היי חבר'ה

היי חבר'ה

האח הגכדול הסתיים בשעה טובה, ואני חוזר למחוזות ה-איידול. אמנם סיימון כבר לא יהיה, והטירוף של פאולה כבר לא יחזור, ואלן דג'נרס משעממת במיוחד. אבל המתמודדים, OMG למרות שמבחינת ההיצע של גברים מושכים - חלש נורא השנה. ברוכים הנצאים כאן.

המועמד שלי לנצחון - מייקל לינץ'

אבל אני מצפה שיבחרו בכל מקרה דמות מרתקת לא כמו בשנה שעברה או לפני שנתיים או שלוש שנים עם הבחור המבוגר בעל השיער הלבן שאף אחד לא שומע עליו [אף אחד - אני, ואני בטח לא דוגמה לכלום
]

ודידי בן עמי- כבר ביררתם אם הוריה

הם ישראלים לשעבר, זה ממש שם של סוכנת המוסד או השב"כ, או אחת מהתנועה, הצופים או הקיבוץ

X יו יו S

New member
ואת מי כן אהבת\היה מרתק בעינייך?

ואת ההוא מזכירים רק שמחפשים כפיל לג'יי לנו:) נ.ב ברוך הבא

ברוך הנמצא../images/Emo13.gif

אהבתי את הבחורה שהגיעה למקום שני כשג'ורדן קיבלה את הראשון כמובן אהבתי את אדם, אבל מהמיטה הייתי זורק אותו כמו טיל [נראה לי מאלה העסוקים בעצמם עד זרא] ותודה על הטיפ בעניין ה-הוא - חחחחחחחחח אגב, אתמול הראו את דני גוקי - האמת, בכלל לא זכרתי אותו - תגיד הוא לא השמין קצת?

X יו יו S

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי עם הערה שלך על אדם אני גם חושבת שהוא היה מעולה מבחינת קולית אבל פחות אהבתי אותו כי לא אהבתי איך שהוא חוץ מי זה נראה לי דני תמיד היה שמן לא הבנתי איזה בת אהבת כי עם מי שאמרת היה בן

כתבתי, כשג'ורדן זכתה היתה בחורה נמוכה

עם קול ענק, שלדעת השופטים, ולדעתי, בכלל לא האמינה בעצמה. היא היתה בהחלט בחירה רצינית שלי.

LeAnnDylan

Well-known member
מלינדה דוליטל

היא לא הייתה ראנר-אפית, היא הגיעה למקום 3 בלייק לואיס היה הראנר אפ באותה עונה

X יו יו S

New member
אני גם אהבתי אותה

היא היחידה מכל העונות עד עכשיו שאהבתי מהבנות

LeAnnDylan

Well-known member
אף פעם לא התלהבתי ממנה

אהבתי רק את הביצוע שלה לשיר של פיית' היל באיידול גיבס באק. חוץ מזה בשאר העונה היא לא הצליחה לענין אותי. היה לה קול מעולה אבל היא עצמה הייתה נורא יבשה.

SHTRUDIDI

New member
גם אני לא

אהבתי רק את הביצוע הראשון שלה בסמי פיינלס.

X יו יו S

New member
גם שלי

איזה קטעים עשיתי סדר במגירה שלי אתמול ומצאתי כתבה ברייטינג מאחורי הקלעים של העונה שהייתה איתה

always be me mc

New member
השם הוא *ג'ורדין* לא ג'ורדן ../images/Emo232.gif

וכן, אני אמורה לישון במקום לקטר אז ביי. חח

X יו יו S

New member
אני מזדהה איתך

אני בעונה הזאת מקשרת בערך רק בין 5 שמות לאנשים ששמות שלהם שייכים להם וזוכרת רק 6 אנשים מ3 עונות שראיתי עד היום (לא כולל זאת)

LeAnnDylan

Well-known member
זה היה בציניות, ממש לא התעצבנתי

זה היה הטון הפאקצי שלי

למעלה