היי חברה... שאלון ע-נ-ק!!!

Bassיסט

New member
היי חברה... שאלון ע-נ-ק!!!

שם: שם אמצעי שם משפחה מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה אהובה: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה: להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך: מאמין באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: מאמין באהבה ממבט ראשון?: מה הדבר שעושה אותך למאושר: מה אתה אוהב לעשות: מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהב להיות בבית?: אתה נאמן?: אתה אוהב ילדים?: אתה ותרן או עקשן: אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: המרחק הפיזי כן קובע?: אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: איזה פתגם אומר לך הרבה?: מה המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחור קנאי?: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: לבוש: *ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: מאמין באסטרולוגיה: מאמין בקסמים: מתפלל: מבקר בבית כנסת: לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. חובש כובעים: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות:. מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: מתנשק עם עיניים עצומות: שר במקלחת: *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש? זה שאלון שלקחתי מפורום אחר... פשוט הוא שאלון תותח לגמרי!!

עדנונית

New member
אני

שם: עדן שם אמצעי:רווח? שם משפחה:מוסרי מין: נקבה מזל:מאוזניים מאכל אהוב: הממ שניצל וקטשופ שתייה מועדפת: ספרייט דיאט ודברים לא מוגזים! סדרה אהובה: הפיג'מות ופלוריסיינטה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: תלוי מתי כשהוא מקבל מכה אז לא כמה כריות:יש 1 אבל שווה 2 חיות מחמד: האחים שלי!?...חח אין אבל לאחים שלי יש דג מסריח שלא מת כבר חודשים מכונית אידאלית:מאיפה לי מוזיקה: הכל כמעט להקה אהובה: הדורבנים וווסטלייף כמה אחים/אחיות יש לך: 3 מאמין באהבה וירטואלית?:בערך היו לי כאלו אבל אכזבות גדולות חחח הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כן מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן מה הדבר שעושה אותך למאושר: המממ חחח המשפחה של אימא שלי שאני נפםגשת איתם והרבה... מה אתה אוהב לעשות:הממ לשבת במחשב מקומות בילוי מועדפים: הגינה?חחחח אין במודעין לאן לצאת אתה אוהב להיות בבית?: כן אתה נאמן?: נראה לי אתה אוהב ילדים?: כן אתה ותרן או עקשן: באמצע תלוי מתי אבל לרוב ותרן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון אהבה ויחס חח המרחק הפיזי כן קובע?: כן ... אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?:ככה נולדנו להיות שונים אם כולם היו דומים אז לא היה פה שווה ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: כן איזה פתגם אומר לך הרבה?: המממ מה זה פתגם חח סתם...לא יודעת מה המשפט שמאפיין אותך?: ילדה משוגעת! אתה בחורה קנאית?:כן בערך מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:הממ האם אתה מאמין באלוהים?: כן החיים הטובים לדעתך: כן ..בערך..תלוי מתי היחסים עם ההורים טובים?: כן לבוש:מה שנוח *ברגע זה: לובש:מכנס חצי דגמך וחולצת בצפר מוזיקה:כל מיני עכשיו זה נומה ועוד מעט הקומדי סטור חושב על:כלום...חחח *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:בקלות חתולים/כלבים: כלבים! אוכל/ממתקים:באמצע קולה/פפסי:כלום חח *מה/מי היית רוצה? להרוג:הממ אף אחד חחח לא כרגע לשמוע:לא יודעת אני עונה על זה בזמן שהשכללא עובד אל תצפו לתושבות חח להיות כמו: עצמי *האחרון סרט אחרון שראיתי:הממ מלך האריות 3 או יות רנכון אחד וחצי בקלונוע:המממ 8 מייל חחח בטלוויזיה:ואוו לא זוכרת חח במחשב: כלום מספר אחרון שחייגת: לשירן דבר אחרון ששתית:נס קפה דבר אחרון שאכלת: הממ ביצה אתמול בערב פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית:לפני שבוע פעם אחרונה שחייכת:כל הזמן חחח פעם אחרונה שצחקת: כל הזמן חח הריח האחרון שהרחת: החרא שלי!?חח סתם סתם מאיפה אני זוכר בעצם את הקרם שלי *האם אתה: מעשן?:לא! ישן עם חיות פרווה:לא...היא ישנה על הריצפה לידי מנגן על כלי נגינה: לא..בעצם על הסירים של אמא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא מאמין בנסים:כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:נראה לי רואה בשוטרים חברים או אויבים:באמצע אוהב אלכוהול:כן מאמין באסטרולוגיה:בערך מאמין בקסמים:תלוי איזה קסם אהבה כן חח מתפלל:הייתי עכשיו לא מבקר בבית כנסת:הייתי לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה:לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. כן חובש כובעים:לפעמיים שונא את עצמך:כן מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן לא שזה עוזר אוהב את הכתב יד שלך: לא, לפעמיים מאמין במכשפות:.לא מאמין בשדים ורוחות:לא יודעת חח נותן אמון בקלות:נראה לי אוהב לטייל בגשם:כןן אוהב ציניות:חח אני משתמשת בזה הרבה חח מתנשק עם עיניים עצומות:לא התנשקתי חח פחדת מזה חח שר במקלחת:כן *האם יש לך: סודות:כן חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית:המממ כשהייתי בסוכות עם המשפחה של אימא באזור טבריה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:פסיכולוגיה הדייט המושלם:אה? סרט אהוב:לא זוכרת אבל סרטי דיסני הבן אדם הכי שנוא:יש כמה אבל צריך לדעת לא לשמור טינה הדבר הכי קשור אלי: המשפחה הכי שונא בעצמי:את הגוף אוהב בעצמי:עיניים ושיניים לפני המוות מה תבקש?לא יודעת קודם נגיע לגשר ואז נחצה אותו חחח עכשיו זה ידוע שאף אחד לא יקרא את זה חפיףף

Sn‡ƒƒ

New member
אוקיי...

שם: שנייייייר. [דנה שניייר..] שם אמצעי: מזיג.. שם משפחה: זוהר מין:
מזל: אריה. [רררר..] מאכל אהוב: פסטה עם פטריות
שתייה מועדפת: בירה שחורה
סדרה אהובה: פרוייקט Y האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: רק עם הם גם צוחקים.. כמה כריות: 1 וחצי חיות מחמד: אין, אבל רוצה כלב מכונית אידאלית: עדיין לא חשבתי על זה.
מוזיקה: בעיקר רוק ישראלי.. להקה אהובה: הדורבנים...
כמה אחים/אחיות יש לך: 2 מאמין באהבה וירטואלית?: לא.. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כן. מאמין באהבה ממבט ראשון?: בטח! מה הדבר שעושה אותך למאושר: לצחוק.. מה אתה אוהב לעשות: לצאת לפארק עם כולםם, לשמוע מוזיקה וללכת להופעות של הדורבנים מקומות בילוי מועדפים: בפארק שלנו. אתה אוהב להיות בבית?: אני מעדיפה להיות בחוצה. אתה נאמן?: כן אתה אוהב ילדים?: כן, לא סתם אני מדריכה בצופים.. אתה ותרן או עקשן: אני עקשתרנית. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון, אהבה וסקס. המרחק הפיזי כן קובע?: כן.. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לא, כל עוד זה לא מזיק לאף אחד. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: כן איזה פתגם אומר לך הרבה?: אממ..צריכה לחשוב על זה מה המשפט שמאפיין אותך?: "החיים הם כמו תכנית טלוויזיה, כמה שיותר ריטינג ככה יותר טוב." אתה בחור קנאי?: לא כל כך מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: חחחח..יש לי הרבה כאלה, כמו: "זה לא הגיוני בכלל" או "איכ..תעופי ממני!" האם אתה מאמין באלוהים?: כן החיים הטובים לדעתך: אוו..להיות באי עם הבן אדם שאני הכי אוהבת..ועם מוזיקה שאני אוהבת. היחסים עם ההורים טובים?: כן..
לבוש: מיוחד. *ברגע זה לובש: מכנס אדום, וחולצת ביצפר..
מוזיקה: היהודים-ג'קי חושב על: העצרת שאני כוד שעה הולכת. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: לא אוהבת קולה, אבל אם כבר אז פפסי. *מה/מי היית רוצה? להרוג: אפח'ד! לשמוע: את הדורבנים בהופעה להיות כמו: אפח'ד *האחרון סרט אחרון שראיתי: אני שונאת ת'שאלה הזאת כי אני אף פעם לא זוכרת.. בקלונוע: סוף העולם שמאלה.. בטלוויזיה: ארתווווור במחשב: דיברתי באיציק עם חברה מספר אחרון שחייגת: נופר בוצ'קו.. דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: פסטה ברוטב פטריות..[יאמייי..] פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: אמממ..מזמן [שבוע בערך..] פעם אחרונה שחייכת: היום לציטרין החומד הזה.. פעם אחרונה שצחקת: היום אחרי הלימודים עם חן.. הריח האחרון שהרחת: אויש..מאיפה אני זוכרת *האם אתה: מעשן?: לא. ישן עם חיות פרווה: כרית זה נחשב? מנגן על כלי נגינה: לצערי לא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: למה לא? מאמין בנסים: כן..כבר קרו לי כמה! מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן, עד גבול מסויים. רואה בשוטרים חברים או אויבים: שוטרים. אוהב אלכוהול: תלוי במה.. מאמין באסטרולוגיה: כן מאמין בקסמים: בערך מתפלל: כשצריך.. מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא, בבית-צבי מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:אם הם מציקים אז לא חובש כובעים: כןןןן שונא את עצמך: לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן! אוהב את הכתב יד שלך: כן, מה זה חשוב בכלל? מאמין במכשפות: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: לצערי כן.. אוהב לטייל בגשם: כןןןןן אוהב ציניות: אם זה של מורים אז לא! מתנשק עם עיניים עצומות: עוד לא יצא לי..ככה זה באריאל הכל בא מאוחר יותר.. שר במקלחת: כן, הכי כיף בעולם! *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: תמיד..שאנחנו עוברים בחזרה לבית הישן שלי..מוזר..
פירסינג/קעקועים: אין, אבל רוצה באף. חוויה אחרונה שחויית: בלונה פארק עם חברים..היה מ-ט-ו-ר-ף-! מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: שחקנית הדייט המושלם: עם הטיפוס שאני אוהבת סרט אהוב: אחרי כל סרט שאני רואה אני אומרת שהוא הכי יפה..אבל בעיקרון-שיקאגו. הבן אדם הכי שנוא: זה לא הגיוני להגיד את זה פה. הדבר הכי קשור אלי: הצופיםםםםםםםםםם..*מורעלת* הכי שונא בעצמי: יש..אבל לא עולה לי בראש. אוהב בעצמי: את עצמי! לפני המוות מה תבקש? לחיות עוד קצת..

