אנייי../images/Emo26.gif
שם: אביה שם אמצעי: אין שם משפחה: אפרים מין: נקבה מזל: שור!! מאכל אהוב: אוכל של סבתא!! שתייה מועדפת: דיאט קולה, מים, נסטי אפרסק/לימון סדרה אהובה: חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: תלוי על מי
כמה כריות: 2 חיות מחמד: אחותי זה נחשב?
מכונית אידאלית: הונדה סיוויק 5 דלתות
מוזיקה: בעיקר רוק ישראלי, אבל גם קצת פאנק, רוק, סקא..
להקה אהובה: יש הרבה.. הדורב', סינרגיה, שייגעצ ועוד..... כמה אחים/אחיות יש לך: 1 מאמין באהבה וירטואלית?: כן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כן מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן מה הדבר שעושה אותך למאושר: שאומרים לי משהו טוב כשאני בצב רוח לא משהו מה אתה אוהב לעשות: לשמוע מוזיקה, הופעות, סתם להסתלבט עם חברים מקומות בילוי מועדפים: בארבי, ארומה אתה אוהב להיות בבית?: מאוד!!!
אתה נאמן?: כן אתה אוהב ילדים? לפעמים אתה ותרן או עקשן: עקשן! אבל אם זה משהו שלא כ"כ חשוב לי אז אין לי בעיה לוותר אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: תפתיעו אותי המרחק הפיזי כן קובע?: בד"כ כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: כן איזה פתגם אומר לך הרבה?: אם אין אני לי, מי לי?? ( זה די נכון, אבל זה סתם מה המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחור קנאי?: אני בחורה בד"כ ואני די קנאית מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: בטיול שנתי הדביקו אותי ב "על הפנים" אז זה המשפט האם אתה מאמין באלוהים?: כן החיים הטובים לדעתך: לשכב על קייאק בסטלה באמצע הים! היחסים עם ההורים טובים?: כן לבוש: *ברגע זה: ג'ינס וחולצה של הצופים לובש: מוזיקה: להקה של ידיד ( הוא הביא לי אתמול את הדיסק..) חושב על: מה לענות פה *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה, ואייס ארומה אם אפשר שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בקלות בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכללללל קולה/פפסי: קולה ( דיאט) *מה/מי היית רוצה? להרוג: את המורה שלי לפיזיקה לשמוע: אף אחד. טוב לי בשקט של עכשיו להיות כמו: לא יודעת *האחרון סרט אחרון שראיתי: פתאום 30 בקלונוע: וואי זה היה מזמן.. נראה לי ש " ואז הגיעה פולי" בטלוויזיה: פתאום 30 במחשב: מבצע סבתא!! סרט פשוט ע-נ-ק! מספר אחרון שחייגת: צאלה דבר אחרון ששתית: דיאט קולה דבר אחרון שאכלת: פיצה פעם אחרונה שהתקלחת: בבוקר פעם אחרונה שבכית: אתמול פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: הריח של הפיצה.. *האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן רואה בשוטרים חברים או אויבים: אויבים!!!! אוהב אלכוהול: לא כל כך מאמין באסטרולוגיה: כן מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לעיתים נדירות לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. לפעמים חובש כובעים: ממש לא!! שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן אוהב את הכתב יד שלך: נחמד.. מאמין במכשפות:. לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: לא, אבל זה עדיף מלטייל בשמש אוהב ציניות: כן מתנשק עם עיניים עצומות: נראה לי.. שר במקלחת: לא *האם יש לך: סודות: הרבה חלום שחוזר על עצמו: כשהייתי קטנה היה.. פירסינג/קעקועים: לא, אבל אני מתה לעשות קעקוע חוויה אחרונה שחויית: טקס רבין. הפך כבר להיות מפגש חברתי אבל לא משנה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: וואלה עדיין לא יודעת, אבל לא משהו שקשור לפיזיקה! הדייט המושלם: צריך רק את הבן אדם המושלם סרט אהוב: אין, אבל הללויה ומבצע סבתא הם סרטים ענקיים! הבן אדם הכי שנוא: המורה שלי לפיזיקה הדבר הכי קשור אלי: אמא (?) הכי שונא בעצמי: הרבה דברים אוהב בעצמי: לא יודעת.. לפני המוות מה תבקש? למות כבר! אוף יש לי מחר מבחן באנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!
שם: אביה שם אמצעי: אין שם משפחה: אפרים מין: נקבה מזל: שור!! מאכל אהוב: אוכל של סבתא!! שתייה מועדפת: דיאט קולה, מים, נסטי אפרסק/לימון סדרה אהובה: חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: תלוי על מי