היי חבר'ה!!

שלגיה 14

New member
היי חבר'ה!!

אני רוצה לראות התעוררות של הפורום הזה... כי מתחילים להיות דיברורים על לסגור אותו ואנחנו הרי לא רוצים שזה יקרה... קדימה... אני רוצה לשמוע הצעות לשיפור וייעול, או בכלל דברים שיש לכם לומר..:) שתהיה שבת מקסימה :) גלי

ranch22

New member
הצעות...

ההצעה הכי טובה נראה לי זה שיצא דיסק חדש :) ובכלל, אפשר לעשות שאלונים בכלל ושאלונים של לקראת הדיסק הבא כמו איזה שירים אנחנו חושבים שיכנסו וכאלה... בנוסף, אפשר לפרסם את הפורום ביותר מקומות וככה יכנסו יותר גולשים ויתעניינו...

שלגיה 14

New member
תודה רינתי :)

אהבתי את רעיון הדיסק החדש.. אני בעד :) האמת שתאמינו או לא.. מתוכנן סינגל ראשון מתוכו ממש בקרוב. תוך מספר חודשים! לגבי השאלונים, גם רעיון מצויין. אנינ אכין שאלון ואפילו אדאג לכם לפרסים :) פרסום הפורום - לכו על זה.. איפה שרק אפשר :):)

מאיה54321

New member
רעיונות ממש טובים הצעתן

אני גם יכולה לפרסם את הפורום בפורומים. אתן יודעות אם אני יכולה פשוט לכתוב ולפרסם בפורומים, או שצריך לבקש בקשה מיוחדת ממהל הפורום לפני שמפרסמים? בכל אופן, אסור בשום אופן שיסגרו את הפורום!!!

שלגיה 14

New member
צריך לבקש רשות ממנהלי הפורומים

ואחרי זה מפרסמים בOFF, ולא בהודעה רגילה. כל הכבוד מאיה, תודה :) אם כבר פרסומים, אני מצרפת את הלוגו המהמם שהכינה טל (לידרית בדם) לפורום שלנוץ תוסיפו אותו כשאתם מפרסמים, ורצוי אפילו בחתימה שלכם, ככה כשתכתבו בפורומים אחרים יראו את זה. תודה :)

מאיה54321

New member
יופי ../images/Emo13.gif אז זה ממש לא בעיה

אני בטוחה שיש לא קצת אנשים מפורומים אחרים שישמחו להצטרף לפורום שלנו.

מאיה54321

New member
כתבתי כבר ב- 3 פורומים

בפורום של מירי מסיקה, איה כורם ופורום מוזיקה עיברית חדשה. אני מקווה שיבואו חברים חדשים לפורום.

שלגיה 14

New member
אז המון תודה לחברה שלך ../images/Emo13.gif

תגידי לה שתצטרף לפורום
וכמובן שגם היוזמה מאוד מאוד מבורכת

למעלה