תודה מותק!
S Silly Wisdom New member 4/7/10 #96 חחחחחחחחחחחח פולי!!! מוזר לראות אותך כאן ולא בפורום הקודם שלנו אני מקווה שטוב לך.... עכשיו יש לך עוד חברה משלנו שם.... ואחד חמודי הלך איך זה להיות תפוזית רישמית? את נותנת לי כח תמיד.
חחחחחחחחחחחח פולי!!! מוזר לראות אותך כאן ולא בפורום הקודם שלנו אני מקווה שטוב לך.... עכשיו יש לך עוד חברה משלנו שם.... ואחד חמודי הלך איך זה להיות תפוזית רישמית? את נותנת לי כח תמיד.
ק קומפוזיציהה New member 2/7/10 #6 ציפ ציפפפפ איזה פופי!! מהמם לך ללוק כחול! בהצלחה עם הילדים הסוררים פה..
ש שיבולת נרד New member 2/7/10 #11 הדיבור שלך לא לרוחי הסלנג שלך לא מייצג את המקום עליו אני דורכת. ולא היה פה בלאגן אז-שתקי ואל תדברי גבוההה גבוהה!! יהירה עוד אחת פה. |קול מאונפף רוווי חרון אף| שמינע-סתם צחקתי תכשיט שלי, המון הצלחה עם קבלת השרביט.. מקווה שתנהגי בי במידת הרחמים.. לאב יו
הדיבור שלך לא לרוחי הסלנג שלך לא מייצג את המקום עליו אני דורכת. ולא היה פה בלאגן אז-שתקי ואל תדברי גבוההה גבוהה!! יהירה עוד אחת פה. |קול מאונפף רוווי חרון אף| שמינע-סתם צחקתי תכשיט שלי, המון הצלחה עם קבלת השרביט.. מקווה שתנהגי בי במידת הרחמים.. לאב יו
ס סורר ומשורר 21 New member 2/7/10 #15 מזל טוב הוד רוממותה... ``האחד בא לגור וישפוט שפוט`` . לא שיש לי בעיה איתך, קחי ממני את כל הפירגון. בהצלחה!
מזל טוב הוד רוממותה... ``האחד בא לגור וישפוט שפוט`` . לא שיש לי בעיה איתך, קחי ממני את כל הפירגון. בהצלחה!
ש שיבולת נרד New member 2/7/10 #22 צר לי , אבל הנטישה שלו מאלצת אותנו, שורצי הפורום, לגבות ממנו את המחיר
ב ביג סנופית New member 2/7/10 #28 את לא טועה. צחקנו, לא להילחץ.. את יכולה להאדים אותי אם בא לך, אני לא מזיקה /tapuzforum/images/Emo3.gif לילה טוב חברות, רואים אתכן שבוע הבא. /tapuzforum/images/Emo8.gif
את לא טועה. צחקנו, לא להילחץ.. את יכולה להאדים אותי אם בא לך, אני לא מזיקה /tapuzforum/images/Emo3.gif לילה טוב חברות, רואים אתכן שבוע הבא. /tapuzforum/images/Emo8.gif
ב ביג סנופית New member 2/7/10 #30 סורר ישן /tapuzforum/images/Emo1.gif ואני ברגעים הקרובים מצטרפת אליו.. /tapuzforum/images/Emo13.gif ברור בצחוק.. לילה טוב /tapuzforum/images/Emo199.gif
סורר ישן /tapuzforum/images/Emo1.gif ואני ברגעים הקרובים מצטרפת אליו.. /tapuzforum/images/Emo13.gif ברור בצחוק.. לילה טוב /tapuzforum/images/Emo199.gif