InFecTeD LOVER

New member
חחח דנה שנירררררר

זנ תמיד יזכיר לי את יומרישון עם הגרעין... שרוטים אלה... חחח שניר יעבלה אהבה מתבססת על אהבה???

InFecTeD LOVER

New member
זה יקח שנים אבל עד שניסע משעמם לי..

שם: סול
שם אמצעי: קרציה שם משפחה: כן שתיכנסו לתוכנה הזאת שנותנת לכם פרטים עליי... עזבו!!! מין: נקבת הזכר מזל: מאזניימית מאכל אהוב: הכל [ורואים] שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: הש"ש האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: מי לא??? כמה כריות: 700 חיות מחמד: כלבים מכונית אידאלית: חיפושעת מוזיקה: מה שיפע להקה אהובה: דורבענים והיעודים כמה אחים/אחיות יש לך: 2 מאמין באהבה וירטואלית?: כל עוד היא נשארת ויטואלית אז סבבה... הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: פגישת פורעומים מאמין באהבה ממבט ראשון?: בערור. מה הדבר שעושה אותך למאושר: דניאל [שחזר היום ואני רואה אותו ישששששש] מה אתה אוהב לעשות: סקס מקומות בילוי מועדפים: לא מבלה אתה אוהב להיות בבית?: ממש לא אתה נאמן?: לעצמי אתה אוהב ילדים?: להביא אותם? אתה ותרן או עקשן: מתעקשת לוותר אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: סקס ואז אהבה ואז זריקה המרחק הפיזי כן קובע?: בערור אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: אין מצב ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: לכבוש כן, לתת לא. איזה פתגם אומר לך הרבה?: להרגיש בטוח, ולהרגיש!!! מה המשפט שמאפיין אותך?: אין לשפוט אדם בשעת כעסו אתה בחור קנאי?: אני בחורה מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: כוסעומו האם אתה מאמין באלוהים?: כשהוא יאמין בי החיים הטובים לדעתך: טובים היחסים עם ההורים טובים?: כשצריך כסף לבוש: מדי צופים *ברגע זה: לובש: מדי צופים מוזיקה: לד זפלין חושב על: עצרת *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית. יש ספות. קפה/תה: קפע שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: אצלי אין שלמות חתולים/כלבים: חתולים עם מפגר אוכל/ממתקים: אוכלללללללללללללללל קדימה אוכלללללללללללללל קולה/פפסי: בעעע קולההה בעעע פפסי!!! רק מים
*מה/מי היית רוצה? דניאל
להרוג: וואו תפוז לא מאפשר הודעות כאלה ארוכות... לשמוע: את דניאל להיות כמו: עצמי *האחרון סרט אחרון שראיתי: ג'ניה והשלישיה XXX בקלונוע: תפוס ת'משמו בטלוויזיה: טומי ואוסקר במחשב: משהו עם נקרופיל מספר אחרון שחייגת: פחחח הייתם מתים לדעת ת'מספר של דניאל הכוסון דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: קוקו מאאאאאאאאאאן פעם אחרונה שהתקלחת: אממ... חודש? פעם אחרונה שבכית: כשדניאל נסע =[ פעם אחרונה שחייכת: עכשיו פעם אחרונה שצחקת: עכשיו הריח האחרון שהרחת: שמפו של הילה *האם אתה: מעשן?: נופ ישן עם חיות פרווה: נופ מנגן על כלי נגינה: נופ מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא מאמינה במה שלא רואה מאמין בנסים: אנחנו מייצרים אותם מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רואה בשוטרים חברים או אויבים: אויבים מדרגה שניה [אחרי הערסים בבית ספר שלי כמובן אוהב אלכוהול: רק בירה וסמירנוף מאמין באסטרולוגיה: סתם לכיף מאמין בקסמים: תנסו חשיש וגם אתם תאמינו בניסים...
מתפלל: אלוהים שלי רציתי שתדעעעעעעע שאני לא מתפללת בלילה במיטה. מבקר בבית כנסת: נופ לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתכננת בטוח... מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: תמיד מתברר שהם ממצרים חובש כובעים: כובעים שליטה! שונא את עצמך: אם אין אני לא מי לי?????????? מביע משאלות מול כוכבים נופלים: מעולם לא נתקלתי אוהב את הכתב יד שלך: נופ מאמין במכשפות: מכשפות גוד גוד מאמין בשדים ורוחות: רוחות קיימות חברה!!! בדוק!!! נותן אמון בקלות: ממש ממש ממש ממש לא. אוהב לטייל בגשם: מאודדדדדדדדדדדדד יאללה חורף בוא כברררררררר אוהב ציניות: אני צינית בעצמי תאהבו או לא מתנשק עם עיניים עצומות: יאפ שר במקלחת: בכל מקום *האם יש לך: סודות: כמו לכולם כ-א-י-ל-ו חלום שחוזר על עצמו: חלומות שגרה. פירסינג/קעקועים: נופ חוויה אחרונה שחווית: לא חווה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: זנות. שמעו להנות ועוד להרוויח מזה זה לא רע בכלל... וזמרת. שמעו להנות ולהרוויח מזה זה לא רע בכלל.... הדייט המושלם: זה-שיש-בסופו-מיטה סרט אהוב: דייי עם השאלות החוזרות האלה... אין שאלון שאין בו ת'שאלה הזאת!!!!!!!!!!!! הבן אדם הכי שנוא: אני הדבר הכי קשור אלי: הגרביים בילבי שלי הכי שונא בעצמי: ושוב תפוז אשם בזה שאני לא יכולה לענות על השאלה הזאת... אוהב בעצמי: צבע עיניים לפני המוות מה תבקש?: לחיות עד קצת כדי להיפרד מדניאל

אניאניאני!

