היי חבר'ה

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
היי חבר'ה ../images/Emo13.gif

בעיקרון שחררו אותי לשישבת + חג אבל נסעתי עם ההורים לצפון וחזרתי לפני איזה שעתיים. מחר אני צריך לחזור שוב לצבא
. בכל מקרה, קפצתי להגיד שלום ושאני בסדר, חילקו אותנו לצוותים וכל צוות קיבל מפקד משלו - אני קיבלתי את המפקדת הכי טובה ורציתי להיות איתה אז הסתדרתי (היא נתנה לי אישור לישון עם דיסקמן
) "וברוחות מתנגנים שירים.." - ובאמת יש שם רוחות בטירונות.. קר רצח חחח
אני מקווה שיהיה בסדר עכשיו ויותר טוב.. "עמוק בתוכי אני יודע שהכל יהיה בסדר" (טוב נו, אני לא אשיר "אני יודעת"
) אה רציתי להגיד משהו - חזרתי וקיבלתי מסר ממישהו מהפורום בקשר לאיזה חתימה שמתימה.. הבנתי שהיה פה איזה ריב או משהו בסגנון. אל תשלחו לי מסרים בנושאים כאלה כי אין לי זמן להתעסק בזה.. אמנם אני מגיע בסופ"שים (וגם זה לא תמיד) אבל אני לא יכול לדעת על כל מה שקרה בפורום בימים שלא הייתי פה.. חוץ מזה, אמנם אני ודנע מנהלים אבל אנחנו לא צריכים להיות גננות אם כבר נכנסנו לזה.. יאללה, אם לא יהיו בעיות אני אחזור שוב ביום שישי ואז יהיה לי יומיים להיות פה ואני אתעדכן יותר
ארתור.

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifארתור../images/Emo24.gif

"(היא נתנה לי אישור לישון עם דיסקמן ) "וברוחות מתנגנים שירים.." - ובאמת יש שם רוחות בטירונות.. קר רצח חחח"
שמחה בשבילך בקשר למפקדת
ואתה באמת חסר

inbals93

New member
ארתור../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

חח נתנה לך אישור לישון עם דיסקמן
.. תהנה מהזמן שנותר!..רק תלך לישון וכבר יהיה בוקר!
..וזה אומר צבא
..(אני כל כך מעודדת..מצטערת..זה פשוט יוצא ככה
).

A t z a

New member
כפרע../images/Emo80.gif

אל תדאג, אני חושבת שהם מתחילים להבין עם מי יש להם עסק
עסק שהוא לא כדאיי,אם יורשה לי לומר
.
בהצלחה,העיקר אתה יכול לישון עם מוזיקה!

מאיה911

New member
../images/Emo24.gif

שמחה שחזרת
ואל דאגה.. אנחנו בידיים טובות.... דנעע!!!

מהממת 6

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifאאאארתווור =]]

היתגעגנו =]] חחח תחזור מהר..!

OmErLoLa

New member
ארתווור../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif

מסכןןן(צבאאא..בטח מבאס..)

נופריי2

New member
ארתוררר ../images/Emo9.gif

התגעגענו ..