היי חברה תשמעו...

RockBoy2

New member
היי חברה תשמעו...

החלטתי לפתוח שרשור חדש:כל אחד יכתוב את עשרת השירים הגדולים של הפפרז מכל הזמנים וינמק מדוע הוא בחר את השיר הזה במקום הזה. אני אתחיל: 10:Venice Queen-פשוט נדלקתי על השיר הזה 9:Johnny, Kick A Hole In The Sky-שיר מגניב וכיף לשמוע אותו כל פעם מחדש 8: Aeroplane-בגלל הבס,דרך אגב,שיר ממכר 7:Road Trippin'-שיר נחמד ורגוע 6: fortune faded-שיר שאף פעם לא נמאס לשמוע 5: Purple Stain-עוד שיר מגניב שלא נמאס לשמוע,אבל בחרתי בו בגלל המילים עכשיו זה מתחיל להיות קשה... 4:Knock Me Down-בגלל הפאנקיות 3:Californication-נו ברור...המילים,המסר,המנגינה,הנגינה 2:Scar Tissue-בגלל הגיטרה את המקום הראשון היה קשה לבחור לכן בחרתי בשני שירים: 1: Give It Away&Under The Bridge-השירים שונים לגמרי לכן אי אפשר היה לבחור רק באחד מהם ולדעתי שניהם ראויים למקום הראשון. מקווה שתגיבו,ואם תגיבו מקווה שתנמקו יותר טוב ממני

Freaky Styley

New member
. . .

10. Blood Sugar Sex Magik 9. By the Way 8. Road Trippin' 7. The Power of Equality 6. Can't Stop 5. Scar Tissue 4. Aeroplane 3. Funky Monks 2. Tearjerker 1. Californication, Under the Bridge, Otherside זה היה קשה, ואני מתחרט על הרבה פה, ולא יודע איך לשנות...=\

זה פשוט בלתי אפשרי

אני לא עומד אפילו לנסות... זה עצוב שאתם כן מנסים, כאילו אתם מדרגים את הלהקה, א כאילו היא לא האהובה עליכם?

לא לפי הסדר:

Knock Me Down - בגלל ההתפכחות, הבגרות והמוזיקה המעולה.
Taste The Pain - בגלל שזה כיף והמילים הזויות.
Breaking the Girl - בגלל שזה קלאסיקה ובגלל הנוסטלגיה (ראיתי את הקליפ לראשונה כשרק התחלתי להכיר אותם).
My Lovely Man - בגלל שזה מרגש.
Shallow Be Thy Game - בגלל המסר וכי כיף לשיר את זה.
Parallel Universe - כי זה שיר רוק מושלם.
Otherside - אני לא באמת צריכה להסביר, נכון?
Easily - כי זה עוד אחד מהשירים שהופכים את Californication לאלבום מופת.
This Velvet Glove - בגלל התמימות.
Savior - בגלל המילים העצובות וסולו הגיטרה המדהים.

itoosh2

New member
my favorites

1) other side 2) californication 3) under the bridge 4) scar tissue 5) cant stop 6) around the world 7) blood suger sex magic 8) knock me down 9) easily 10) get on top

למעלה