי

New member
מרין לאחר... בדיקה יסודית!!

אני לא ממליצה שיילך.. ע"פ שזה כבר היה...
והוא לא הלך
בכל מקרה שגם לא יילך וזה לא בקטע של אי אמון או קינאה זה בקטע שאין לו מה ללכת לשם ומה שאמת אצלי בבית את צודקת ב 100% לא בעצם ב 10000% נשמה...... איך היתה היום הולדת?????????

mariana

New member
יום הולדת של מי?

של אמא שלו? יש כל כך המון ימי הולדת בשבוע הזה הראש שלי כבר היסתחרר. של אמא שלו היה נחמד חפיף כזה.

../images/Emo32.gif דה רקורד

אני בכלל לא מבינה בשביל מה צריך לעשות מסיבת רווקים???? קודם כל מנהג לא יהודי אחר כך לדעתי זה מפגר אם כל כך מרגישים צורך להפרד בצורה כל שהיא מרווקות ולעשות את זה כל כך רשמי כנראה שלא כל כך מוכנים להפרד ממנה (מהרווקות) אז אולי לא מוכנים כל כך לחתונה... או שנתונים ממש בלחץ חברתי וזה כזה "כולם עושים אז גם אני" בכל מקרה אנחנו התחתנו ובערב לפני החתונה ישבנו בבית ואכלנו ארוחת ערב פולנית והלכנו לישון נרגשים וחבוקים יחד בשעה 22:00 כמו ענקיים

מאו יין

New member
היי קטנה ומקסימה!

א) גמני חושבת בדיוק אבל בדיוק כמוך. ב) אני לא מבינה למה את מתנצלת על דעתך כל כך הרבה ????
ואם לא מסכימים עם דעתך אז מה??!!??
אז זה אומר שלא אוהבים אותך?? או שאולי את לא זכאית לדעה שלך????? תמיד אבל תמיד תביעי את עצמך וללא חשש מכך שלא יחשבו כמוך, כי תמיד יהיה מישהו שלא יחשוב כמוך!!!! ואנחנו נאהב אותך בכל מקרה!!!!

night spirit1

New member
שלום לכולם אז ככה....

שלוםםםם אז אני דיי חדשה פה :) נכנסתי לפורום הזה כי מה שאני מרגישה כרגע זאת"אכזה" אכזבה מהחיים אני מרגישה שכל תקופת החיים שלי אני רק מנסה לתפס למעלה ולהרים את עצמי אך תמיד קורה משהו או מישהו שפשוט דורך עליי ומפיל אותי אם זה אבא שלי או אם זה קשר עם בן זוג היה לי חבר לפני חודש בערך היינו 3 חודשים ביחד אבל זה היה נורא משמעותי בשבילי ועשיתי איתו דברים שלא עשיתי עם אף אחד היינו המון ביחד והוא הראשון שנתתי לו את הגוף שלי, שעשיתי איתו אהבה,אהבתי אותו כל כך והרגשתי מאושרת סוף סוף הרגשתי איך מתמלא בי חלל שהיה בתוכי המון זמן. ואז יום אחד אחרי שהוא חשד שיש לי מישהו אחר ולאחר מכן הוא חשב שבגדתי בו שבעצם לא היה כלום מצידי רק איזה בחור שרצה אותי כבר כמה זמן וניסה לנשק אותי אך מבחינתי לא היה שום שיתוף פעולה אחרי הסברים ושיחות וחברות שדיברו איתו והמון כאב וצעקות הוא נורא נפגע היה בטוח שבגדתי בו הוא היה פגוע וכואב ומאוכזב ואני הרגשתי איך אני מתמוטטת כי חבר שלי פשוט לא יכל לסלוח הוא הרגיש על הפנים ואני עוד יותר גם מהידיעה שיותר לא נוכל להיות ביחד כי הוא לא מוכן לסלוח וגם מהידיעה שכביכול פגעתי במישהו מיוחד וחשוב לי מרוב תסכולים כבר האמנתי שבגדתי בו למרות שאני יודעת שהגוף שלי והלב שלי תמיד היו איתו( עם החבר שלי) הוא ניתק איתי כל קשר,הקשר שלנו הסתיים כל כך מכוער ובאי הבנה אני יודעת שאני לא הולכת לפגוש אותו אלא אם כן בצירוף מקרים וגם בקושי כי אין כל כך מצב שניתקל אחד בשני וכואב לי כואב לי שאהבה שלנו הסתיימה ללא שום סיבה מוצדקת והוא פשוט לא מוכן להאמין הוא מפחד שאני אפגע בו שוב הוא בטוח שאני בגדתי בו,,, ואני אני כל כך אהבתי ועדיין הלב שלי נשבר מדמם ואני מתגעגעת וכואב לי שמערכת יחסים כל כך חשובה ומשמעותית בשבילי צריכה להסתיים ככה(אני בת 17) ולמרות הגיל עברתי המון בחיים.... במשך חיי התאכזבתי מאנשים קרובים וכנראה שבחיים אני לא אצליח לרפא את הנפש שלי ואני לא יודעת אם אני עוד יוכל להעניק אהבה מפחד להיפגע כי כל פעם שנתתי אהבה אמיתית נפגעתי....

sidi

New member
תני לי לגלות לך סוד

אני לא רוצה לבאס אותך אבל בחיים יהיו לך עוד המון אכזבות. ובד"כ רוב האכזבות מגיעות מהאנשים שקרובים אלינו ביותר כי הרי אם הם לא היו קרובים אז לא היו לנו ציפיות ואז גם לא היינו מתאכזבים. לכן אני לא חושב שיש תרופת פלא נגד זה, אלא פשוט לנסות להפיק לקחים ולנסות להמשיך הלאה. לגבי החבר, אין לי הרבה מה להגיד לך, אני לא יודע איך הוא גילה את זה, את סיפרת לו או שהוא תפס אותך על חם? כי אם נתפסת אז מדובר פה גם בעניין של אמון. ולמען האמת אני גם לא יודע איך אני הייתי מגיב בעצמי אם היה קורה לי מקרה דומה. אני מניח אבל שהייתי כועס מאוד אך בסופו של דבר סולח אבל זאת רק הנחה.

black ross

New member
חמודה ....

תסלחי לי על הסקפטיות אבל עושה לי רושם ש..... הוא לא ממש אהב אותך .... אני חושבת שבמערכת יחסים כלכך חשובה וכל כך רצינית הדבר הראשון שצריך להיות זה אמון אם החבר שלך לא האמין לך סימן שמערכת היחסים שלכם העיניו לא הייתה כל כך משמעותי .... במצב כזה אין הרבה מה לעשות אלא פשוט לעבור הלאה כי אין שום סיבה שאת תצטרכי לתרץ את עצמך הוא אמור להאמין לך ..... תחשבי על זה ככה : גם אם אתם תחזרו להיות בקשר הוא לא ייתן לך להנות מהספק כלל וכלל מכיוון שהוא לא בוטח בך מה שיגרום לקשר שלכם להיות ממש מגעיל ואת פשוט תסבלי מכל העיניין אז ..... פשוט תקבלי את העיניין כמות שהוא ותביני שאין מה לעשות בנידון ... כי כשאין אמון אין מערכת יחסים

למעלה