היי חברה... שאלון ע-נ-ק!!!

Peach 17

New member
אנייי../images/Emo26.gif

שם: אביה שם אמצעי: אין שם משפחה: אפרים מין: נקבה מזל: שור!! מאכל אהוב: אוכל של סבתא!! שתייה מועדפת: דיאט קולה, מים, נסטי אפרסק/לימון סדרה אהובה: חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: תלוי על מי
כמה כריות: 2 חיות מחמד: אחותי זה נחשב?
מכונית אידאלית: הונדה סיוויק 5 דלתות
מוזיקה: בעיקר רוק ישראלי, אבל גם קצת פאנק, רוק, סקא..
להקה אהובה: יש הרבה.. הדורב', סינרגיה, שייגעצ ועוד..... כמה אחים/אחיות יש לך: 1 מאמין באהבה וירטואלית?: כן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כן מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן מה הדבר שעושה אותך למאושר: שאומרים לי משהו טוב כשאני בצב רוח לא משהו מה אתה אוהב לעשות: לשמוע מוזיקה, הופעות, סתם להסתלבט עם חברים מקומות בילוי מועדפים: בארבי, ארומה אתה אוהב להיות בבית?: מאוד!!!
אתה נאמן?: כן אתה אוהב ילדים? לפעמים אתה ותרן או עקשן: עקשן! אבל אם זה משהו שלא כ"כ חשוב לי אז אין לי בעיה לוותר אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: תפתיעו אותי המרחק הפיזי כן קובע?: בד"כ כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: כן איזה פתגם אומר לך הרבה?: אם אין אני לי, מי לי?? ( זה די נכון, אבל זה סתם מה המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחור קנאי?: אני בחורה בד"כ ואני די קנאית מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: בטיול שנתי הדביקו אותי ב "על הפנים" אז זה המשפט האם אתה מאמין באלוהים?: כן החיים הטובים לדעתך: לשכב על קייאק בסטלה באמצע הים! היחסים עם ההורים טובים?: כן לבוש: *ברגע זה: ג'ינס וחולצה של הצופים לובש: מוזיקה: להקה של ידיד ( הוא הביא לי אתמול את הדיסק..) חושב על: מה לענות פה *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה, ואייס ארומה אם אפשר שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בקלות בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכללללל קולה/פפסי: קולה ( דיאט) *מה/מי היית רוצה? להרוג: את המורה שלי לפיזיקה לשמוע: אף אחד. טוב לי בשקט של עכשיו להיות כמו: לא יודעת *האחרון סרט אחרון שראיתי: פתאום 30 בקלונוע: וואי זה היה מזמן.. נראה לי ש " ואז הגיעה פולי" בטלוויזיה: פתאום 30 במחשב: מבצע סבתא!! סרט פשוט ע-נ-ק! מספר אחרון שחייגת: צאלה דבר אחרון ששתית: דיאט קולה דבר אחרון שאכלת: פיצה פעם אחרונה שהתקלחת: בבוקר פעם אחרונה שבכית: אתמול פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: הריח של הפיצה.. *האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן רואה בשוטרים חברים או אויבים: אויבים!!!! אוהב אלכוהול: לא כל כך מאמין באסטרולוגיה: כן מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לעיתים נדירות לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. לפעמים חובש כובעים: ממש לא!! שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן אוהב את הכתב יד שלך: נחמד.. מאמין במכשפות:. לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: לא, אבל זה עדיף מלטייל בשמש אוהב ציניות: כן מתנשק עם עיניים עצומות: נראה לי.. שר במקלחת: לא *האם יש לך: סודות: הרבה חלום שחוזר על עצמו: כשהייתי קטנה היה.. פירסינג/קעקועים: לא, אבל אני מתה לעשות קעקוע חוויה אחרונה שחויית: טקס רבין. הפך כבר להיות מפגש חברתי אבל לא משנה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: וואלה עדיין לא יודעת, אבל לא משהו שקשור לפיזיקה! הדייט המושלם: צריך רק את הבן אדם המושלם סרט אהוב: אין, אבל הללויה ומבצע סבתא הם סרטים ענקיים! הבן אדם הכי שנוא: המורה שלי לפיזיקה הדבר הכי קשור אלי: אמא (?) הכי שונא בעצמי: הרבה דברים אוהב בעצמי: לא יודעת.. לפני המוות מה תבקש? למות כבר! אוף יש לי מחר מבחן באנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!