שם: ירדן מין: תודה, אבל עוד מעט כי בדיוק התחלתי לענות על שאלון פה. מזל: נאחס. סתם, קשת. מאכל אהוב: קפה. שתייה מועדפת: קפה! סדרה אהובה: "מופע שנות ה-70" האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: רק אם מגיע להם שיחקו עליהם. כמה כריות: אחת, אבל היו לי שתיים ואת הקודמת זרקתי כי היו עליה סימני נשיכה
חיות מחמד: דגים וצבה ^_^ מכונית אידאלית: Honda S-2000 אדומה עם מושבים דמויי-עור בז'. (מי אמר שבנות לא מבינות במכוניות?!) מוזיקה: ישראלית. לפעמים גם לועזית, אבל ישראלית איז דה בסט. להקה אהובה: הדורבנים! כמה אחים/אחיות יש לך: יש לי 3 אחיות. מאמין באהבה וירטואלית?: כן, אבל אם זאת באמת אהבה אז היא אחרי כמה זמן כבר לא תהיה וירטואלית. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כמובן! מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן, מניסיון. מה הדבר שעושה אותך למאושר: מוזיקה. מה אתה אוהב לעשות: לשרוץ בבארבי שעתיים לפני ההופעות. מקומות בילוי מועדפים: מועדון הבארבי! אתה אוהב להיות בבית?: כן. והבארבי הוא הבית השני שלי
אתה נאמן?: כן. אתה אוהב ילדים?: תלוי מי, אבל בכלליות כן. אתה ותרן או עקשן: עקשנית שצריך, ותרנית שצריך
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: משיכה רגשית (אהבה של איך שהאדם מתנהג), משיכה אינטלקטואלית (לאהוב לדבר ולבלות עם אותו אדם), ומשיכה פיזית (נו את זה אני לא צריכה להסביר מה...). המרחק הפיזי כן קובע?: תלוי מאוד מאוד מאוד! אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לא!!! ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: כן...למה לא? איזה פתגם אומר לך הרבה?: "אין דבר שעומד בפני הרצון". מה המשפט שמאפיין אותך?: "תשתקי כבר, פריקית!" [אבל אני לא פריקית!
] אתה בחור קנאי?: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!! מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "הו לא!", "אומיי-גאד!" [או מיי גאד], "גיא המלך", "-ציטוטים מהמון שירים שאני אוהבת-" האם אתה מאמין באלוהים?: אני מאמינה שקיים איזשהו כוח-יישות אי שם למעלה. החיים הטובים לדעתך: "החיים הטובים עם הכבליייייםםםםםם" היחסים עם ההורים טובים?: כן, 90 אחוז מהפעמים. לבוש: מה שבא לי, אבל כהה כי צריך להסתיר את הכרס
*ברגע זה: לובש: מכנסיים כחולים-נייוי מתרחבים מהנס, סריג ארוך ודק בצבע זית שמעליו החולצת-טי של בצפר- בצבע כחול כהה-כהה. מוזיקה: השיר בפלייליסט החוקי שלי: "הכעס" של רוקפור. חושב על: משהושמטרידאותיוחייבלהפסקדחוף
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון פרטי ^_^ כמו הבארבי בהופעות שלא באים אליהם הרבה אנשים בגלל שלמחרת יש בגרות בתנ"ך ומתמטיקה ^_^ קפה/תה: קפה!!! שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לא הבנתי :X חתולים/כלבים: חתולים, כמובן! אוכל/ממתקים: אוכל!!! קולה/פפסי: קולה...דהה! *מה/מי היית רוצה? להרוג: פקצה מטומטמת מהכתה שלי. לשמוע: גיא...יש לו קול מדהים! להיות כמו: לא כמו- אלא להיות היא- החברה הכוסית של גיא... *האחרון סרט אחרון שראיתי: "פייט קלאב" בקלונוע: לא זוכרת...מזמן! בטלוויזיה: הישרדות 9 ^_^ במחשב: "תפוז
אנשים" מספר אחרון שחייגת: לא זוכרת. דבר אחרון ששתית: קפה!!! דבר אחרון שאכלת: קפה? פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה. פעם אחרונה שבכית: היום
פעם אחרונה שחייכת: שעניתי על "מין:" בשאלון... פעם אחרונה שצחקת: היום
הריח האחרון שהרחת: קפה...
*האם אתה: מעשן?: לא. ישן עם חיות פרווה: לא. מנגן על כלי נגינה: כן, גיטרה. ואני שרה. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן, אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש רוחק מאיתנו. מאמין בנסים: כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן. רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים. אוהב אלכוהול: כן...
מאמין באסטרולוגיה: הממ...כן, בגלל שכל פעם שאני קוראת זה באמת מתגשם! מאמין בקסמים: לא...נו מה, נהרסה לי הילדות בגלל התוכנית הזאת שמגלה את הסודות של הקסמים! מתפלל: בחגים. מבקר בבית כנסת: בחגים. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: יום אחד... מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: תלוי איך הם פונים אליי. חובש כובעים: בטיולים
שונא את עצמך: לפעמים. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן!!! אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין במכשפות: בערך, ואני לא ארחיב. מאמין בשדים ורוחות: כנ"ל הסעיף הקודם. נותן אמון בקלות: כן
אוהב לטייל בגשם: כן!!!! אוהב ציניות: ברור!!! מתנשק עם עיניים עצומות: כן. שר במקלחת: כן!!! זה כיף!!! אזל זה לא חוכמה כי אני שרה כל הזמן לא קשור... *האם יש לך: סודות: כן. חלום שחוזר על עצמו: כן. פירסינג/קעקועים: לא
חוויה אחרונה שחויית: גבעתיים. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משה עם מוזיקה. הדייט המושלם: לא מושלם, אבל נחמד. סרט אהוב: "אושנ'ס 11". הבן אדם הכי שנוא: שנאה זאת מלה חזקה מאוד. הדבר הכי קשור אלי: אמא? הכי שונא בעצמי: את החולשות המפגרות שלי. אוהב בעצמי: לא יודעת...שפתיים? לפני המוות: אני אחיה?

efratushke

New member
יקח שנים.......................

