היי חברה תיתעוררו,,,

ישRאל

New member
היי חברה תיתעוררו,,,

לא זז הפורום,,, אז קחו קצת מייק ברנט מישהו זוכר???

גלי®

New member
ישRאל , מה "תתעוררו"? בחצות הלילה?

שילה1

New member
איך אפשר לשכוח?../images/Emo3.gif

ועל מייק כבר שוחנו רבות כאן. אגב,כוכבו דרך במקרה..כי לעניות דעתי,אחיו צבי,שר יותא יפה ויותר טוב ממנו... וחלק מהחברים כאן אף גדלו עמו בשכונה..

שילה1

New member
איך אפשר לשכוח?../images/Emo3.gif

ועל מייק כבר שוחנו רבות כאן. אגב,כוכבו דרך במקרה..כי לעניות דעתי,אחיו צבי,שר יותא יפה ויותר טוב ממנו... וחלק מהחברים כאן אף גדלו עמו בשכונה..

Michelle1

New member
מייק בראנט

עדיין יש בידי דיסק כפול של אוסף כל שיריו שהוציאו בצרפת לרגל 15 שנים למותו. באותה תקופה גרתי בג´נבה ומי ששמע רדיו (אצלי הוא היה מכוון תמיד על אותה תחנה 105FM -Radio Nostalgie - אלא מה) יכול היה לחשוב שהנער עדיין חי ובועט, ניתן היה לשמוע אותו ברדיו מדי יום. בנעורי הרחוקים יותר, בימי שיא תהילתו, נלוותי לאחותי, שתחייה (ושתחזור אלינו מהר) להופעה שנתן באיצטדיון יד אליהו. רומנטי ככל שהיה, כשהקשבתי לאחרונה, זה נשמע לי קצת ארכאי. זו הבעיה כשהדיסק מצוי בידך באופן קבוע, אפילו שפיף כמייק ברנט מצליח לעלות קצת על העצבים.

magy

New member
לא טרה, לא מצרפתית

המילה מורכבת משתי מילים יווניות "נוסטוס" ו"אלגוס"........ נוסטוס - משמעה, שיבה הביתה ו-אלגוס - משמעה, כאב. (עפ"י ספרה של שפרה הורן - תמרה הולכת על המים) עמוד 14 כריסטודולוס תיאר את געגועיו לרודיה, כפרו בכרתים, בפני תמרה, בהיותה שוכבת רווית אהבה בזרועותיו. כעת, לגמרי מובן שם הפורום.............

B T1

New member
המילה נוסטלגיה......

nostos-חזרה, algos-כאב (לטינית) געגועים עזים לבית, געגועים למולדת. לפי: ראובן אלקלעי.

טרה10

New member
מאיפה הם יודעים יוונית..?

אלגיה זה לא כאב.! ונוסטוס+ אלגיה=נוסטלגיה..!

טרה10

New member
forum להתעורר מיוון-צרפת מגיעה..

אם אתם כותבים www.nostalgie.fr מגיעים לאתר שבו עם קצת תושיה..כל אחד יוכל לשמוע מוסיקה נוסטלגית.. כשכותבים במקום זה----bel מקבלים אתר בלגי שגם הוא כולל מוסיקה נוסטלגית. לפי העקרון הזה..כנראה בכל ארץ יש חברים נוסטלגיים. המקור הוא כמובן יוון..והעיקר שכחתי את בת האיכר הנוסטלגית.! והאבא של אשתי עבד במטע התפוחים-! האם זה נחשב.? ושלא נשכח- 0:3 חטפו היוונים מהמכבים..ולא היה חנוכה.! זה מסביר אולי גם לנשות הפורום- מה השגעון הזה..של הכדורגל.! ועדיין לא שמעתי כאן מילה על מודי בר-און..? אז לישון על זה הלילה..ולענות..!

magy

New member
כתוב מכתב לשפרה הורן....

תגיד לה שהיא כותבת שטויות.......אוקי? תגיד לה שטרה יודע יותר טוב.....

טרה10

New member
אני ממש לא יודע.את גליקריה אני מכיר

מיוונית- ושפרה..מה לי ולה. הבאתי מהספריה את הספר הישן של ברוך לשם..על ברנס..שם יש פרטים מאז..וזו אשכרה נוסטלגיה שנהייתה אקטואלית..וריאלית..אז מה יש לי משפרה..?] נ.ב. ולמה שוב מאשימים אותי שאני אמרתי שאני יודע יותר טוב.רק שאלתי מאיפה הם יודעים יוונית.? --------------- [מה שמזכיר לי: ---מאיפה שאני אדע רוסית..אני רק עברתי בוינה וליתר ביטחון התחתנתי עם רוסיה,בוריס, נטשה..-----] -------------------- ורק מצאתי שאלגיה- זה שיר עצוב..וקשור במוסיקה..זה מאנציקלופדיה בריטניקה. ונוסטוס=חזור..מקובל עלי..ואיפה הגעגוע...איפה..?

למעלה