צ א ל ה

New member
וואו, זה קשה

שם: צאלה שם אמצעי: רנה (אם מישהו מגיב על זה הוא מת!!!) שם משפחה: מנור מין: נקבה... נראה לי... מזל: אריההההה מאכל אהוב: פסטה - אבל אסור לי לאכול פסטה שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: בנות גילמור האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא, אבל לפעמים אי אפשר להמנע מזה לא?! כמה כריות: 2 חיות מחמד: 2 כלבות מהממות מכונית אידאלית: חיפושית חדשה מוזיקה: כל דבר שהוא לא מזרחי/יווני/טורקי/הודי להקה אהובה: יש מלאאאאאא לא אתחיל לפרט כמה אחים/אחיות יש לך: המון... וכלום... מנישואים קודמים של ההורים יש לי סה"כ 4 אחים ו-2 אחיות, אבל משני ההורים שלי יחד - נאדה מאמין באהבה וירטואלית?: כן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כן מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן מה הדבר שעושה אותך למאושר: חברים טובים מה אתה אוהב לעשות: לשמוע מוזיקה, להיות עם חברים, לראות הופעה מקומות בילוי מועדפים: בארבי, סטרסקי, צליל אתה אוהב להיות בבית?: לא אתה נאמן?: מאוד אתה אוהב ילדים?: כן אתה ותרן או עקשן: תלוי באיזה הקשר.. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון, המרחק הפיזי כן קובע?: ברור אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: תלוי עד כמה הוא לא מצא חן בעיניי איזה פתגם אומר לך הרבה?: באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה
מה המשפט שמאפיין אותך?: אם אין אני לי מי לי אתה בחור קנאי?: כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: u think? האם אתה מאמין באלוהים?: לא החיים הטובים לדעתך: להיות עם חברים טובים בבריכה בסבבה היחסים עם ההורים טובים?: ככה ככה לבוש: *ברגע זה לובש: חצאית ורודה פרחונית מקסטרו וגופיה לבנה מוזיקה: חושבת על הדיסק של פוליס אבל לא שומעת כלום חושב על: סרט שאני מכינה לידיד שלי ליומולדת *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות חתולים/כלבים: כלבים דה! אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה (זו שאלה בכלל?) *מה/מי היית רוצה? להרוג: אני לא יכולה להגיד, אבל יש מישהי כזו כרגע.... לשמוע: וואלה לא יודעת... להיות כמו: מישהו עם ביטחון עצמי *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: טרמינל בטלוויזיה: בנות גילמור במחשב: מה במחשב? מספר אחרון שחייגת: אח שלי דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: עוגת שוקולד חמה של דומינוס פיצה אתמול בערב. פעם אחרונה שהתקלחת: בבוקר פעם אחרונה שבכית: ביום שישי פעם אחרונה שחייכת: לפני שעה פעם אחרונה שצחקת: לפני שעה הריח האחרון שהרחת: הכביסה שהוצאתי מהמייבש לפני 10 דק' *האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: ניגנתי על קלידים 8 שנים ועכשיו אני מתחילה ללמוד גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לאאאאאא מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: בדר"כ רואה בשוטרים חברים או אויבים: תלוי באיזו סיטואציה אוהב אלכוהול: לא את הטעם אבל את ההשפעה מאמין באסטרולוגיה: לפעמים מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. לא חובש כובעים: כןןן שונא את עצמך: לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא ראיתי כוכבים נופלים אוהב את הכתב יד שלך: תלוי מתי מאמין במכשפות:. לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: לצערי אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: כן מתנשק עם עיניים עצומות: כן שר במקלחת: מזמזמת *האם יש לך: סודות: לכולם יש לא משנה מה תגידו. חלום שחוזר על עצמו: אין פירסינג/קעקועים: 2 קעקועים חוויה אחרונה שחויית: העצרת של רבין עם הצופים - עבדתי, וזו הייתה חוויה קשה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: תקשורת-הפקה הדייט המושלם: תלוי באנשים סרט אהוב: אין כזה הבן אדם הכי שנוא: מעדיפה לא לפרט הדבר הכי קשור אלי: שרשרת שקיבלתי השנה ליומולדת הכי שונא בעצמי: הרבה דברים אוהב בעצמי: אין הרבה לפני המוות מה תבקש? כלום

InFecTeD LOVER

New member
זתומרת

בעיקרון הייתי אבל לא הייתי בעצרת ממש... נשארנו להסתובב באזור שמה.. כל תל אביב חאקי זה היה מטורףףףףףףף

Peach 17

New member
כן.