שם: אפרת שם אמצעי: הבוסית שם משפחה: מורבצ'יק (ממממ אני לא מרבה להגיד את השם.. זה רגע די נדיר..) מין: כמה שיותר! חיחיחי.. לא מצחיק.. אני נקבה מזל: ביש!! טוב נו.. לא מצחיק גם... דלי מאכל אהוב: ארטיקים (לא קרטיבים!) שתייה מועדפת: דאיט קולה סדרה אהובה: זה בתקופות... עכשיו זה כולם אוהבים את רימונד האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: זה באשמת כתומה!!! כמה כריות: 3 - כל אחד סוג שני.. חיות מחמד: הכל מת לי בסופו של דבר.. עדיף שלא! מכונית אידאלית: קודם כל להוציא טופס ירוק..................... מוזיקה: הכל.. אפילו למדתי להסתדר עם מזרחית!!! מממ כמה שזה פלצני.. אם זה מתנה אז או ג'אז או קלאסי בבקשה להקה אהובה: מעניין באמת... הדורבניייייים!!! כמה אחים/אחיות יש לך: 2 (חמודיייייייים) מאמין באהבה וירטואלית?: למה לא? אהבה יש בעולם.. בוריאציות שונות - הכל הגיוני אם הסיבה היא האהבה, לא? הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: אתכם יא בלטות!!! מאמין באהבה ממבט ראשון?: סיפור חיי... סיפור חיי 2.. סיפור חיי 3 וכן הלאה! מה הדבר שעושה אותך למאושר: לשיר על במה בהתרגשות מטורפת ואנרגיות כאילו אין מחר!!! או סתם שהשיער מסתדר בבוקר... מה אתה אוהב לעשות: לשיר על במה בהתרגשות מטורפת ואנרגיות כאילו אין מחר!!! או סתם לסדר את השיער בבוקר כשזה מצליח (אני מאלה ששמים מפיות בשביל היופי... חחחחחח) מקומות בילוי מועדפים: ארומה?... לא יודעת.. התרגלתי חחח.. אני אוהבת להיות בבארבי!!! מממ והמורה השקסית שלי..... אתה אוהב להיות בבית?: כשאפשר אז כן!! אתה נאמן?: תלוי למי... אתה אוהב ילדים?: לא........................................
אתה ותרן או עקשן: תלוי.................... אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: מים סוכר וקמח המרחק הפיזי כן קובע?: ברור!!!! אני לא צריכה חבר בשביל אהבה אפלטונית! אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לך לעזאזל...... אני זאת אני.. אפילו ביקורת קשה לי לקבל מאנשים (כתומה ועינב יודעות את זה הכי טוב..) ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: חייבת להיות סיבה שאני לא רוצה אותו.... אז לא! אני אתן לו צ'אנס בשביל להשתיק את המצפון איזה פתגם אומר לך הרבה?: דינה דמלכותא דינה (ממממ... יופי!) מה המשפט שמאפיין אותך?: רק בריאות! שיבושם לכם! הייטק!!! אתה בחור קנאי?: מאוווווווודדדדד!!! ואני נקבה.... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: רק בריאות, שיבושם לך, הייטק!!, זוועת עולם (יש המון........) האם אתה מאמין באלוהים?: כן.. בתקופה האחרונה יש לי קטע כזה... נראה לי שזה בא בתקופות....... החיים הטובים לדעתך: הם די בסדר
היחסים עם ההורים טובים?: הם מעולים!!! (בכל יחסים בעולם יש עליות ומורדות... בכל זאת אנשים..) לבוש: כרגע? כן! אני בדרך כלל לובשת מחשופים... אני בגמילה...
*ברגע זה: לובש: חולצת בצפר (אבל יפה כי זה של המגמה!!!) וג'ינס (דהה) מוזיקה: רדיו משהו דולק.. וזה מדבר ולא שר! חושב על: עליו....................
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: תלוי לפי המצב רוח.. תלוי מה האופי ומי האנשים בכל אירוע, לא? קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שלמות בבקשה.. אם לא תחזור מחר חתולים/כלבים: חתולים אוכל/ממתקים: ברור שממתקים! כבר שנים אלא כלתי ממתקים.. אז אוכל כי אין אפשרות אחרת.... קולה/פפסי: פפסי מאקס! *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד.. אני אצטער על המעשה.... לשמוע: אותו...... להיות כמו: בריטני? חחחחח אז כריסטינה?...... סתם נו.. הכי טוב להיות אני! *האחרון סרט אחרון שראיתי: קטע מהסרטים (שוב..........) בקלונוע: מממממ... העלו את המחירים אז זה כבר מעבר ליכולתי לזכור.. קאפיטליסטים!!!!!!!! בטלוויזיה: היום ראיתי קצת ערוץ 24... במחשב: פורום הדורבנים? מספר אחרון שחייגת: טל מילר דבר אחרון ששתית: מים מהברזיה המתה....... דבר אחרון שאכלת: סלט (אמא הכינה משהו בסט! כתומה גם אכלה!! תגידי תודה לאמא
) פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר (רק עכשיו חזרתי.....) פעם אחרונה שבכית: ממממ לא זוכרת... בטח לא מזמן.. אני בוכה הרבה.. אני אדם לחוץ
פעם אחרונה שחייכת: כל החיים!! דהההה!!! פעם אחרונה שצחקת: כל החיים!! דהההההההה!!!!! הריח האחרון שהרחת: המסטיקים שלי התפזרו לי בתיק.. והיה גם בשם בתיק.. אז הרחתי את המסטיקים לבדוק אם הם אכילים..... *האם אתה: מעשן?: לא (אני שרה.. אסור!) ישן עם חיות פרווה: ממממ.. מה?! מנגן על כלי נגינה: כן!אין לי כח לפרט - תודה
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: אם אנחנו פה.. גם שם רחוק יש... כן! מאמין בנסים: כן! מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא ממש........... רואה בשוטרים חברים או אויבים: לא מטריד אותי.... רגע! הם כוסונים?
אוהב אלכוהול: יין ארם אפשר.. או אורגזמה! או סקס על החוף! או סן פרנסיסקו! (משננת את תפריט המשקאות בעל פה.. אל תשימו לב.. אני לא מכירה אף משקה!).. חוצמזה עדיך שאני לא אשתה כי אני מתמסטלת במהירות יתרה!!! מאמין באסטרולוגיה: חוששני כי זה סיפור חיי.. מאמין בקסמים: לא (הרסתי!) מתפלל: רק אומרת "אדושם" ו"אמן" מבקר בבית כנסת: זה קרוב לבית אז עוברים שם בדרך למקומות אחרים.... לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן! (פסיכולוגיה חברתית... או אנתרופולוגיה.. מעניין
) מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. לא חובש כובעים: לא... (לא מחמיא!) שונא את עצמך: כן.................... מביע משאלות מול כוכבים נופלים: ברור! אוהב את הכתב יד שלך: ממממ הוא לא אוהב אותי! הוא התחיל! מאמין במכשפות:. כן מאמין בשדים ורוחות: כן נותן אמון בקלות: כן (וגם נותנת בקלות..) אוהב לטייל בגשם: כן.... אוהב ציניות: תלוי אם זה מתאים מתנשק עם עיניים עצומות: ברור שר במקלחת: ברוווווווווווור *האם יש לך: סודות: לכל אחד יש! חלום שחוזר על עצמו:כן (לא מדברים על זה...) פירסינג/קעקועים: נזם (כפרעליו) חוויה אחרונה שחויית: לחזור מבצפר!!! ישששששש מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משהו בסוציולוגיה/אנתרופולוגיה/פסיכולוגיה הדייט המושלם: לא חשוב מה יהיה בו.. רק צריכים להיות מאוהבים! סרט אהוב: הללויה (שוקי! תקבל ריתוקי!) הבן אדם הכי שנוא: לא שונאת אף אחד.. הדבר הכי קשור אלי: המוסיקה (פלצנוווווווווווווווווווות) הכי שונא בעצמי: נושא רגיש.. אוהב בעצמי: נושא רגיש... לפני המוות מה תבקש? למות ללא כאב ואם אפשר מוות מהיר בלי להתעקב ולגסוס הרבה.. זהו? יפה לנו!

טרושקה

New member
פחחח אפרת.. הייתי בטוחה

שתגידי שהריח האחרון שהרחת הוא התיק שתינה שלך!!! חח זה הזכרון הכי חזק שיש לי מאז שהרחתי אותו! מפחייייייייד... ש-ת-י-נ-ההההההההההההההההההההההההההההההההההה

efratushke

New member
*נעלבת בשביל התיק*

אפילו כתומה כבר אמרה שהוא מריח טוב!!! לתיק שלי יש ניחוח נרקיסים!!!!!!!!!

urmel

New member
ארוך ארוך אבל עשיתי זאת! :)

שם: רותם שם אמצעי: אין! שם משפחה: עופר מין: זכר מזל: תאומים מאכל אהוב: אני אוהב כמעט הכל :) שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: מיסטר בין \ טירונות הסדרות היחידיות שאני רואה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: ברוררררררר כמה כריות: 2 חיות מחמד: מכרסמים, כלבה ודגים מכונית אידאלית: הייתי רוצה איזה בימבה מוזיקה: הכל להקה אהובה: וואלה לא יודע כמה אחים/אחיות יש לך: 2 מאמין באהבה וירטואלית?:כמעט (זה לא הולך בדרך כלל) הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: אממ כן מאמין באהבה ממבט ראשון?: קצת מה הדבר שעושה אותך למאושר: שהשכן מחלל וגם פריחת הדרים באביב :) מה אתה אוהב לעשות: להרהר מקומות בילוי מועדפים: גן, בית אתה אוהב להיות בבית?: גם אתה נאמן?: דיי אתה אוהב ילדים?: בדרך כלל לא אתה ותרן או עקשן: תלוי למה זה מתייחס אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: נשאיר לגמדים לענות על זה המרחק הפיזי כן קובע?: כמעט אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: מעט ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: בוודאי איזה פתגם אומר לך הרבה?: נותנים לך תיקח מרביצים לך תברח מה המשפט שמאפיין אותך?: אין כזה אתה בחור קנאי?: לא ממש מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תן!(המבין יבין) האם אתה מאמין באלוהים?: כן החיים הטובים לדעתך: סתם ערוץ מסריח אמא כל היום רואה את זה היחסים עם ההורים טובים?: נניח לבוש: מה שבא *ברגע זה: לובש: מכנסיים שאני נורא אוהב מוזיקה: שקט עכשיו חושב על: מה תיהיה השאלה הבאה *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: תלוי מתי ככה קפה! אבל כשחולים תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: גם וגם חתולים/כלבים: כלבים! אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: מים? *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד מיוחד לשמוע: תן? להיות כמו: כולם קצת מי זה קצת מי זה *האחרון סרט אחרון שראיתי: שכחתי איך קוראים לזה אוףףףףףףף בקלונוע: היום שאחרי מחר בטלוויזיה: לא זוכר במחשב: שחר המתים מספר אחרון שחייגת: אלעד (חבר הוא שאל משהו על מתמטיקה חח) דבר אחרון ששתית: מים עכורים :) דבר אחרון שאכלת: זית פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה פעם אחרונה שבכית: זה היה מזמן אני חושב לפני שנתיים שלוש פעם אחרונה שחייכת: עכשיו, זה פשוט מתבקש פעם אחרונה שצחקת: אני לא זוכר אבל אני צוחק גם לרוב! הריח האחרון שהרחת: חביתה שאמא עשתה לארוחת ערב *האם אתה: מעשן?: קצת לפעמים ישן עם חיות פרווה: אני זה נחשב? מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: ברורררר מאמין בנסים: ונפלאות! מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: דיי רואה בשוטרים חברים או אויבים: תלוי מה הם עושים אם הם עוצרים אותי -אוייבים אם הם עוצרים מישהו רע חברים :) אוהב אלכוהול: כן מאוד! מאמין באסטרולוגיה: לא ממש מאמין בקסמים: קסמים? יש סמים בסוף :) מתפלל: לעיתים מבקר בבית כנסת: לעיתים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: חושש שכן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. כן תמיד! חובש כובעים: לא שונא את עצמך: ממש לא! אפילו להפך! מביע משאלות מול כוכבים נופלים: קורה לפעמים אוהב את הכתב יד שלך: ככה מאמין במכשפות:. קצת מאמין בשדים ורוחות: כמעט נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: כן!!!!!!!!!!! אוהב ציניות: גם מתנשק עם עיניים עצומות: אני יודע? שר במקלחת: אני לא , אח שלי כן! אני לא מבין למה הוא עושה את זה *האם יש לך: סודות: נראה לי חלום שחוזר על עצמו: כן העכברוש עם האוברול הכחול שעובד בלול פירסינג/קעקועים: לא לא אסור! חוויה אחרונה שחויית: אימון אבל בכללי חזרתי מאוכזב מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: פיתוח טכנולוגי אולי? הדייט המושלם: אולי סרט אהוב: לא הבן אדם הכי שנוא: אין כזה ממש הדבר הכי קשור אלי: אמממ לא יודע הכי שונא בעצמי: יש כזה דבר? אוהב בעצמי: הכל בעיקר את הידיים לפני המוות מה תבקש? להשתתף בסרט פורנו קראתם את זה ? כייף לכם :)

