היי חבר'ה

STU XD

New member
היי חבר'ה ../images/Emo9.gif ../images/Emo32.gif

שמעו, לא הייתי פה איזה שבוע כמעט, בגלל שהחלטתי להשתתף בקייצת של הקינים באיזור שלי. מי שלא יודע-זאת קייטנה שנמשכת 3 שבועות, מטעם הנוער העובד והולמד והיא בהתנדבות. זאת אומרת, שאני נותנת מלא כוח והשקעה בילדים בלי כסף. נשמע מעפן? לא כל כך. היה לי חשוב לפתוח את ההודעה הזאת מכמה סיבות. קודם כל, כדי להבהיר לכם שאני לא אהיה פה כל כך הרבה בזמן הקייצת הזאת, אולי רק בסופי שבוע. סיבה שנייה, היא, בעצם, שתסתכלו קצת על עצמיכם. כן, זה אולי נשמע לכם מטופש, ואני יודעת שכמה מכם הם נגד תנועות נוער בכלל, אבל אני מדברת בכללי. מה אתם עושים עם עצמיכם בחופש? על המחשב כל היום? מסיבות? טסים לחו"ל? כן, גם אני עושה את כל אלה, אבל יש דברים שהם גם מעבר לזה. כמו ילדים מקרית עקרון, שהקן הזה הוא הדבר היחיד שיש להם והדרך לרחוב היא כל כך קרובה. או ילדים בכיתה ה' שמעשנים נרגליה בימי שישי, ובעזרת המדריך שלהם הוא הצליח לעצור את זה, ולערב את הוריו, שבכלל לא חשדו בכלום. המדריך הזה, שנותן את כל כוחו וזמנו במקום לרבוץ בבית כל היום ולזחול בין הטלוויזיה למחשב. זה באמת לא קשור, וגם קשה לחשוב על דברים כאלה בזמן שקורים דברים נוראיים בצפון, ואני פה מברברת על קייצת. אבל גם בצפון, יש ילדים עצובים שהתבטלה להם הקייצת, משפחות שכולות, שאני גם מכירה אישית. אז תסתכלו על עצמיכם, ותראו אם באמת מזיז לכם הדברים שקורים במדינה שלכם. גם מה שקורה שם למעלה בצפון, וגם כל מה שכתבתי פה. אני אשמח אם תגידו את דעתם.

דעתי היא שתפרשי כבר!!!!!!!!!!

יש מלא מה לעשות :) אני כל השבוע הזה בבוקר ערכתי סרט גמר וישר חזרתי והתאמנצתי ללהקה, או פגשתי אנשים, אני אוהב להיות עמוס בחופש, זה נפלא פשוט. וסיימתי סרט גמר אבל עדיין אין לי מנוחה עד אחרי ההופעה, למרות שאני בת"א בשבוע הקרוב אצל חברים, זה כ"כ כיף.

STU XD

New member
ג'ים, וותר, אני לא פורשת =]

אבל באמת נו, קח את זה רגע ברצינות. נפלא שאתה עמוס ונהנה בחופש, אבל דעתי היא, שיש עוד אנשים חוץ ממך .. כששאלתי מה איתכם בחופש התכוונתי לזה שהאם אתם חושבים על מישו אחר חוץ מכם, עושים משו גם בשביל אחרים .. אבל תעשה מה שבראש שלך, רק רציתי להביא את הדעה שלי לפה..

ברור שאני עושה את זה בשביל אחרים

אני מספיק מופע מחווה והאבי מטאל להמונים, הם חייבים לי

נצל''ש

משהו שקראתי פעם, חשבתי להביא אולי יעניין אתכם. בקצרה: סרג' הולך להשתתף באחד השירים באלבום הבא של הדאפטונס. (האלבום אגב יוצא ב12.9, יש ב22.7 ערב מחווה לדאפטונס בבארבי, ופאק כמה צ'ינו השמין.) הקטע המקורי: Deftones Serve Up 'Buffalo' With Serj On New Disc Posted by: ZAk on Tuesday, April 25, 2006 - 07:43 PM Chino Moreno of Deftones said he's doing a side project with Serj Tankian "I wasn't interested in making a Deftones record at the time, and we were writing songs here and there, but no one really wanted to take control of the project," he explained. "With Team Sleep, there was just so much creativity going on, and everybody wanted to try all these weird, different things. So I just had more interest in it, and I told everyone [in Deftones] I was going to go away for a while. And Team Sleep was really fun for me. Some people enjoyed it, some people didn't." And there are several guests who'll be appearing on the album, he said, including Giant Drag singer/guitarist Annie Hardy on the electronically inclined "Pink Cell Phone," which "reminds me of a club song, but it's Deftones, and that's what's awesome about it," said Moreno. System of a Down frontman Serj Tankian appears on the song "Buffalo." "I've done a lot of stuff with a lot of people, and Serj came by and sang a little melody in this little part of this one song," said Chino. Other tracks planned for the record include "America," "FM" and "Beware." "I like to use people for what it is I like about what they do, and to me, I really like — I'm not too into System of a Down, lyrically, so much as I like some of the melodies that him and [guitarist] Daron [Malakian] do. That's what I utilized him for."

Ipecac0

New member
זה ממש יפה מה שאת ומדריכים אחרים

עושים! זו פעילות התנדבותית שנשמעת סבבה לגמרי! אבל פעילות התנדבותית אפשר לעשות גם במסגרת דברים אחרים ולא רק במסגרת תנועות נוער. אני "טעמתי" מתנועות נוער והבנתי שזה לא בשבילי. הממ אני לא מאמינה בעקרונות שלהם ואני אנטי-ציונית. ובכל זאת מצאתי איך לעשות דברים בשביל אחרים ולהתנדב. הדברים שקורים במדינה מזיזים לי אני מודה שכרגע אני מתקשה למצוא כיצד אני יכולה לתרום כדי להקל על האנשים בצפון, זה מצב ממש קשה ואני רחוקה ממנו. הממ וזהו, רק רציתי להבהיר שאפשר להתנדב גם אם אתה לא חלק מתנועת-נוער

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifמסכימה עם מעיין, בערך,

קודם כל אני בעצמי בכיתה ו' לכן מדריכה בקייצת אני לא יכולה להיות חח עם כל השאר אני מסכימה עם מעיין, ולגבי הציונות.. אני עדיין לא גיבשתי דעה החלטית בנושא..

STU XD

New member
אני שמחה לשמוע

שגם אתם פעילים
לא אמרתי שאפשר להתנדב במקומות שהם רק תנועות נוער, יש עוד הרבה מקומות .. כל הכבוד

pluplup

New member
לפי דעתי את עושה דבר טוב../images/Emo9.gif

אני לא אוהב תנועות נוער וכאלה,אבל את אוהבת[נכון?], ואת עושה עבודה חשובה. כל הכבוד!!!!!!

מריאן 3

New member
תהני ../images/Emo13.gif

אני התחלתי ללכת למועצת נוער באשדוד, אנחנו מארגנים דברים מגניבים.

למעלה