יש לי חברה שאני יוצא איתה כבר 3 חודשים ואני אוהב אותה מאוד והיא ג``כ אבל בזמן האחרון היא מתחילה לדבר איתי על יחסים ודברים כאלה ואני שומר נגיעה. רציתי לשאול מה אני צריך לעשות האם להיפרד ממנה למישהו היה פעם קטע כזה זה דחוף...........
בגלל שהבחורה לא היתה מקפידה לשמור נגיעה, ובמבט לאחור אני מצטער על כך. והשאלה, איזה בית הנך רוצה לנהל ? זכור ! די בכישלון אחד, שאו אז לכשתרצה להתחזק ע``ח אישתך, ואז תגיש היא לך את החשבון עם ריבית והצמדה. ותזכיר את כשלונך לכל ימי חייך
אני מצטער שנפרדתי בגלל נגיעה. אך כפי שציינתי, לאדם דתי שנכשל ואפילו פעם אחת, לעולם אישתו תזכיר לו עוונות ראשונים ותקשה עליו להתחזק! והכל תלוי במתכונת הבית שהבחור רוצה לבנות. וכפי שירגיל את אישתו בתחילת דרכם, זוהי הדרך בה ייצעדו בשארית ימיהם
שמעתי על הרבה זוגות שהתחזקו לאחר טעויות שעשו אני לא מבין למה אתה חושב שאין מצב לשינוי.. הרבה אנשים לא חלמו וביום אחד פתאום חזרו בתשובה וכן להיפך החיים מלאי הפתעות ....
לעולם אין לדעת את מצב היחסים בין בני זוג. כך שאל לך לחשוב שהחזרה בתשוקה -בית מנוס לך! אני אישית שמעתי סיפורים מסמרי שיער מפי אחד המשגיחים המועטים שאני עדיין מעריך, על זוגות יונים שנכשלו בעבר, והאישה השקתה את בעלה האברך את מי המרים המאררים !