פשוט בזיון מה שהלך שם... כמעט ולא היו אנשים שבאמת ישבו והקשיבו למסכת. כולם היו עסוקם בלמצוא חברים שלהם.. זה היה מפגש חברתי, לא טקס רבין.. חבל שככה זה הפך להיות.. ידיד שלי אמר לי, ובצדק שהכי טוב שזה יהיה הנהגתי.. ככה ההתרגשות לא כל כך גדולה ובאמת מתעסקים בנושא שבאנו להתעסק בו.

jowi

New member
../images/Emo41.gif שלי הכי שווה ../images/Emo41.gif

שם: יוני שם אמצעי שם משפחה מין: אין שם אמצעי, יחיאלי, נקבה גאה. מזל: מאזניים מאכל אהוב: אין ממש, אבל אני חולה על תפחי אדמה שתייה מועדפת: מיץ! לא חשוב איזה! אני לא חיב בלי מיץ! סדרה אהובה: אמממ...אין ממש! האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: רק אם זה לא פוגע בהם! ולא כשהם נופלים. כמה כריות: לא הבנתי את השאלה אבל נראה לי שאחת. חיות מחמד: הפלאפון שלי, אבישי. מכונית אידאלית: מה אני גבר? מוזיקה: ישראלי - שוטי הנבואה, הדורבנים, הדג נחש, הפיקיות, סער בדישי, אבי גרייניק ובעצם עוד מלא...באנגלית אני אוהבת מכל דבר קצת! להקה אהובה: שוטי הנבואה, הדורבנים, הדג נחש - השילוש הקדוש. כמה אחים/אחיות יש לך: אחת שתזכה לחיים ארוכים. מאמין באהבה וירטואלית?: אמממ...לי זה לא מתאים! אולי לאחרים כן! הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: לא, זה מסוכן!! שמעתם סיפורים? מאמין באהבה ממבט ראשון?: לי זה לא ממש קרה, אבל נראה לי שכן. מה הדבר שעושה אותך למאושר: החיים, חברים, משפחה, שמחה, אהבה, מוזיקה. מה אתה אוהב לעשות: בעיקר מוזיקה, מחשב, טלויזיה והמוווון חברים! מקומות בילוי מועדפים: אצל חברים, טיולים, גם מסיבות אני אוהבת. אתה אוהב להיות בבית?: כן, מעדיפה לבד. אתה נאמן?: משתדלת מאוד. אתה אוהב ילדים?: ילדים זה שמחה! אתה ותרן או עקשן: תלוי כמה זה חשוב! אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון, רצון, משיכה. אני סתם חופרת! מה אני מבינה בכלל? המרחק הפיזי כן קובע?: כן! מאוד קובע... אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לא, או שנתחבר למרות זה או שלא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: אם הוא לא מצא חן בעייני למה שאני אתן לו צ'אנס? איזה פתגם אומר לך הרבה?: בין אדם לאדם אלוהים אחד. מה המשפט שמאפיין אותך?: הכל לטובה. אתה בחור קנאי?: קורה לכולם... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: יהיה טוב, הכל לטובה. האם אתה מאמין באלוהים?: כן, אבל בדרכי שלי. החיים הטובים לדעתך: החיים שלי + חבר. היחסים עם ההורים טובים?: עליות וירידות לבוש: חם. *ברגע זה: שמח. לובש: בגדים. סתם סתם: חולצה בלי שרוולים לבנה עם ציור, מכנס ספורט שחור. מוזיקה: אין, יש טלויזיה. חושב על: חברה שלי שרוצה לנסוע לעצרת רבין. *זה או זה: חחח... מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: השני. נראה לי. חתולים/כלבים: כלביםםם!! ברור... אוכל/ממתקים: ממתקים...