היי חבר'ה!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo36.gif
מה שלומכם? סוף השבוע הגיע...אצלי זה ממש טס... השבוע קצת לא יצא לי להיות פה, כי כמו שחלקכם יודעים אני במגעים לעבור לת"א...ורוב הזמן אני שם, זה ממש קשה י-ם - אשקלון- ת"א.... תאמינו לי, מזל שאני לא משלם על הנסיעות
בכל מקרה, לא ממש יצא לי להיות ליד המחשב, ולעדכן אתכם, אז תסלחו לי הפעם. אני כמוכם מצפה כבר שייצא הסינגל "דה ז'ה וו", יש שני דברים ששאלתם אותי, אחד מהם גם פורסם עכשיו בהודעה של עדי, אז בקשר ל"לא נפסיק לשיר" אני מבטיח לברר את זה עם יוסי, אני ממש לא סגור מתי התוכנית שיוסי השתתף בה תשודר. לגבי הדבר השני - הופעה של יוסי, אם תהיה איזושהי הופעה, אפילו בטלווזיה, בכיף נארגן שתוכלו לבוא לקהל, זה יכול מאוד לעודד את יוסי לראות את כל המעריצים בקהל. ויכול להיות אחלה הזדמנות לפגוש את יוסי כל אלה שמאוד רוצים ופספסו את המפגש. את התמונות של המפגש אגב, תוכלו למצוא בקרוב בגלריות, פשוט צריך להעלות, זה לוקח זמן כל תמונה ותמונה. אבל זה יקרה, ככה שכל החדשים יוכלו להתסכל ולקנא..
זהו זה, שבת שלום, תעשו חיים והרבה כיף. אני מחר הולך לטיול טרקטורוניםםםםםםםם! מבטיח לעדכן כשיהיה במה, זהו, לאב יו אול! ויוסי, אנחנו באמת אוהבים אותך ומקווים שטלי תחזור, שבת שלום גם לך,נשיקות לצעצוע טסי אזולאי.. נ.ב - אוריאן - כל הכבוד על הנוכחות שהפגנת בשבוע הזה, סגנית חמודה ומתוקה שלי, מורן - זהו? מאז שפתחת לניקי קומונה יענו כבר פורום יוסי אזולאי לא ברמה שלך? טוב, סנוביות. מה אפשר לעשות נגד זה... ניר - הדיסק שלה פצצה אבל אין תחליף ליוסי!!! גם לא מדונה! 
מה שלומכם? סוף השבוע הגיע...אצלי זה ממש טס... השבוע קצת לא יצא לי להיות פה, כי כמו שחלקכם יודעים אני במגעים לעבור לת"א...ורוב הזמן אני שם, זה ממש קשה י-ם - אשקלון- ת"א.... תאמינו לי, מזל שאני לא משלם על הנסיעות