טרושקה

New member
לה לה לה אניייייי

שם: עינב שם אמצעי: טרושקה שם משפחה: בכר מין: נקבה נראה לי מזל: שוררררררר מאכל אהוב: פסטה שתייה מועדפת: ספרייט זה טוב (וואו לא אמרתי קולה! זה בד"כ קולה...) סדרה אהובה: לא רואה טלויזיה... אבל "אהבה זה כואב" זה ממש יפה... את זה יצא לי לראות האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: תלוי על מי... בעקרון מי לא?! כמה כריות: אחת... אבל עכשיו היא דיי מקווצ'צ'ת כזאתתתתת חיות מחמד: אוהבת כלבים... הלוואי שהיה לי אחד... פעם היו לי אוגרים סיביריים אבל משום מה הם שרקו?! אז החזרנו אותם...חחח מכונית אידאלית: רותם גנב לי את הבימבה שלי אז אני אסתפק במיני קופר משהו בסט! מוזיקה: דיסקו, רוק עדין....ואלטרנטיב רוק, הרבה ישראלי להקה אהובה: הדורבנים וסינרגיההההה כמה אחים/אחיות יש לך: 1 מאמין באהבה וירטואלית?: תלוי.... יש מצב, בד"כ לא.... הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: יסססס מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא יצא לי אבל נראה לי שיש דבר כזה מה הדבר שעושה אותך למאושר: אהבה! מכל סוג... מה אתה אוהב לעשות: לנגן, לרקוד... מקומות בילוי מועדפים: הבארבי!!! אתה אוהב להיות בבית?: לא! אוהבת לצאת! אתה נאמן?: מאוד אתה אוהב ילדים?: בד"כ כן... עד שהם מעצבנים אותי...חיחי אתה ותרן או עקשן: עקשנית או הו...... אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: שכל, כשרון ושומנים?! חח מה זה?!?! המרחק הפיזי כן קובע?: בטח! מאוד! אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לפעמים כן... ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: אני אשתדל איזה פתגם אומר לך הרבה?: מה ששנוא עליך על תעשה לחבריך מה המשפט שמאפיין אותך?: ?! אתה בחור קנאי?: אני לא בחור כאילו.... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: בלאט, פיזדה, אני אכפכף אותך, סטוגודוש, בכיופים, בשיגועים, הו!, קולולו, שוין, חיזלש, דו, דאז, דיד האם אתה מאמין באלוהים?: אני חושבת שכן החיים הטובים לדעתך: טיולים וטבע!!!!!!!!!!!!!! היחסים עם ההורים טובים?: נחמדים + לבוש: חולצות שאנטי באנטי וג'ינסים *ברגע זה: לובש: חולצת בי"ס וג'ינס מוזיקה: לא שומעת כלום חושב על: הפרזנטיישן שאני צריכה לעשות מחר על אינדיאנים *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה, טוב נו... ארומה וזה.... שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות, לא קורה.... חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה... למרות שזה לא ממש משנה, אין לי חוש טעם מפותח *מה/מי היית רוצה? להרוג: את הבוס שלי לשמוע: את זיגו המלך שר!!!! מללללללללך להיות כמו: ?! *האחרון סרט אחרון שראיתי: ירח דבש מטורף... בטלויזיה בקלונוע: תפוס ת'כריש בטלוויזיה: ירח דבש מטורף...נוווו במחשב: מפגשים מהסוג השלישי מספר אחרון שחייגת: לכתומה... שתעזור ליייי דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: עוגה פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: בטח לפני שבוע או משהו פעם אחרונה שחייכת: היום! כשניסיתי להקריא לכתומה את הפרזנטיישן שלי וגמגמתי כמו החיים פעם אחרונה שצחקת: נו... אותו הדבר - לצחוק לחייך... בא ביחד הריח האחרון שהרחת: השמפו של אמא כשהיא עברה פה כרגע
*האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: יש לי שמיכת צמר... אבל לא! מנגן על כלי נגינה: אכן1 יש לי בוווווווריס (גיטרה) מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: יצורים אולי, אינטיליגנטים לא בטוח מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים אוהב אלכוהול: כן... אבל מהול כמו קוקטיילים או סמירנוף ובריזר! שונאת וודקה... מאמין באסטרולוגיה: לא מאמין בקסמים: לא מתפלל: לפעמים מבקר בבית כנסת: בחגים... לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: בוודאי.... מתכננת! מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. לפעמים, בד"כ מסננת חובש כובעים: בחורף כן שונא את עצמך: לרוב מביע משאלות מול כוכבים נופלים: בטח אוהב את הכתב יד שלך: כן מאמין במכשפות:. לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: כן אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: כן אבל לא בהגזמיישן מתנשק עם עיניים עצומות: פחחח לא יודעת... שר במקלחת: גם כשאני לבד אני מתביישת... הלוואי! *האם יש לך: סודות: ברוררררר חלום שחוזר על עצמו: כן... הרבההההההההההההה פירסינג/קעקועים: נזם חמדמדון חוויה אחרונה שחויית: ... מה?! מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: קולנוע וטלויזיה הדייט המושלם: לא יודעת... סרט אהוב: אמילי הבן אדם הכי שנוא: מישהי שרבתי אתה.... סתומה אלללללף הדבר הכי קשור אלי: מה זה??!?! הכי שונא בעצמי: שאני אגלה??? אוהב בעצמי: יושר לפני המוות מה תבקש? להיפרד מכל הקרובים ולהיות עם הבנאדם שאני אוהבת עוד יום אחד מרגש הא?!

כתמונית

New member
וואו... ארוך....