לרוב! קולה/פפסי: ק-ו-ל-ה *מה/מי היית רוצה? ידיד מדהים שלי\חבר. להרוג: אי צדק\אף אחד! לשמוע: מוסיקה?! להיות כמו: אלפקה\כמוני! *האחרון סרט אחרון שראיתי: חתולים בצמרת. בקלונוע: אהבה קולומביאנית. בטלוויזיה: הכוכבים של שלומי במחשב: לא רואה מספר אחרון שחייגת: אמממ...למק"קית שלי! דבר אחרון ששתית: קופי. דבר אחרון שאכלת: ברגעים אלה, קרמבו. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני חודש, סתם...אתמול בערב. פעם אחרונה שבכית: במקלחת לפני יומיים בערך, ויום לפני זה, ויום לפני זה, והחיים יפים! פעם אחרונה שחייכת: וואי, לפני דקה! אבל בשיעור האחרון שלי לא הפסקתי... פעם אחרונה שצחקת: בשיעור האחרון שלי לא הפסקתי...וזה כולל חיוך! הריח האחרון שהרחת: סבון, שטפתי ידיים. *האם אתה: מעשן?: ללללא!! מה אני צריכה כימוטרפיה? ישן עם חיות פרווה: מדי פעם ופעם... מנגן על כלי נגינה: לא...אבל אני שרה! מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא יודעת... מאמין בנסים: אולי יש... מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: אוהו! סובלנית זו לא מילה! רואה בשוטרים חברים או אויבים: לא חברים ולא אויבים. בני אדם! אוהב אלכוהול: לשתות, לא להשתכר. מאמין באסטרולוגיה: לא יודעת, אני יכולה להגיד שאני קוראת די בקביעות. מאמין בקסמים: לא ראיתם את הסדרה עם הקוסם שמגלה קסמים? לא! מתפלל: כשצריך. מבקר בבית כנסת: לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: נגדל, נראה. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:למה לא? חובש כובעים: כשצריך. שונא את עצמך: לעולם לא! מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כמובן! אוהב את הכתב יד שלך: בדרך כלל. מאמין במכשפות:לא... מאמין בשדים ורוחות: לא... נותן אמון בקלות: במה? אוהב לטייל בגשם: תלוי... אוהב ציניות: כשזה מצחיק! מתנשק עם עיניים עצומות: כשאני אתנשק תשאלו! שר במקלחת: וואי, טובי הביצועים שלי הם שם. *האם יש לך: מה? סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא ממש. פירסינג/קעקועים: זה מפחיד אותי. חוויה אחרונה שחויית: אווו מלא! מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא ידוע. הדייט המושלם: לא ממש... סרט אהוב: לא. הבן אדם הכי שנוא: יש כמה לא אהובים. הדבר הכי קשור אלי: משפחה, חברים. הכי שונא בעצמי: שיש לי הרפס בחורף... אוהב בעצמי: את האופי. לפני המוות מה תבקש? תנו לי למות ואז אני אבקש! זה שאלון שלקחתי מפורום אחר... פשוט הוא שאלון תותח לגמרי!! מסכימה...

