היי חבר'ה

mariana

New member
היי חבר'ה

מצטערת שנעלמתי ככה בזמן האחרון אבל... בצדק. מה שריקי אמרה היא קצת הגזימה(חולה עלייך) לא ציפיתי שתתקשרו אליי, פעם זה היה אחרת ומי שמכיר אותי יודע, אלה לפחות להראות התעניינות דרך הפורום. כששירן עברה ניתוח ישר התקשרתי אליה ואפילו כאן בפורום כולם החזיקו לה אצבעות. אני אישית הייתי מתקשרת אין סוף לג'ס לראות מה עם הלידה והיינו מאחלים לה דרך הפורום הצלחה וכו', אז בתור מי שפעילה בפורום ובין הראשונים שהקימו את הפורום ציפיתי ליחס אחר והיו עוד המון ארועים כאלה. הייתי בטוחה שאחרי שאני אחזור מבית חולים ישאלו עליי וכו', אבל כלום נאדה. כנראה שאף אחד לא עוקב אחרי ההודעות שלי ואף אחד לא יודע, אז אני לא רואה טעם לכתוב כי אף אחד גם ככה לא קורה, העיקר כל אחד שם את התגובה שלו וזהו. קשה לי לעזוב כאן, אני מודה לכן אני נגמלת לאט לאט, זהו הוצאתי את זה

מרין...

קודם כל שמח שאת בריאה ושלמה... שנית כל, כן, אני זוכר שהיית אמורה לעבור ניתוח, אך לא זכרתי מתי זה היה אמור להיות... וציפיתי לראות שתהיה איזו שהיא הודעה בנושא... חוץ מזה, אני חושב שלא צריך לקחת דבר ללב, לפעמים קורא שכל אחד טרוד בענייניו, ולא כל כך שמים לב, אך אין זה אומר כי לא איכפת... אני מקווה שתשובי לכאן במהרה, וכולנו יחד נחזור להיות כאן מה שהיינו פעם...

מרין ../images/Emo24.gif

קודם כל מקווה שהכל הסתדר כמו שרצית בין הכל והכל אני לא יודעת באיזה פינה לעמוד אבל אף התנצלות לא תתקן את העינין אני לא מצפה ממך למחוק ולשכוח אבל כן מקווה שתוכלי להבין שהדברים לא הסתדרו כמו שרוצים ולפעמים קשה לעקוב או להבחין בדברים שמסביב כשאצלך לא הכי טוב בכל מקרה אני אשמח לדעת שאת פה איתנו

ניקולי

New member
מרינוש

לאמר לך את האמת כתבתי שזה לא תירוץ לא להכנס בגלל שלא מתקשרים וכאלה מה שריקי כתבה כאן נבע מממקור מסויים. למרות זאת כולנו דאגה אלייך ומקווים באמת שאת מרגישה טוב. ומה שג'ס אמרה זה נכון בהחלט כל אחד ועיסוקיו הוא לא תמיד יש זמן לעקוב אחרי הנעשה ולא תמיד יש מצב רוח לאחרים. גם אני לפעמים יושבת וכותבת כאן שעות ומרגישה לבד שאף אחד לא מתיחס אליי וזה אותו הדבר לגבי הטלפונים נשמה לכן פתחתי יומן יומני האישי כאן בפורום שבו אני כותבת מידי פעם כשאף אחד לא מציחס אליי מה דעתך לפתוח גם יומן?? חחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ניקול*

mariana

New member
אז ככה

ביום חמישי לפני שבועיים לפני יום הולדת של ריקי אמרתי שאני לא יהיה כאן כל השבוע אבל אף אחד לא טרח להיכנס ולהיסתכל. ואם כל אחד עסוק בעינייניו וטרוד במחשבות שלו אז עדיין לא הבנתי בשביל מה הפורום קיים, להגיד שלום וללכת? או להישתתף כולם בבעיות של כולם, אני ת'אמת חשבתי שזה ככה. לא נורא בכל אופן הבנתי אותכם, ואני באמת מקווה שזה לא יקרה יותר לא לי ולא לאף אחד אחר.

ניקולי

New member
הללויה ../images/Emo124.gif

אפרופו חיסורים מישהו יודע מה עם בת הים??? התגעגעתי ליציאות שלה.....

רגע..רגע... לא הבנתי פה משהו...

קודם כל מרינוש' אני שמחה שחזרת אלינו!!! אני חשבתי שאמא שלך אמורה לעבור ניתוח אז כתבתי הודעה על אמא ולא עלייך, אז אני מתנצלת כי כשהודעת על הניתוח כתבת שאמא שלך צריכה לעבור ניתוח. אז אני מאחלת לך רפואה שלמה, ואני אישית מתנצלת על חוסר האיכפתיות (למרות שלא היה את הטל' שלך (כן אני יודעת יכולתי לפחות לכתוב בפורום) אבל עקב מצבנו העגום גם בפורום וגם בחיי הפרטיים שכחתי מזה לגמרי. אז... תסלחי לי...אם פגעתי בך ילדה תסלחי לי... (בר כהן...מריח מנטה) אוהבת אותך מרינוש'

למעלה