שם: נעה שם אמצעי שם משפחה בלוטרייך מין: כן! (חה חה...) נקבה מזל: גדי מאכל אהוב: ממממ... ספגטי- אבל טעים או מוקפץ תאילנדי (בלי בשר) שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כןןןן (אבל זה לא יפה) כמה כריות: 2 חיות מחמד: אני רוצה... היו דגים מכונית אידאלית: חיפושית חדשה מוזיקה: הכל חוץ ממזרחי וטרנסים להקה אהובה: נו מה? דורבנים כמה אחים/אחיות יש לך: 1 ודיי מאמין באהבה וירטואלית?: מממ... קצת הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כן מאמין באהבה ממבט ראשון?: לגמריי מה הדבר שעושה אותך למאושר: הופעות של הדורבנים מה אתה אוהב לעשות: לנגן :) מקומות בילוי מועדפים: בארבי כפ"ס אתה אוהב להיות בבית?: לא אתה נאמן?: כן אתה אוהב ילדים?: לגמריי אתה ותרן או עקשן: עקשן כשצריך אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: רק 3? המונים! קודם כל חיבור ואמון ושיתוף ודברים משותפים ו...וואו! יש המון! המרחק הפיזי כן קובע?: קצת אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: כן איזה פתגם אומר לך הרבה?: הקונה ממטה? מה המשפט שמאפיין אותך?: אין הנחתום מעיד על עיסתו אתה בחור קנאי?: כן קצת (כמו כולנו) מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: צחקה , המון שטויות , רק בריאות , פנאן בענן.... האם אתה מאמין באלוהים?: כן החיים הטובים לדעתך: לשבת כל היום ולנגן או חבר... אבל זה לא יקרה ב-20 שנה הקרובות בקצב הזה.... היחסים עם ההורים טובים?: ברוך השם לבוש: רק לא חצאיות/שמולת/מחשופים.. (השומן) *ברגע זה: לובש: ג'ינס ממש כייפי סווטשקט מגמה וכמובן גרביים מוזיקה: יצחק קלפטר (יש למישהו בעיה??) חושב על: בטלפון :) *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: פ-א-ו-ל.... לשמוע: דורבנים עכשיוווו להיות כמו: מממ.. מור! היא הכי כוסית!! (וכמובן יותר חשוב מדהימה!!) *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: נראה לי שרק 2 בטלוויזיה: היום שאחרי מחר במחשב: יש ענק הוידאו בשביל מה מחשב??? מספר אחרון שחייגת: צחייי!! (כולם להרגע המורה הפרטי למתמטיקה) דבר אחרון ששתית: קולה כמובן דבר אחרון שאכלת: מוקפץ פעם אחרונה שהתקלחת: לפני 20 דקות פעם אחרונה שבכית: לפני איזה חודש... פעם אחרונה שחייכת: לפני 5 דקות פעם אחרונה שצחקת: היום בשיעור מתמטיקה הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי :) *האם אתה: מעשן?: עוד לא.... (אפרת שקט..) ישן עם חיות פרווה: ברור מנגן על כלי נגינה: כן ברור מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: מי יודע? מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן רואה בשוטרים חברים או אויבים: חחחחח... לא זה ולא זה.... אוהב אלכוהול: כן - זה טעים מאמין באסטרולוגיה: זה מצחיק קצת... מאמין בקסמים: <זלזול> מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: ביום כיפור לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: ברור מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. במיוחד ערבים... בד"כ לא... חובש כובעים: יש לי ראש קטן מידיי שונא את עצמך: לא להגזים... אבל יש מקום לשיפור מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן אוהב את הכתב יד שלך: עכשיו יותר מתמיד מאמין במכשפות:. כן מאמין בשדים ורוחות: כן (אחרי מגרש השדים) נותן אמון בקלות: ממש לא אוהב לטייל בגשם: כככןןן אוהב ציניות: הכי בעולם מתנשק עם עיניים עצומות: כאילו דההה שר במקלחת: חחח.... מזייפת במקלחת *האם יש לך: סודות: כמו לכולם חלום שחוזר על עצמו: לא... אבל יש לי חלומות בהמשכים פירסינג/קעקועים: אני רוצה פירסינג... איזה.. לא ירשו לי בחיים חוויה אחרונה שחויית: שיעור מתמטיקה היום מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משהו עם חיות הדייט המושלם: :) יש לי כמה... ( אבל הכל כזה סרטים אמריקאים.. זה לא קורה באמת...) אבל הכי נחמד - כמו בקרנבל :) סרט אהוב: מגרש השדים או החומה של פינק פלויד הבן אדם הכי שנוא: קליייןןן... הדבר הכי קשור אלי: קובי שלי הכי שונא בעצמי: כ"כ הרבה.... אוהב בעצמי: לחשוב .... מממ... שאני אני? לפני המוות מה תבקש? לא חינוכי....

1Reebok

New member
למה לא.

שם: אלון מין: לא תודה (הא, הפתעתי אותכם) מזל: סרטן מאכל אהוב: אני לא יודע. שתייה מועדפת: אני לא יודע, בטח משהו רעיל כמו קולה או פנטה. סדרה אהובה: לא יודע. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: מה? לא! תלוי מתי
כמה כריות: שתיים. חיות מחמד: יש לי איזה משהו שמתרוצץ לי פה בין הרגליים.. מכונית אידאלית: כזאת שנוסעת.. ולא צורכת דלק. מוזיקה: רוק, לרוב. אבל אין לי שום מושג בסוגים של מוסיקה, בעע. להקה אהובה: משינההה! כמה אחים/אחיות יש לך: אחד ואחת. מאמין באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כן. מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא. מה הדבר שעושה אותך למאושר: לפגוש אנשים שלא פגשתי הרבה זמן, ושאני רוצה לפגוש. מה אתה אוהב לעשות: לצלם, נגיד. מקומות בילוי מועדפים: אני חסר חיים, הסלון שלי הוא הכי רחוק שאני מגיע. אתה אוהב להיות בבית?: לא
אתה נאמן?: נאמן מאוד. נאמן למה? אתה אוהב ילדים?: יש הרבה מאוד דברים שהם לא בסדר בקשר לשאלה הזאת.. אתה ותרן או עקשן: ותרן, לרוב
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: פגישה, שנאה, מוות. המרחק הפיזי כן קובע?: מאוד. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לא. אני פשוט אתרחק ממך, אם השוני הוא רע. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: כנראה שלא. איזה פתגם אומר לך הרבה?: "בלע" מה המשפט שמאפיין אותך?: "בלע" אתה בחור קנאי?: מה זה אומר? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אני מרבה להגיד "קציצה", אבל זה רק בגלל שאני מאוד מאוד עייף. האם אתה מאמין באלוהים?: לא. החיים הטובים לדעתך: אין כזה דבר. היחסים עם ההורים טובים?: נחמדים. לבוש: שחור. אני בקושי לובש משהו שהוא לא שחור או כחול כהה. *ברגע זה: לובש: חולצה לבנה (מטקס רבין) ומכנסיים כחולות כהות. מוזיקה: בתוך המערכת יש דיסק של ג'ון דנבר. חושב על: המבחן בחשבון מחר (נכשל). *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות. חתולים/כלבים: חתולים/כלבים. אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: פפסי. *מה/מי היית רוצה? להרוג: מורה ללשון. לשמוע: יובל בנאי.. ביחד עם עוד איזה ארבעה חבר'ה איתו. להיות כמו: סטנלי קובריק. כמה מפגר מצדי. *האחרון סרט אחרון שראיתי: לא זוכר. בקלונוע: לא זוכר. בטלוויזיה: לא זוכר. במחשב: תמותו, זונות. מספר אחרון שחייגת: לא זוכר. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: עוגיית גרנולה.. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול. פעם אחרונה שבכית: אתמול. פעם אחרונה שחייכת: אתמול. פעם אחרונה שצחקת: אתמול. הריח האחרון שהרחת: ריח של בוקר.. ריח זוועה. *האם אתה: מעשן?: לעולם לא. ישן עם חיות פרווה: o_O לא. מנגן על כלי נגינה: כן, אורגנית. וגם היתה לי אוקרינה שנשברה.. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן. מאמין בנסים: לא. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: מאוד, ואפילו יותר מדי. רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים. אוהב אלכוהול: שונא אלכוהול. מאמין באסטרולוגיה: לא. מאמין בקסמים: לא. מתפלל: לא. מבקר בבית כנסת: לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: בקושי, אבל כן. חובש כובעים: לא. שונא את עצמך: כן. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא. אוהב את הכתב יד שלך: לא. מאמין במכשפות:. לא. מאמין בשדים ורוחות: לא. נותן אמון בקלות: כן. אוהב לטייל בגשם: לא. אוהב ציניות: תלוי מתי. מתנשק עם עיניים עצומות: לא מתנשק בכלל. שר במקלחת: לא. *האם יש לך: סודות: כן. חלום שחוזר על עצמו: כן. פירסינג/קעקועים: לא. חוויה אחרונה שחויית: שינה. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: בימוי. הדייט המושלם: אין לי מושג. סרט אהוב: גרין מייל. הבן אדם הכי שנוא: יש זמנים שבהם אני שונא כל בנאדם שאני רואה, וזה אחד מהם. הדבר הכי קשור אלי: מה, הדבר שאנשים הכי מקשרים אלי? משינה, כנראה. הכי שונא בעצמי: בואו נעשה רשימה של דברים שאני אוהב בעצמי, יהיה יותר קצר. אוהב בעצמי: הו, הנה. העיניים, השיער.. העובדה שאני לא מפגר. העובדה שאני יודע לקרוא תווים, ולקרוא עברית. וזהו בעצם. לפני המוות מה תבקש? כל רגע נתון הוא "לפני המוות".

א י י ז ק

New member
משעמם לי...