lirazbarbie

New member
אני!

שם: אוקי חשיפה: לירז (אנשים קוראים לי בשמי האמצעי) שם אמצעי: ליבי שם משפחה: ברבי מין: נקבה מזל: קשת מאכל אהוב: שוקולד מריר שתייה מועדפת: מיץ תפוזים פריגת ללא חתיכות הפרי. סדרה אהובה: הרבה... מכושפות.. וחברים ): האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: אם הם מצחיקים אז כן כמה כריות: 3- ועוד כמה לקישוט חיות מחמד: - מכונית אידאלית: ורודה? מוזיקה: הכל בערך להקה אהובה: דורבנים כאילו! כמה אחים/אחיות יש לך: 2 אחות סתיו ואח אוהב (כן כן אוהב מהמילה אהבה) מאמין באהבה וירטואלית?: כן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כן מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן מה הדבר שעושה אותך למאושר: אילחץ מה אתה אוהב לעשות: לישר/צופים/לחייך/לישון מקומות בילוי מועדפים: ים בלילה- מרגיע אתה אוהב להיות בבית?: תלוי מי פה! אתה נאמן?: כן! אתה אוהב ילדים?: בכללי כן אתה ותרן או עקשן: גם וגם אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: רבים חכמים ניסו להסביר את האהבה- למה אתם חושבים שאני אצליח? המרחק הפיזי כן קובע?: מה לעשות? בעיקר כשקטנים ויש בעיית ניידות אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: למה? שונה זה מעניין ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: ודאי איזה פתגם אומר לך הרבה?: ואהבת לרעך כמוך מה המשפט שמאפיין אותך?: הבטחה בלי עדים מחזיקה לי עשר שניות אתה בחור קנאי?: בחורה ולא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אמ.../שואה.../חח-לא/הוצאת לשון/די/אוף/ טוב תשמעו- אני אהיה שם/ כואבת לי השן בינה ולאף אחד לא אכפת האם אתה מאמין באלוהים?: אם אלוהים נמצא בתוכי אז כן החיים הטובים לדעתך: קצת יותר זמן- שקט-שלווה- ולחייך כל הזמן היחסים עם ההורים טובים?: אמא כן אבא פחות לבוש: נוח *ברגע זה: לובש: ג'ינס וחולצת בצפר (עדיין לא החלפתי איזה סירחון) מוזיקה: רונה קינן הדיסק במחשב חושב על: מישו *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: שוקו! שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לשאוף למעלה מתוך ידיעה שלא נגיע לשם. חתולים/כלבים: חתול שחור אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: צביה הרכזת שכבה לשמוע: את הטלפון עם ידיד שלי בצד השני. להיות כמו: ניקול קידמן *האחרון סרט אחרון שראיתי: קילביל בקלונוע: נשים מושלמות בטלוויזיה: קילביל במחשב: הארי פוטר 3 מספר אחרון שחייגת: רוני- חברה דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: צ'יפס פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: יום שבת פעם אחרונה שחייכת: אתמול פעם אחרונה שצחקת: לא זוכרת הריח האחרון שהרחת: איכס חולצת בצפר איזה סירחון *האם אתה: מעשן?: מעט מאד ישן עם חיות פרווה: בטח- חיפושית וכלב מנגן על כלי נגינה: כבר לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן- אחרת זה מזה ביזבוז מאמין בנסים: יפ מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: יפ רואה בשוטרים חברים או אויבים: אנשים אוהב אלכוהול: תלוי במצברוח מאמין באסטרולוגיה: יפ מאמין בקסמים: לא מתפלל: לעצמי מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: פסיכולוגיה מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לא מצרפת אותם לרשימה עד שאנ לא מגלה עניין חובש כובעים: בטח- מלא שונא את עצמך: אולי מביע משאלות מול כוכבים נופלים:יפ אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין במכשפות:. כן מאמין בשדים ורוחות: כן נותן אמון בקלות: כן- וסובלת מזה אוהב לטייל בגשם: כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהב ציניות: כן מתנשק עם עיניים עצומות: כן- ומרגישה קיטשית כל פעם מחדש שר במקלחת: אכן כן *האם יש לך: סודות: מה לעשות? חלום שחוזר על עצמו: יו כן פירסינג/קעקועים: גבה ושמונה באוזניים חוויה אחרונה שחויית: ארוחה עם אמא מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: פסיכולוגיה/משרדחקירות/משחק/שירה/כתבת הדייט המושלם: ים לילה נוח סרט אהוב: גריז הבן אדם הכי שנוא: צביה הרכזת שכבה הדבר הכי קשור אלי: אחותי/דודה של אמא הכי שונא בעצמי: אוכלת ציפורניים אוהב בעצמי: את העיניים לפני המוות מה תבקש? תרומת איברים ואת השאר לים זה שאלון שלקחתי מפורום אחר... פשוט הוא שאלון תותח לגמרי!!

