היי חבר'ה

mariana

New member
היי חבר'ה

בוקר טוב לכם. קודם כל נופרי תודה על הקפה הטעים יש לי בעיה האם אני סתם קנאית או חולנית. חבר רחוק של אריאל מתחתן ביום רביעי החברים האחרים עושים לבחור ההוא מסיבת רוקות ואיפה הם הולכים? למועדון חושפנות יש לי כמה שאלות למה דווקא לשם צריך ללכת במסיבת רוקות אפשר לחשוב שכל החיים הם נעולים ולא יראו יותר בנות. החברים האלה של אריאל הם טיפוסים שאני ממש לא אוהבת, גם אריאל לא כל כך חבר שלהם שלום שלום וכשמזמינים אותו לארועים הוא הולך אז אתמול הוא אומר לי שהוא הולך ושחושפניות לא עושות כלום ואסור לגעת בהם. זה נכון? אני מכירה את החברים שלו והם מהבחורים המניאקים האלה שדוחפים כספים לתחתונים של חושפנית ומזילים ריר, אני סומכת על אריאל במאתיים אלף אחוזים אבל רק המחשבה שהוא נהנה מהבחורה אחרת מוציא אותי מדעתי ועשיתי לו אתמול פרצוף ולא בצדק אבל זה מרגיז אותי. מה הייתם עושים במקומי???

black ross

New member
הייתי מבקשת ממנו ...

שיסתובב כדי שאני אוכל לבעוט בו הישר לכיוון הדלת והייתי רצה מהר בכדי לנעול את הדלת אחריו

mariana

New member
שירני ממך ציפיתי למשהו אחר

ככה? אני צריכה לאסור עליו ללכת? זה לא נקרא חניקה? כי אתמול הוא דיבר עם אשתו לעתיד של אותה בחורה והיא מעודכנת שהם הולכים לשם אז היא אומרת לו שהם לא עושים כלום ולא נוגעים בהם, זה רק שותים ומסתכלים, אמרתי לאריאל אם זה חסר לו אני אעשה לו בבית חושפנות לבד
אני מפחדת שהוא יגיד לי שאני חונקת אותו

black ross

New member
אני חושבת שאת והאישה לעתיד

ממש לא מעודכנות
חמודה אני לא יודעת אם הוא משקר במזיד או שהוא סתם
כי תהיי בטוחה שזה קצת יותר ממה שהם מספרים לך אני מציעה שתשאלי את הגברים כאן

mariana

New member
נו איפה מיקייי וסידייייי

כנסו לכאן תספרו לי חבר'ה איך זה שם???? אני ממש עובדת עצות

האמת...

מעולם לא הייתי במועדון שכזה. אבל אני מכיר רבים וטובים שכן היו... ומה להגיד לך ?!?... זה רחוק מלהיות תמים... אם משלמים מספיק, נוגעים... אם משלמים עוד יותר... יש עוד... זה מאוד תלוי בבן אדם... ככלל... זה ממש לא תמים

mariana

New member
אני יודעת שזה לא תמים

רגע מיקי אתה בתור גבר מה אני אמורה להגיד לאריאל לא ללכת??? הוא יעלב לא? גם אריאל אף פעם לא היה במקומות האלה, אני יודעת במאת האחוזים שהוא לא יגע אבל רק המחשבה שהוא הולך לשם מטריפה אותי

לא יודע מה להגיד...

לתת לו ללכת או לא... אין מה לאסור עליו, כי זה לא צריך לעבוד ככה... הרי אם הוא רוצה לעשות משהו, הוא יעשה גם אם תתני לו וגם אם לא, אז אין טעם "לא לתת לו"... השאלה היא... האם הוא מתחשב ברגשות שלך ?

sidi

New member
מרין

ובכן אני כן הייתי במועדון כזה גם במסיבת רווקים של חבר. תמים? לא אז ברור שזה לא כל כך תמים. במועדון שאני הייתי הבנות רקדו ערומות על הבמה וכאשר לא רקדו הן הסתובבו בקהל עם חזה חשוף ותחתונים. במידה ומישהו רצה למזמז אותן אז זה תמורת כסף ורק בחזה וחוץ מזה כלום. ודרך אגב, לא חייבים, אפשר סתם לשבת ולצפות ולשתות כוס בירה. לדעתי זה סתם בילוי מפגר לא ראיתי בזה משהו מיוחד. לדעתי את יכולה לתת לו ללכת ואין לך מה לקנא.

mariana

New member
יופי סידי אתה היחדי

שהרגעת אותי תודה לך על האינפורמציה איפה נעלמת תגיד לי

יקירה די עם הקנאה

קנאה לפעמים חונקת ויכולה להרוס תני לו שילך וגם אם הוא יגע בה וגם אם הוא ידלק מזה הרי יותר מזה הוא לא יעשה והוא יחזור אל הבחורה שהוא כל כך מעריך ואוהב עד כדי להתחתן איתה רק שתדעי שאני יודעת שגברים אולי ליד החברה עושים שטויות אבל בתוך תוכם הטובים והשווים בינהם אפילו נגעלים מאותן בנות הן מרוחות באיזה חומר ומסריחות מזעה אז תני לו ללכת שיהנה העיקר שהוא חוזר אליך ותאמיני לי הם יודעים להעריך את החופש הזה

black ross

New member
מה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא מדובר כאן על קנאה מדובר כאן על כבוד הדדי אני רוצה לדעת משהו אם את תרצי ללכת למועדון חשפנים הוא לא יגיד על זה כלום
ביום שהוא לא יגיד על זה כלום אני ארקוד ערומה בחוצות תל אביב איך אני

black ross

New member
מה דעתך על ....

"מוכרת הפרחים "
זה ריקוד די קופצני אבל....... אני אצטרך בן זוג ..... מיקי אולי תצטרף

אולי אני פרמיטיבית

אבל מה שאני ירשה לעצמי או לא ירשה שונה לגמרי ממה שאני מסוגלת נפשית להרשות לו בעלי לא מרשה לי ללכת אפילו לריקודי עם כי הוא חושב שזה יכול להרוס לנו אבל אני כן הייתי מרשה לו ללכת והראיה לכך שהרשתי לו לא בדיוק במועדון אבל משהו דומה ובגלל שהאימון ביננו כל כך חזק ויש ביננו המון פתיחות אז בטח לא פחדתי שזה יהרוס ואפילו נהנו מזה

mariana

New member
מיקיייייייייייי../images/Emo6.gif

אני עם הידיים על הבטן קרעת אותי ריקי רואים לך

למעלה