שם: אייזק (איציק) שם אמצעי: תקבה (לא באמת) שם משפחה: ח_ _דנ_ מין: זכר מזל: טלה מאכל אהוב: אני לא מפלה שום מאכל שתייה מועדפת: כנ"ל סדרה אהובה: ח.ב.ר.י.ם האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: בטח כמה כריות: 3 חיות מחמד: היו חתולים מכונית אידאלית: קורבט מוזיקה: Funk לכל זרמיו, קצת ג'אז פיוז'ן וכאלה להקה אהובה: Tower of power כמה אחים/אחיות יש לך: 5 (!) מאמין באהבה וירטואלית?: לא ממש הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: אפשר להגיד מאמין באהבה ממבט ראשון?: קשה לי להגיד.. לא מה הדבר שעושה אותך למאושר: אין משו ספציפי מה אתה אוהב לעשות: לשמוע ולנגן מוזיקה ולמכור לחברים שלי דיסקים מלאים בכל מיני שטויות מקומות בילוי מועדפים: אין לי שניה לנשום מהבצפר הארור. בעיקרון לשבת עם חברים באיזה פארק אתה אוהב להיות בבית?: כן אתה נאמן?: כן אתה אוהב ילדים?: תלוי באיזה גיל אתה ותרן או עקשן: תלוי באיזה הקשר אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: תגיד לי אתה המרחק הפיזי כן קובע?: כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: אני לא משנה אף אחד, שכל אחד יהיה איך שבא לו ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: שתנסה איזה פתגם אומר לך הרבה?: "אני לא חובב פתגמים ידוע" P= מה המשפט שמאפיין אותך?: מדינת ישראל נגד אלמוני פלוני אתה בחור קנאי?: לא שאני יודע מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מוזר, זה מה שנקרא, תראה, את/ה לא מבינ/ה. האם אתה מאמין באלוהים?: כן, השאלה היא אם הוא מאמין בי החיים הטובים לדעתך: חיים נטולי ש"ב ואנשחם מטומטמים עד העצם היחסים עם ההורים טובים?: כן לבוש: מכנסיים וחולצה *ברגע זה: לובש: ג'ינס וחולצת בצפר מוזיקה: כרגע ג'אמירוקוואי חושב על: תשובה לשאלון *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות חתולים/כלבים: לא ולא אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: הרשימה ארוכה לשמוע: שמישו באמת קורא את השאלון להיות כמו: ויקטור ווטן *האחרון סרט אחרון שראיתי: קטע מהסרטים (Not another teen movie), עם חברים לפני איזה שבוע בקלונוע: בטח משו עם אחיין שלי, איזה מרד החיות או משו של ילדים קטנים בטלוויזיה: לנשק את הכלה או משו כזה במחשב: לא זוכר מספר אחרון שחייגת: חבר שלי אור דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: כריות - דגני הבוקר של תלמה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: בערך כל שעה כשאני מפהק פעם אחרונה שחייכת: לא מזמן פעם אחרונה שצחקת: בטח מתישהו שצחקתי על המחנכת המטומטמת לי היום הריח האחרון שהרחת: חצילים שרופים או משו שרוף אחר - עכשיו *האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: גיטרה, באס, קלידים קצת (משו שחיבים לעבור כשיש פסנתר בבית) מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא ממש מאמין בנסים: לא ממש מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא אנשים שאני מכיר יותר מדי זמן רואה בשוטרים חברים או אויבים: לא דיברתי לאחרונה עם שוטרים אוהב אלכוהול: לפעמים מאמין באסטרולוגיה: לא ממש מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: כן לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: או באקדמיה/רימון מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. אם הם לא בוטים ארורים או משו.. לפני איזה חצי שנה דיבר איתי איזה אחד מסין חובש כובעים: לא שונא את עצמך: לא ממש מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא אוהב את הכתב יד שלך: לא תמיד מאמין במכשפות:. לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: לא יודע אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: כן שר במקלחת: בשקט, יותר מזמזם *האם יש לך: סודות: זה סוד חלום שחוזר על עצמו: לא ממש פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: גילוי ששתי כרטיסיות נעלמו לי מהכיס מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מרצה באוניברסיטה (המון כסף!!) הדייט המושלם: לא סרט אהוב: "לוק סטוק ושני קנים מעושנים", "סנאצ'", "ספרות זולה" הבן אדם הכי שנוא: לא ממש שונא אנשים.. פשוט לא סובל אותם הדבר הכי קשור אלי: לא יודע הכי שונא בעצמי: שהסתפרתי אוהב בעצמי: ידיים גדולות שמאפשרות דברים רבים כמו הרמת מערכת סטריאו -כל חלק ביד לפני המוות מה תבקש? להיות במחנה קיץ של ויקטור ווטן המלך, או להיות באיזה הופעה של התותח אם תחברו כל אות ראשונה בתשובות תקבלו מילה רבת משמעות!! לכל אחד יש 3 נסיונות! לא באמת.. אל תנסו.. למרות שזה יהיה מעניין לראות אם באמת יוצא מזה משו

me!../images/Emo9.gif

שם: אורלי שם אמצעי: לא תודה שם משפחה: הפרוש של השם משפחה שלי זה חתלתול או גור חתולים בעברית.. אתם לא באמת רוצים לדעת.. חחח מין: אורלי? במשרד? *כולי בתמימות!* מזל: קשת! אימפרייה! מאכל אהוב: המממ... פסטה?! שתייה מועדפת: קולה ומיים קפואים... סדרה אהובה: אני ממש לא רואה טלוויזייה! אולי ערוץ 24 לפעמים... האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא... כמה כריות: 1... אבל כשיוצא לי להשאיל ת'שנייה של אחותי אז 2! חיות מחמד: כן.. יש לי ספייסי! זאת הכלבה שלי והיא מותק!
מכונית אידאלית: אין תגובה... אפילו לא התחלתי ללמוד...
מוזיקה: בכיף! חח.. רוק ישראלי בעיקר והדורבנים!
להקה אהובה: אלג'יר והדורבנים! (וכן, אפשר לאהוב את שתייהן!) כמה אחים/אחיות יש לך: 2 אחיות מאמין באהבה וירטואלית?: המממ.. מי שרוצה בכיף שיהייה לו.. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כן! אנשים חמודים!
מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן!
מה הדבר שעושה אותך למאושר: המון דברים.. הופעות.. חברים.. דורבנים.. אלג'יר.. והדברים הקטנים והנחמדים שעושים אותך מאושר!
מה אתה אוהב לעשות: את גיא! חחח... אמממ... כלמיניי... כרגע זה מוזיקה, הופעות, לנסות לצייר דורבנים (הצלחתי ששי וגיא! ואת אייל וזיגו בערך.. יש עוד תיקונים..) אה.. ולהכין צמידים! ולצייר (בלי קשר לדורבנים..חחח) מקומות בילוי מועדפים: בארבי וסיטי הול! אימפרייה!
אתה אוהב להיות בבית?: מחבבת... חחח אתה נאמן?: כן אתה אוהב ילדים?: תלוי כמה מעצבנים הם.. ילדות קטנות ומעצבנות ששופכות דברים במסעדות וילדים קטנים שעוקפים אותך בהופעות ודורכים עלייך.. לא! אתה ותרן או עקשן: עקשנית.. אבל בעיקר מתי שצריך..
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אה זה ברור... זה ____ ______ ו______ (תשלימו לפי הצורך לפי מה שבא לכם..חחח) המרחק הפיזי כן קובע?: לא כל כך... אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לא.. תהנה! ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?:
איזה פתגם אומר לך הרבה?: המממממ... נשאיר את זה כ המממממ... מה המשפט שמאפיין אותך?: גם את זה נשאיר כ המממממ... אתה בחור קנאי?: לא... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אני כרגע לא במצב חושב... כך שזה לא יעזור... חחח האם אתה מאמין באלוהים?: הממממממ... החיים הטובים לדעתך: כשהם יגיעו אני אודיע לכם... סתם נו.. כל הדברים האלה שגורמים אושר הם בהחלט אחלה דברים!
היחסים עם ההורים טובים?: נחמדים לבוש: אין לי כוח ללכת לבדוק מה יש לי בארון.. אבל קניתי אחלה חולצות חורפיות וחמודות וקפוצ'ונים! וכובעים מאגניבים! יאיי!
*ברגע זה: לובש: חולצה של ביצפר ומכנס... כרגע חזרתי הבייתה.. :/ מוזיקה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... כרגע שמתי לב שיש את מומי לוי.. קום על הרגליים... חחחחחחחח... הזכיר לי את אייל בגבעתיים!
(הטלוויזייה על ערוץ 24...חחח) הדבר האחרון ששמעתי מרצוני... "אין מוצא" בביצוע מדהיםםם של גיא!
חושב על: השאלה הקודמת גרמה לי לחשוב על אייל בגבעתיים.. ועל גיא.. ועל גבעתיים... ועל זה שאני חייבת לנסוע לת"א ולחברה שלי ו..לאפרת! ב10.11!!! *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: המממ... מסיבה פרטית.. :/ קפה/תה: תה... אבל רק כשממש קר או כשאני חולה... שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: הממממממ... חתולים/כלבים: כלבים! אבל אפשר גם חתולים...חחח אוכל/ממתקים: שכחתי שאני צריכה לאכול צהריים... חחחחחח... הממממ.. נכון לעכשיו.. אוכל...חחח קולה/פפסי: קולה (אבל אפשר גם פפסי...) *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד! גם לא לצלוב אותם! ובעיקר לא.. להביא למישהו סטירה! (אני בגמילה! {אבל אני עדיין מוכנה להפסיק את הגמילה בשבילך נעה/כתומה!:) מתי שרק תרצי להפוך אותו לילדה קטנה ומעצבנת...חחח}) לשמוע: הממממ... יש איזה שיר אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו.. ונדמה לי ש"לבדוק לך ת'מנוע" ו"אין מוצא" (אבל רק של גיא!) אה... והופעה של הדורבנים!!!! ושאלג'יר יחזירו את "מתנה" להופעות!!! להיות כמו: כמוני
*האחרון סרט אחרון שראיתי: יעד סופי נדמה לי... בקלונוע: הממממממממ.... המוןןןן זמן לא ראיתי משו בקולונע... חחח בטלוויזיה: יעד סופי במחשב: אסור! (איפה החתימה של אלון כשצריכים אותה? חחח) מספר אחרון שחייגת: של חברה שלי.. אבילוסית! (אביטל גבני...חחח) דבר אחרון ששתית: מיים קררררים דבר אחרון שאכלת: שוקו בבוקר...
פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: נדמה לי שהיום בטקס בביצפר לזכרו של רבין... פעם אחרונה שחייכת: כרגע... חחח פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל... חחחחחח הריח האחרון שהרחת: אמממ...*הולכת לחפש משו להריח אותו**לא ללכת!* טוב, לא מצאתי.. אז את האוויר כי הסנפתי אותו כל הדרך עכשיו בנסיונות למצוא משהו להריח... חחחחח *האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: כן, כשלספייסי בא לבוא ולהשתלט על המיטה שלי... חחח מנגן על כלי נגינה: המממממ... ניגנתי (כביכול ניגנתי...) פעמיים על חשמלית! אני לומדת..
(מנסה לפחות...) מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: יכול להיות... מאמין בנסים: יכול להיות... מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן! רואה בשוטרים חברים או אויבים: תלוי... חחח אוהב אלכוהול: וודקה מלון עם ספרייט..
בריזר אננס... (למרות שלא נראה לי ששתיתי את זה אף פעם...חחח) וכלמיניי דברים נחמדים שכאלה... מאמין באסטרולוגיה: לפעמים... מאמין בקסמים: הממממממ.. מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. אני בכלל לא נמצאת באייסקיו... חחח חובש כובעים: כן!!! (ועכשיו יש לי שלושה חדשים! יאיי!
) שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן! (והכי מוזר שאתה מגלה אחר כך שאתה וידיד שלך ראיתם את אותו כוכב נופל...אבל בהחלט מאגניב!
) אוהב את הכתב יד שלך: כן (למרות שהוא מוזר.. אבל הוא לבבי! *אפרת תבין לפחות* חחח) מאמין במכשפות: המממממ... מאמין בשדים ורוחות: הממממ.. נותן אמון בקלות: כן אוהב לטייל בגשם: כןןן!!! אוהב ציניות: גם...
מתנשק עם עיניים עצומות: המממממ... שר במקלחת: אולי יצא לי... חחח *האם יש לך: סודות: כן (אני שומרת על כאלה של אחרים בעיקר...חחח) חלום שחוזר על עצמו: כן! פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: ההופעה של אלג'יר בסיטי הול! עופר..גיל..אביב..שרותים..מגדל אייפל עם שפיץ! (כשמחברים את זה למשפטים נורמליים ומשלימים ת'סיפור זה נשמע יותר נורמלי...חחח) מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הממממ... לא יודעת כרגע... משהו נחמד שאני אוהב!
הדייט המושלם: המממממממממ... סרט אהוב: פעם הייתי יכולה להגיד את זה בשניות.. כרגע לא בא לי לראש... חחח הבן אדם הכי שנוא: הממממממ... *חושבת עליו ברגע זה* למרות שאני לא שונאת אנשים.. צריך להיות ממש הרבה בשביל שאני אתקרב ללשנוא מישהו הדבר הכי קשור אלי: מה?! הכי שונא בעצמי: מתה עליי.... חחח אוהב בעצמי: לא יודעת.. לפני המוות מה תבקש? אוי, מזכיר לי מתי שהדורבנים היו במבוקשים.. זאת הייתה שאלה לפני אחרונה נדמה לי (כמעט כמו עכשיו...חחח)כולם ענו והגיע תורו של איתי לענות עלייה.. לא הייתה לא תשובה (גם לי אין כרגע...חחח) אז בגלל זה נסיים בסיפור הזה כי מספיק רשמתי כאן.. חחח...
(וגם כי אין לי תשובה..) יום מקסים שיהייה לכולכם!

