היי חבר'ה

היי חבר'ה

שאלתי מס' פעמים בפורום בנוגע למחשב נייד . ראיתי את ההצעה הזו לפני יומיים ואני חושבת לרכוש את הדגם הזה - אין לי דרישות מיוחדות ( אופיס, אינטרנט ,תמונות סרטוניים וכו' ) האם העסקה כדאית ? מה עליי לעשות אם אני מעוניינת במערכת הפעלה של XP ולא של VISTA ?

דיברתי עכשיו עם ידיד שלי ...

הוא טוען שמאחר ולנובו נותנים שנת אחריות בלבד כדאי כבר לקחת DELL - לכן ... חשבתי על הדגם הזהמה דעתכם ? האם הוא משמעותית פחות טוב מהלנובו ?

יאיר B

New member
עדיין שכחת את הקישור...

הלנובו הנ"ל הוא פנטסטי למה שאת רוצה. ויסטה תרוץ עליו יופי (יש המון זיכרון). אם את רוצה להתקין XP - באופן כללי צריך דיסק עם XP, צריך דרייברים לדגם הספציפי הזה ל-XP (לבדוק באתר של היצרנית, לנובו או דל בהתאם למחשב, אם אין דרייברים זה מסבך את החיים ויכול להיות שהתקנים מסויימים בתוך המחשב לא יעבדו עם XP), לטפל בנושא ה-SATA (יש על זה קישור בטאגליין לגבי מחשב מסויים של דל, אחרים עובדים בערך אותו דבר או שבונים דיסק של חלונות XP עם הדרייבר בתוכו).

וואלה ? תודה ....

עדיין מפריע לי העיניין של האחריות ... הנה הקישור ששכחתי
http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000pIQjcORTv6qsr8uyDArkbmI:12bbi68k5?id=3962321&pr=QJ5&N=2%20538%2030593 |הלינק
סלינק|

undi

New member
במחיר הזה יש אופציות עדיפות

דל ווסטרו1400\1500 או הלטיטיוד 531

undi

New member
XP+SATA

כל הנסיונות לטעון דרייבר של SATA לפני התקנת ה XP נכשלו חיבור הUSB שקוף למערכת ההפעלה ואין אפשרות להשתמש בו. שילוב דריבר בדיסק ההתקנה של XP יתרום לזיהוי חומרה שלא הייתה מזוהה ע"י מערכת ההפעלה (כרטיס מסך, קורא כרטיסים וכו') אך לא מאפשר ל XP לזהות דיסק SATA. לפי התמיכה של דל כל האופציות ניתנות לישום אך ורק במחשב בעל כונן A ולא בשום צורה אחרת. אשמח לשמוע אם יש מישהו שעשה זאת בפועל ולא "רק" בתאוריה.

יאיר B

New member
אין לי מחשב של דל, כך שאין לי אפשרות לנסות.

במחשב של LG ה-XP זוהתה באופן מיידי בלי שעשיתי כלום לזה. בלנובו עוד לא ניסיתי לשחק עם ה-XP.

bar666xp

New member
אם לא הצלחת ליצור CD שיזהה את הHDD...

פשוט שנה את הגדרת הSATA בביוס לתאימות והתקן את הדרייבר לSATA מתוך הWINDOWS לאחר ההתקנה... שלב אחרון העברת ההגדרה בביוס חזרה ממצב תאימות למצב ביצועים.. אגב ההבדל לרוב הוא מינורי אם ביכלל.

bar666xp

New member
מעניין עשיתי את זה כבר על הממ

150-200 פעמים אם במחשבים שולחניים וניידים כאחד {בדר"כ אני נימנע מלספר על מחשבים של לקוחות אבל נחרוג ממנהגי הפעם}. עוד לא ניתקלתי במחשב אחד שאין בביוס מצב תאימות ו/או שאין אפשרות להתקין דרייבר SATA מתוך הWINDOWS השאלה היא אם צריך להכריח את WINDOWS לקבל את הדרייבר בצורה ידנית או שיצרן הציפ-סט/לוח/מחשב עשה את הדרייבר בצורה נכונה ופשוטה ו/או למצוא דרייבר נורמלי שעובד כראוי שלא דרך אתרי היצרניות {בדר"כ יוצא גם דרייבר טוב יותר אבל לא חשוב}.

Y. Welis

New member
וגם אם תהיה בעיה (מסך כחול עם 0x0000007B)

אפשר תמיד לבחור ב-last known good configuration. היו מקרים כאלה וזה תמיד הסתדר. גם קביעת נקודת שיחזור מערכת לפני ההתקנה תסייע.

יש מצב ש...

יש מצב שאם אני מצליח להשיג כונן A כמו למשל שיתחבר דרך ה-USB למשל (או דרך אחרת אם קיימת בכלל) אז זה יפתור את הבעיה?

למעלה