Bassיסט

New member
../images/Emo124.gifאז עכשיו תורי??../images/Emo124.gif

אז ככה: שם: רון שם אמצעי: הבסיסט שם משפחה: אם אגלה לך אצתרך להרוג אותך... מין: כן והרבה (אוסטין פאוארס) סתם זכר. מזל: דלי מאכל אהוב: ספאגטי עם רוטב של אמא שתייה מועדפת: פאנטה ענבים או קולה... (ניראה לי שפאנטה ענבים רק אני שותה.) סדרה אהובה: חברים.. ופעם.. אקסמן (סידרה ענקית לא יעזור) האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא תמיד רק כשמצחיק.. כמה כריות: 1 דקה חיות מחמד: היה לי כלב אבל הוא מת אז נישארתי עם דגים.. מכונית אידאלית: מאזדה 3,6 מוזיקה: הכל להקה אהובה: רד הוט צ'ילי פפרס, הדורבנים והלהקה שלי: "האנגאובר" כמה אחים/אחיות יש לך: אני הכי קטן יש לי עוד 2 אחים ואחות גדולים ונשואים מאמין באהבה וירטואלית?: אמממ עוד לא ניסיתי כל כך אבל יש מצב. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: לא עוד לא מאמין באהבה ממבט ראשון?: ברור!!! מה הדבר שעושה אותך למאושר: אהבה ומוסיקה. מה אתה אוהב לעשות: לנגן והרבה. מקומות בילוי מועדפים: קניון עם חברים או כל מיני מסיבות עם חברה שלא ראיתי הרבה זמן. אתה אוהב להיות בבית?: לא תמיד אבל לפעמים זה טוב להיות בבית קצת. אתה נאמן?: היו לי הרבה קשרים ובאף אחד מהם לא בגדתי אז ניראה לי שכן! אתה אוהב ילדים?: כן אבל לא במובן המיני יש לי 11 אחיינים אתה ותרן או עקשן: לפעמים ותרן ולפעמים (שזה דברים עקרוניים) עקשן! אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון, מגע והבנה המרחק הפיזי כן קובע?: עוד לא ניסיתי קשר מרחוק ככה שאני לא יודע. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לא רק אם זה ממש חריג.. וגם לא בהגזמה אלא בהדרגתיות. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: לא ניראה לי, אם היא לא מצאה חן בעניי אז אין למה להיתאמץ. איזה פתגם אומר לך הרבה?: לא פתגם אלא משפט שראיתי פה.. "לא משנה לכמה חתיכות הלב שלך ישבר העולם לא יחכה לך עד שתחבר אותו חזרה" מה המשפט שמאפיין אותך?: "אחי תגביר תבאס.." אתה בחור קנאי?: כן חבל"ז מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אין לי כאלה אני מגוון. האם אתה מאמין באלוהים?: כן ללא ספק החיים הטובים לדעתך: כאלה שיש לך בהם עבודה ,כסף, אהבה וילדים (לא לפי הסדר) היחסים עם ההורים טובים?: כן חייבים להיות לבוש: גינס עם חולצות T *ברגע זה: לובש: בוקסר (קמתי לא מזמן מהשינה) מוזיקה: רד הוט ההופעה בהיד פארק חושב על: הלוואי והייתי מגיע לקרסוליים בכישרון של הבסיסט שלהם.. