היי חבר'ה ../images/Emo10.gif
אני יודעת שכבר מלא זמן לא כתבתי אבל אני כל הזמן קוראת. איכשהו אני בתקופה שלא ככ"ך בא לי לכתוב, אבל הפעם, הלילה, כרגע, אני מרגישה שאני חייבת לכתוב למישהו, למשהו, לפרוק.... אני כל-כך מקווה שאולי יש כאן מישהו ער כי אני כל-כך צריכה חיבוק והבנה, כן גם אם זה בגבולות הוירטואליזציה....
אני מעדיפה שלא לפרט מה קרה, ומקווה שתקבלו את זה בהבנה ואהבה כמו תמיד.... אני רק אגיד שזה קשור בבחור (ברור, אלא מה?
) וכן, שוב פעם אותו סיפור- אהבה חד כיוונית מטופשת.... ונמאס לי כבר מרגישה שתיכף מתפוצצת אבל דווקא כשאני צריכה מישהו לדבר איתו- כולם ישנים או שהם פשוט לא נמצאים באייסיקיו. אין לי מושג אם יש מישהו כאן בכלל, אבל אם כן- תשמיעו קול כי זה אחד מהרגעים האלה שבהם אני חייבת לדעת שאני לא לבד ושאני לא היחידה שערה כרגע... אוהבת אתכם תמיד גם אם לא מבטאת במילים... לימו (קצת חמוצה הלילה).
אני יודעת שכבר מלא זמן לא כתבתי אבל אני כל הזמן קוראת. איכשהו אני בתקופה שלא ככ"ך בא לי לכתוב, אבל הפעם, הלילה, כרגע, אני מרגישה שאני חייבת לכתוב למישהו, למשהו, לפרוק.... אני כל-כך מקווה שאולי יש כאן מישהו ער כי אני כל-כך צריכה חיבוק והבנה, כן גם אם זה בגבולות הוירטואליזציה....