היי חבר'ה

sobolina

New member
היי חבר'ה ../images/Emo6.gif

מה המצב
האמת - רק היום עלה במוחי הרעיון הגאוני להיכנס לפורום הזה
ובכן , אני ככל האנשים שכבר עברו את גיל העשרה , מעולם לא ראיתי את העונה העשירית. הייתי מעוניינת לדעת אם יש אתר שדרכו אפשר להוריד את הפרקים של העונה הזו (וכל עונה בכלל
) אם מישהו יוכל לעזור ולענות לי , להביא קישור - משהו......... זה מאוד יועיל לי
אז בבקשה חבר'ה - אם תוכלו להשאיר לי מסרים לגבי שאלתי - אני ממש אעריך את זה
המשך חג שמח סובולינה

rrrvvv

New member
אין בקאזאה...

לצערי אין אפשרות להוריד פרקים של הסדרה משום אתרי שיתוף...(קאזאה וכו')...בזמננו לא היו התוכנות האלו במחשב...

sobolina

New member
זה לא הגיוני ../images/Emo26.gif

הרי שמעתי כבר על אנשים שהורידו פרקים מהאינטנט מכל מיני סדרות
תיקים באפלה , נראה לי סיינפלד וכו'
איך זה הגיוני

rrrvvv

New member
הגיוני....

אני משתמש בקאזאה קבוע ומוריד פרקים מסדרות שונות. משום מה הדבר היחיד שאפשר להוריד של בוורלי הילס זה כל מיני פרומואים של פרקים ואת מנגינת הפתיחה. אין פרקים.

Ez sLeeP

New member
הסיבה לכך שבעוד שתיקים באפלה

וסיינפלד רצו יותר מאוחר מבברלי [או שמא בעצם..] - הם לפחות היו הרבה יותר פופאלריות [בעיקר סיינפלד] ובייחוד בהשוואה לעונות האחרונות של בברלי - שהרייטינג צנח פלאים.. [לא ממש פלאים, בכל זאת - האיכות היתה זבלית.]. מלבד זאת, הסינדיקציה של פרקי סיינפלד ותיקים באפלה הרבה יותר מאסיבית מפרקי בברלי הילס.. זו לא התקופה.. [לא תמצאי גם פרקי מלרוז פלייס וסבאנה - שתי סדרות שאחרו לבוא מבברלי הילס.. מלרוז פלייס - סדרת בת-ישירה.. וגם הרבה סדרות ישנות וחדשות אחרות לא מופיעית בקאזהה וכאלה..] אנשים פשוט לא טרחו להעביר את זה לגרסת מחשב, מה גם שאין DVD של בברלי, כך שההעברה למחשב אינה נוחה-כלל..

למעלה