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בקלות חתולים/כלבים: כלבים!!!!!!!!! שונא חתולים! אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד... אף אחד לא עשה לי רק עד כדי כך.. לשמוע: את השיר שלי ברדיו להיות כמו: אין לי מישהוא אני רוצה להיות קודם עצמי! *האחרון סרט אחרון שראיתי: היום שאחרי מחר (אמא קנתה בDVD) בקלונוע: הכפר... אל תלכו! בטלוויזיה: מציצים (זה היה שלשום בטלויזיה) במחשב: White.Chicks קומדיה מטורפת מומלץ בחום! מספר אחרון שחייגת: אמא דבר אחרון ששתית: מיץ פטל באמצע הלילה... מבאס לקום מצמא דבר אחרון שאכלת: מלאווח פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שניה.. פעם אחרונה שבכית: לפני 3 שבועות בפרידה עם האחרונה פעם אחרונה שחייכת: אתמול כשאמא תפשה אותי מתפרע בבית עם הגיטרה כשחשבתי שאני לבד... וואי איזה מביך זה היה פעם אחרונה שצחקת: אחרי שהיא צחקה אז גם אני צחקתי.. הריח האחרון שהרחת: לא זוכר האף שלי גם ככה סתום כבר כמה ימים. *האם אתה: מעשן?: לא שונא את זה!! ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: ברור! יש לי אחד מתחת למיטה עד עכשיו אני לא יורד מהמיטה מאמין בנסים: כן קרו לי כמה מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן עד שפוקעת לי הסבלנות רואה בשוטרים חברים או אויבים: לא זה ולא זה.. למרות שיש לי חבר שהוא שוטר. אוהב אלכוהול: לעיתים רחוקות רק באירועים חברתיים וגם לא בהגזמה מאמין באסטרולוגיה: לא כל כך.. מאמין בקסמים: לא מתפלל: משתדל מבקר בבית כנסת: כן לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתכנן אבל זה יהיה אחרי הרבה זמן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. כן ברור מה יש לי להפסיד חובש כובעים: לא תמיד רק בהופעות כשהיה לי שיער ארוך שונא את עצמך:לא, למה עשיתי לעצמי משהו? מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן. אוהב את הכתב יד שלך: לא הכי אבל זה מה שיש מאמין במכשפות:. לא מאמין בשדים ורוחות: כן כי יש כאלה.. בדוק ואני רציני! נותן אמון בקלות: משתדל להאמין לאנשים.. אוהב לטייל בגשם: לא. אוהב ציניות: כשזה בא בגבול הטעם הטוב אז כן מתנשק עם עיניים עצומות: כן!!!! שר במקלחת: לא, אני מנגן לא שר אז במקלחת לא תשמע אותי שר *האם יש לך: סודות: כן הרבה חלום שחוזר על עצמו: היה לי אבל עכשיו כבר לא פירסינג/קעקועים: לא וגם בחיים לא יהיה חוויה אחרונה שחויית: כל יום זה חוויה חדשה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מוסיקה! הדייט המושלם: דייט שמסתיים עם טעם טוב בלב ועם נשיקה בפה! סרט אהוב: שר הטבעות כל השלושה! הבן אדם הכי שנוא: אין כזה הדבר הכי קשור אלי: הגיטרה שלי הכי שונא בעצמי: שאני נוטה להיתאהב מהר.. אוהב בעצמי: שאני נותן מעצמי כמעט ב-100% לפני המוות: מה? מה השאלה הזאת?

