היי חבר'ה

ינוקא1

New member
היי חבר'ה

רציתי לשאול : אני נעזר בעיקר בעפעוף בשביל ההילינג שלי , והוא משרת אותי מצויין. אלא שכבר זמן מה אני מעוניין לפתח קצת יותר את חוש ה"ראיה" שלי. בסך הכל קצת קשה לעפעף זמן רב , ובמיוחד אם יש לי מטופלים אחד אחרי השני. יש למישהו תרגילים להמליץ לי עליהם ? תודה מראש לכולם !

מיוסי ליוסף../images/Emo6.gif

אחד הדברים שמאוד עוזר כשאתה רוצה לפתח משהו אצל עצמך - תנסה לראות את עצמך כמטופל שלך. אז, במקום הזה תבדוק איפה ואיך, כמטופל אתה מקבל הילינג שמפתח אותך כמטפל. כמטפל, חשוב לפתח את עצמך ואת היכולות שלך, כך תוכל להביא יותר יכולות לידי ביטוי. בעיני זהו אחד החלקים המעניינים בתחום הזה- היכולת לרפא ולפתח את עצמנו כמטפלים. שנה טובה.

ינוקא1

New member
תודה. ../images/Emo13.gif

כן , אני עושה את זה בערך. אני בזמן האחרון התחלתי מידי ערב לעבור בעצימת עיניים על כל האיברים אצלי בגוף ואצל מטופלים שלי ולנסות "לראות" ולתקן על הדרך. אני דווקא רואה קצת תוצאות אבל אני מחפש קיצורי דרך . . . הפיתוי לעפעף הוא פשוט גדול , והבעיה היא להתעלם ממנו ולהתרכז בראיה. (אגב , זה תרגיל מצויין.)

אסתר84

New member
היי

פיתוח חוש הראייה ובכלל קבלת מסרים ותיקשור זה הרבה מעבר לטכניקה. יש הרבה דרכים לתקשור לא כולם באותה רמה. לדעתי זה הולך בד בבד עם צמיחה רוחנית ועלייה בסולם וזיכוך הנשמה. שנה נפלאה אסתר

ינוקא1

New member
הי אסתר

אני לא חושב שהתפתחות "על חושית" ו"רמה רוחנית" הם בהכרח בד בבד. ראיתי אנשים שלדעתי מאוד מפותחים רוחנית ללא יכולות על חושיות מיוחדות , ולעומתם אנשים בעלי יכולות על חושיות שלא התרשמתי מהם באופן מיוחד כבעלי יכולות רוחניות. אני חושב שיש הרבה מקום גם לטכניקה , לתרגול ולביולוגיה של האדם הספציפי בענינים הללו חוץ מאשר "התפתחות רוחנית" שהיא גם תורמת אבל לא רק.

אסתר84

New member
זה המקום לחדד

מה זה יכולות על חושיות?! האם לקרא בקלפים ולראות פוטנציאל של דברים זה ביטוי ליכולת על חושית? האם לתקשר באמצעות יישות מסויימת זה יכולת על חושית? האם ישנה חשיבות לישות איתה איתו מתקשר מדבר? האם "ישיות על" לצורך העניין יסכימו להתנהל עם אדם שלא עבר זיכוך? עם אדם שלא עבר או עובר עיבוד רגשי? ברור שישנן מתקשרים בכל הרמות.
יום טוב.

ינוקא1

New member
זו טכניקה הלקוחה מביורגונומי.

חוש העפעוף הוא חוש מאוד רגיש לאנרגיה ובשיטת הביורגונומי משתמשים בו. אני קצת שיניתי את הביורגונומי והפכתי אותה לסוג של הילינג עם קריסטלים , אבל את העפעוף השארתי. הקטע שבגלל שאני כל כך רגיל אליו ויש לי עפעוף כל פעם שאני מרגיש משהו , אז אני פחות מפתח את הראיה. ואני מעדיף לראות כי לעפעף כל הזמן קצת קשה . . . ועל זה כרגע אני צריך לעבוד יותר.

לא הבנתי מה אתה עושה כשאתה "מעפעף"?

מה הגוף שלך עושה מה את חושב זה קשור לעיניים למחשבה למה?

ינוקא1

New member
פשוט מרגיש אנרגיה.

העפעפיים מאוד רגישות לאנרגיה , ואם אתה תעמיד אותם באיזשהו גבול בין "עפעף יציב" ל"עפעף מעפעף" הרגשת האנרגיה הקלה ביותר תגרום לעפעוף. כמובן עם התרגול ניתן לפתח את זה עד ששולטים בזה , כלומר שהעפעוף נעשה ספונטנית בכל פעם שאתה מרגיש אנרגיה ולא שאתה עושה זאת במודע. אתה יכול להשתמש בהרגשה הזו גם כדי לסרוק למשל "טראומות" בהילה של בן אדם או לסרוק את ההעתק האנרגטי שלו - אז אתה תעביר את היד על האדם ותבקש עפעוף כל פעם שהיד נתקלת בטראומה שדבקה לשם (נניח) תוכל למצוא את הטראומות הללו ולטפל בהן. אתה יכול להשתמש בעפעוף לשם תקשור בשאלות של כן ולא , למשל עפעוף יציין כן וחוסר עפעוף יציין לא. אתה יכול להשתמש בו למציאת אחוזים של סבירות שמשהו מסוים יקרה - להעביר את היד על סקאלה של אחוזים ולבקש עפעוף על המספר הנכון. ועוד ועוד. זה חוש סבבה ויש לו הרבה ישומים. אבל זה יותר דומה למישוש מאשר לראיה.

למעלה