היי חברה

OdedIsNotAfraid

New member
היי חברה

כתגובה למתרחש בכתבות ב YNET ומאחר שמצנזרים אותי באופן קבוע שם כשאני באמת כותב עד הסוף דברים כמו שצרים (בדר"כ) החלטתי לחזור לפה כדי לפרסם תגובה שלי לכתבה שם שפורסמה: הלינק לכתבה למטה, הנה התגובה שלי: אפשר לראות שלכל אחד עוזר או לא עוזר משהו אחר אפשר לראות תגובות בעלות אינטרסים אך דבר אחד בטוח אנחנו עדים פה לעוד כתבה בחסות כלכלת חברות התרופות קופות החולים הגופים שמוציאים הרבה כסף על תוכניות גמילה וכמובן חברות הטבק כולם ביד משותפת סביב להוציא מכם כסף כדי להיגמל צריך כוח רצון והחלטה, אפשר להעזר בקבוצה אפשר להעזר בייעוץ אפשר להעזר בשינוי תזונה ניקוי הגוף ומזונות טבעיים שמונעים את העצירות ועוד תופעות לוואי ומקלות את הגמילה והרבה ספורט\הליכות! אם ממש קשה השבועות הראשונים ישנם תחליפי עישון ללא ניקוטין שהם זולים הרבה יותר מהתרופות וחלקם בודאות בטוחים וללא תופעות לוואי (לא כולם) שעוזרים להרגיע והופכים את הגמילה לכיף! אז שלא יעבדו עליכם! להיגמל זה כל כך קל זול ובריא שקל ככה גם לחזור לעשן! וזאת הבעיה היחידה שנותרה - בכדי להפסיק לעשן צריך להיות חזקים לא ליפול יותר שוב לסיגריה וזאת מציאות שתלווה את המכורים עד סוף ימיהם בין אם היא תהיה קלה יותר או קשה יותר עבור האחרים, אתם בתור ציבור צריכים לשאול את חברות הטבק מדוע מוסיפים חומרים לא ראויים לטבק שגורמים לו למכר יותר ולהיספג יותר מהר ולהגיע למוח יותר מהר ולמה מרעילים אתכם בשביל רווחים? בנוסף דיברתי פה בעבר לגבי דמיאנה כתחליף עישון והוא בהחלט אפקטיבי, רק שהוא לא מתאים לכל אחד ולא לנשים בהריון (האמת אני לא בטוח אך יש אזהרות לגבי צריכה של הרבה מזה לנשים בהריון דרך תה בדפים באינטרנט, בין אם זה שמועות,הכפשות או אמת) ויש לבדוק היטב למי מתאים מה, ישנם תחליפי עישון טובים, לצערי האנשים עומדים מאחורי התעשייה לא ממש יתנו לנו מידע אמין או שיש להם אינטרס שיהיה לאנשים קל, כך שצריך לבדוק מידע היטב ולבחור בחירות חכמות ומושכלות, בנתיים אין שום אזהרה על המוצר דמיאנה לגבי שימוש בו לנשים בהריון פה בגרמניה, וגם לא ידוע לי שבוויקיפדיה ובעוד מקורות ראשיים יש אזהרות לגבי נזקים מהשימוש בזה ולמי זה מתאים וזה די בגדר שמועה, אך אסור להסתכן ועדיף למצוא פתרונות יותר טובים. לחברות התרופות ולקופות החולים לא איכפת מהאזרחים באמת, אולי לרופאים ולעובדים כן, אך לאירגונים האלו בתור אירגונים ממש לא איכפת מכם והנוסחאות שלהם הן נוסחאות רווח בעלויות מאוד נמוכות אפשר לספק לכל המדינה שקית של עלים שתספיק לגמילה מעלים בטוחים לעישון במקום תרופות מסוכנות ויקרות, וזה פשוט מטריד מאוד שהאוכלוסיה שלנו כל כך מאמינה למה שמספרים לה ונופלת לבור הזה של השקרים, כאשר מדינת ישראל שאמורה להיות אחראית לציבור אזרחיה, עסוקה באי פיקוח על בתי מרקחת על סמים במדיניות סמים גרועה ובהרעלת הציבור בפתרונות פחות טובים וחמור מכך הפיכת האינטרנט לזירת התגוששות בין גורמים שונים ועם מידע מוטעה.