עדנונית

New member
יאא כמה אנשים אנחנו פה ו..הכי מגניב

כולם לא מעשנים פההה חחחח ונעה אם אתה מתכוונת לעשן אז לא לא ולאא חחח

כתמונית

New member
עדן תודה על הדאגה

אבל אני בינתיים בסביבה של אנשים שביום שימצאו אותי עם סיגריה בפה אני אחטוף כאלה מכות!!!!

כתמונית

New member
חחח....

אבל מה שאפרת לא יודעת לא הורג אותה!! (רק אותי...חחח... אבל לאט לאט)

עדנונית

New member
חחח אני כמו הסביבה שלך

אם אחת החברות שלי תעשן אוי ואבוי להה... ונגיד שהבנתי על הקטע שהורג אותך לאט אלט ולא את אפרת

מאיגו

New member
אני

שם: מאי שם אמצעי:מאיגו שם משפחה:גולדשטיין מין: ( :-|)נקבה. מזל: (טוב) שור מאכל אהוב: ג'ירפים.(לא החיה,המסעדה ג'ירף) שתייה מועדפת: תפוזים בלי קרח/דיאט קולה לימון סדרה אהובה: ... ... ...24 קראט?משהו ב24 בטח...אבל אולי חברים... האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: אם גם הם צוחקים על עצמם. כמה כריות:*סופרת* 5 בערך!וואו... חיות מחמד: כלבה,וכלבות(דפי,וחברות) מכונית אידאלית: קדילאק יפה.לא יודעת.לא מבינה בזה כל כך... מוזיקה: הדורבנים +(כל פעם להקה משתנה,כרגע אלג'יר.) להקה אהובה: הדורבנים כמה אחים/אחיות יש לך:1 מאמין באהבה וירטואלית?:פחות או יותר הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?:כן. מאמין באהבה ממבט ראשון?: פחות או יותר.תלוי. מה הדבר שעושה אותך למאושר: לעמוד על הבמה בבארבי,כשעל הבמה מופיעים...הדורבנים? ובד"כ נסיעות מחוץ לארץ. מה אתה אוהב לעשות: זיגו(תרגעו,לא באמת),אייל(תרגעו,לא באמת) . טוב.להיות בהופעות ולבלות מחוץ לארץ. מקומות בילוי מועדפים: הבארבי!ו...דיוטי פרי,ו...רמת החייל. אתה אוהב להיות בבית?: כן אתה נאמן?: תלוי למי
(אם על זה מדברים אז כן.לאנשים שאני יכולה לסמוך עליהם.) אתה אוהב ילדים?:לא...בעצם תלוי...אם הם ילדים שלי אז לא! אתה ותרן או עקשן: בקשר למשהו שאני רוצה?עקשנית בד"כ אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: נאמנות,תשוקה ותכונות משותפות אבל לא יותר מדי. המרחק הפיזי כן קובע?: תלוי אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?:תלוי איזה שוני... ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: תלוי! איזה פתגם אומר לך הרבה?: אם אין לחם-תאכלו ג'ירף. אם אין מים-תשתו ב-סי\קפה. מה המשפט שמאפיין אותך?: ... אתה בחור קנאי?: תלוי.כן. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: הדורבנים, הופעה, יאאאאא! האם אתה מאמין באלוהים?: בדרכי שלי.לא באותו אלוהים. החיים הטובים לדעתך: בטח טובים... היחסים עם ההורים טובים?: מעולים. לבוש: יפה. *ברגע זה: לובש: מכנס לבן מתרחב שקניתי להופעה,וחולצה של פיג'מה.אבל עכשיו אני מחליפה למכנס ביתי. מוזיקה: אלג'יר והדורבנים בפלייליסט.כרגע קרנבל.הופס-נגמר. חושב על: מה לענות בשאלה הזו.הופס-מצאתי.(אני לא אומרת הרבה הופס.עכשיו.) *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מועדון כולל את המילה:בארבי ת"א/בארבי כפ"ס?אם כן אז מועדון.אם לא אז פרטית. קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:לוקחת בקלות. חתולים/כלבים: כלבים(התרגלתי,בגלל הסביבה.) אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי/דיאט קולה לימון: דיאט קולה לימון! *מה/מי היית רוצה? להרוג: המוווווווון לשמוע: אייל! להיות כמו: אני צריכה לחשוב על זה. *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: משהו ישראלי בטח.סוף העולם שמאלה?לא,לא.אבל משהו ישראלי. בטלוויזיה: KILL BILL במחשב:כן... מספר אחרון שחייגת:03-647-6 רגע!חוצפנים!טוב נו.ג'ירף,לדבר עם אחי שעובד שם,כדי שייעץ לי מה להזמין. דבר אחרון ששתית: שוקו דבר אחרון שאכלת: שוסי(סושי) פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: חצי שבוע בערך פעם אחרונה שחייכת: לפני שהלכתי לביתי מבית ספר(שעוד לא נגמר אפילו!)ישבתי על ספסל עם ארנבת בארגז,ודברנו מבחוץ עם מישהו מהכיתה שלי,נראה לי שאז. פעם אחרונה שצחקת:^
^(למעלה כאילו...) הריח האחרון שהרחת: מרק תירס?הוגו?אחד מהם. *האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: בקרוב גיטרה... מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: חחחחחחחחחח גרמתם לי לצחוק.אינטיליגנטים על כוכבים אחרים...למה,כאן יש?! מאמין בנסים: תלוי.בגדול לא. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:לא רואה בשוטרים חברים או אויבים: תלוי. אוהב אלכוהול: כן מאמין באסטרולוגיה:לא כל כך,אבל בד"כ זה יוצא נכון. מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. תמיד חובש כובעים: לא שונא את עצמך: כן מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא יצא לי... אוהב את הכתב יד שלך: תלוי מתי. מאמין במכשפות:. תלוי! מאמין בשדים ורוחות: תלוי! נותן אמון בקלות: לאאאאאאא.ממש לא. אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: כן מתנשק עם עיניים עצומות:לא מגלה לכם!(לא יודעת...) שר במקלחת: לא *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: לאאא חוויה אחרונה שחויית: כן...... מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: ישיבה על ספה/כורסה הדייט המושלם: כן. סרט אהוב: לא יודעת הבן אדם הכי שנוא: תלוי מתי הדבר הכי קשור אלי: דיסקמן:)? הכי שונא בעצמי: אותי אוהב בעצמי: לא... לפני המוות מה תבקש?312 הופעות של הדורבנים.

למעלה