DanaDuck

New member
אני חולה על הדברים האלה...

שם: דנה שם אמצעי: סאקורה (?) שם משפחה: תראו סאקורה ואז תדעו
מין: נקבה מזל: תאומים מאכל אהוב: פלפלים ממולאים, תפוחי- אדמה אפויים ופסטה שתייה מועדפת: שוקו! סדרה אהובה: סאקורה כמובן! (שמים לב לדפוס חוזר?) האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: בוודאי כמה כריות: 2 חיות מחמד: 0 מכונית אידאלית: המכונית שלי, סוויפטי, כמובן. מוזיקה: פופ, רוק, 80S, 70S, פאנק, פנק, ג'אז וקלאסית. להקה אהובה: רדיוהאד, כוורת, הדורבנים ומג'נטיק (לפרטים: MAGENTIC.NET) כמה אחים/אחיות יש לך: אח אחד, שתי אחיות. מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כן מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושר: אהבה מה אתה אוהב לעשות: כייף מקומות בילוי מועדפים: מיטה אתה אוהב להיות בבית?: כן אתה נאמן?: כן אתה אוהב ילדים?: נושא רגיש. עבור. אתה ותרן או עקשן: שניהם ביחד אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון, תקשורת הדדית וכימיה. המרחק הפיזי כן קובע?: כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: נתתי כבר פעמיים... איזה פתגם אומר לך הרבה?: "יחס גורר יחס" מה המשפט שמאפיין אותך?: "עדיף להתמודד עם האמת המרה מאשר לחיות בשקר ובאשלייה" אתה בחור קנאי?: אני בחורה ולא קנאית בדרך כלל מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "סנופי","קוקי","מתוק שלי!","SURE". האם אתה מאמין באלוהים?: לא החיים הטובים לדעתך: כסף, אהבה- ניצול נכון של שניהם וחוסר דאגה. היחסים עם ההורים טובים?: מאד לבוש: קצר *ברגע זה: לובש: ג'ינס וגופיה מוזיקה: אין חושב על: במפתיע- חבר שלי. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: אין על מסיבה פרטית! קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות חתולים/כלבים: חתולים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה אבל גם מזה נדמלתי *מה/מי היית רוצה? להרוג: את החברה של האקס שלי לשמוע: כוורת להיות כמו: אמא שלי *האחרון סרט אחרון שראיתי: החתונה היוונית שלי בקלונוע: אהבה קולומביאנית בטלוויזיה: 100 בנות במחשב: כתבתי בפורום הזה. מספר אחרון שחייגת: חברים שלי בנסיון נואש להזמין אותם להופעה של שוטי הנבואה בטכניון. דבר אחרון ששתית: חלב דבר אחרון שאכלת: החטיף האהוב עלי- בוואנו קאנטרי פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: כשראיתי את נועה רבין-פילוסוף נואמת בטלויזיה פעם אחרונה שחייכת: כשפגשתי קודם ידיד שלי פעם אחרונה שצחקת: אתמול בשיעור משחק הריח האחרון שהרחת: פירורים שרופים מהתנור *האם אתה: מעשן?: איכס! ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: גיטרה? מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: אולי מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן רואה בשוטרים חברים או אויבים: בעלי מקצוע מסוכנים אוהב אלכוהול: לא מאמין באסטרולוגיה: לא יודעת מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: למדתי כבר מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: כן. זה כייף. חובש כובעים: לא ממש שונא את עצמך: לא כרגע מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא אוהב את הכתב יד שלך: כן מאמין במכשפות:. לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: ממש ממש ממש לא אוהב לטייל בגשם: כן! אוהב ציניות: מאד מתנשק עם עיניים עצומות: מה שבא לי שר במקלחת: כן *האם יש לך: סודות: לא ממש חלום שחוזר על עצמו: הדורבנים!!!!! פירסינג/קעקועים: איכס חוויה אחרונה שחויית: צרבת מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משחק או אנימציה הדייט המושלם: לא היה אחד כזה סרט אהוב: הגיבן מנוטרדאם הבן אדם הכי שנוא: החברה הנוכחית של האקס שלי הדבר הכי קשור אלי: החבר שלי הכי שונא בעצמי: עצבנות וקוצר רוח אוהב בעצמי: הכל! סתם... חוש הומור, ביטחון. לפני המוות מה תבקש? להישאר בחיים

למעלה