OdedIsNotAfraid

New member
אני רוצה להוסיף

שאני כותב כאן, כי אני סה"כ תומך באלן קארן כי עזרה כללית שתעזור לאנשים להיות חזקים ולא לחזור לסיגריה היא יותר חשובה מתחליפי עישון ובטח מתרופות זה אולי מקל על הגמילה, אך לא מספק ברגע שחוזרים - חוזרים.

OdedIsNotAfraid

New member
אחרון

http://en.wikipedia.org/wiki/Herbal_cigarette כאן יש לינק למידע על תחליפים צמחיים לעישון באופן כללי, אני איני ממליץ על כזה או אחר, מלבד עלי המפ בתור מרכיב שלי יש ניסיון חיובי איתו ולא ידוע לי שהוא מסוכן לשימוש לטווח הקצר, את הדמיאנה מוכרים בתחליפי עישון כבר תקופה ארוכה כך שאולי אני סתם פארנואידי, אבל אני מעדיף להיות פארנואידי ולהזהיר כי תמיד חשוב לבחור נכון ולדעת אם יש סיכון כלשהו ולמי.

OdedIsNotAfraid

New member
../images/Emo13.gif ושכחתי

אני עדיין נאבק עם הסיגריות, ופעמים אחרונות הפסקתי לעשן ללא תחליפים אלא מכוח רצון, לצערי האיזור שאני גר בו כולו סיגריות פאבים אלכוהול ורחוב מלא במעשנים ובפיח וקל מאוד ליפול פה כשכל עסק שלישי עסוק פה במכירת טבק גם כתוספת ביקרתי ב DRUGS.COM שם יש מידע לגבי כיצד להשתמש בדמיאנה ועם מי להתייעץ http://www.drugs.com/mtm/damiana.html

ברוך שובך, הייתי מאוד שמחה לעזור לך

אתה כבר המון זמן מתעסק עם הדבר הזה, מאוד רוצה להפסיק ומתקשה להתנתק מזה. יש משהו שאתה מתעקש לשמר בתפיסה שלך, היא כאילו הביטחון שלך ובעצם מקשה עליך להשיג את המטרה שלך. אשמח לעשות איתך ביחד סדר אם תרצה

OdedIsNotAfraid

New member
היי תודה ../images/Emo13.gif

אני חזרתי בעיקר בשביל להזהיר על הדמיאנה מאחר שפירסמתי פה פוסט בעבר ויש לי אחריות להזהיר אם יש בעיה עם משהו שאני פירסמתי אני אעזור לעצמי
אני אפסיק שוב, את מוזמנת לתת כמה עצות לחיזוק, להפסיק זה לא תמיד קל, יותר קל ליפול בחזרה, יצאתי ישבתי במקום של מעשנים ושאפתי עשן וגם הלכתי למסיבה ושתיתי גם היתה סיבה למסיבה ואמרתי רק סיגריה אחת וזה התגלגל ליותר, פישלתי , אבל לא נורא אני אפסיק שוב אני פשוט מפסיק וזהו דואג לישון הרבה שעות, לעבור לתזונה שמנקה את הגוף וממריצה, פירות הרבה מים שוקולד בעיקר מקקאו, נמנע מלאכול דברים רעים בשביל להרגיש טוב ורק ההקלה של להפסיק לעשן יותר קלה מלהמשיך לעשן
, כי ממילא אני כבר לא נהנה לעשן יותר, זאת שירת הברבור של העישון שלי כנראה
עדיף לי גם להפסיק לדבר על זה , בעתיד אני אוכל להגיד - אני כבר לא מעשן שנה, שנתיים חמש וכו'

למעלה