היי חבר'ה!!

רינת4

New member
היי חבר'ה!!

הרבה זמן לא הייתי כאן. מה שלום כולם...? בכל מקרה, אחרי הפסקה ארוכה, בעקבות המלחמה-באתי להורים שלי(כדי שהן יוכלו להיות רגועים). רק ש...די משעמם לי כאן. אבל מבעוד מועד הבאתי עימי לכאן כמה פרקים של באפי: ראיץי את 6x11-6x14 ויש לי דבר קטין להגיד: קודם כל, זו רק אני או שבאמת הפרקים האלה קצת חלשים? לא יודעת, לא הרגשתי ממש במתח והם גם לא עסקו במשהו חשוב. הדבר היחידי שמעצבן אותי: ס פ ו י ל ר באפי וספייק. די! עד כאן! נמאס לי! אני פשוט לא יכולה לראות אותם ביחד. זה ממש התחיל לעצבן אותי. אני יודעת שג'וס רוצה להשאיר את ספייק בסביבה, אבל הוא לא יכל לחשוב על דרך אחרת? אני לא רואה כאן שבאפי מתאהבת בספייק. אני רק רואה שהיא עושה דברים שאחר כך היא מתחרטת על זה. היא לא אוהבת להרגיש ככה. אז יופי, אז היא נמשכת לספייק... הם שוכבים ואז היא מתעלמת ממנו. לא יוצא מזה כלום לא מגיעים לשום מקום, אז זה הזמן לדעתי לקטוע את העניין. מה אתם חושבים? בבקשה- בלי ספויילרים לפרקים החל מ6x15. ואם אתם מתעקשים, בבקשה תשימו סימן של ספויילר. תודה.

B a n j o

New member
רינת !!!! ../images/Emo24.gif

לאיפה נעלמת לנו ? אני לא אשים ספוילרים, אבל פשוט תחכי...

i love tara

New member
ניצול שירשור

לכל מי שמתגעגע לאתר הנפלא Buffyverse שנסגר ולסרטונים המצויינים של Smgfan2000 ניתן למצוא אותם בפורם של האתר שלא נסגר צריך לדפדף בין הדפים ושם היא מפרסמת את הסרטונים שלה רק תזכרו שרוב הסרטונים הם על עונה שבעית של באפי ורבעית של אנג'ל

מצאתי רק ל413 ו414 והם ממש מוצלחים

יש לה אתר או משו... זה כל כך מעצבן שהכל כתוב בגרמנית...

i love tara

New member
אני יודע שזה מעצבן

תנסי להכנס לפורם דרך גוגל ואז לתרגם אותו לאנגלית. חוץ מזה יש שמה דווקא איזו סרטון שעשה אותו אחד בשם אדם שזה מין intro לעונה שמינית ויצא בכלל לא רע מומלץ בין הפורומים שמה יש גם פורום של תמונות מפוצץ בתמונות שונות של כל הקסט באיכיות מצויניות כמו שהיו באתר ז"ל

לפני כמה ימים חשבתי בדיוק איפה את!

כולנו עם המשפחה והבאפי במלחמה אה?! וכל מה שאמרת- אני תומכת!!! (מילה אחת- בלע...)

Lady of Buffdom

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo140.gif

אגב, קיבלת את המייל ששלחתי לך לפני כמה זמן?

רינת4

New member
תודה לכולם...

אתם ממש חמודים.
אבל אין לי סבלנות לחכות! אני מאוד מקווה שמה שיקרה יהיה לטעמי... :) ולא, לא קיבלתי את המייל שלך...

למעלה