היי חברה מתה עליכם!!

dsol

New member
חחחחחחעחעח ../images/Emo6.gif איך אני אוהב את ההודעה_../images/Emo189.gif

האלו הן כל כך סתמיות זה כאילו איריס יושבת בבית ופתאום נזכרת "אההה נכון, יש לי פורום, אני צריכה לשלוח הודעה סתמית ולא קשורה שידעו שאני חייה עדיין"

כל כך חבל שאתה חושב ככה

כשאני שולחת הודעות מהסוג הזה זה בגלל שאני נכנסת וקוראת את הדברים שאתם כותבים וזה מחמם לי את הלב....ואז אני מרגישה צורך להחזיר לכם אהבה כדי שתדעו כמה אני מעריכה אתכם. אני מאוד מקווה שאני לא צריכה להזכיר שאני חייה ,חס וחלילה, בריאה ושלמה תודה לאל וכל הזמן בענינים!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אם תהיה הופעה בקרית גת אין מצב שאני אוכל להגיע
בעצם,עדיף שאני אסתום. כי לתשעים אחוז מהמקומות אני לא יכולה להגיע.
העיקר שתעשה הופעה

dsol

New member
הבנת לא נכון...._../images/Emo189.gif

זה פשוט שאת כותבת הודעות חסרות תוכן שאת אוהבת אותנו אם את רוצה להחזיר לנו אהבה או להיות חלק פעיל את מוזמנת להגיב לנושאים ולא רק לפתוח נושא של"אני אוהבת אתכם" שלי שום תוכן אני מציע לדוגמה שאת פותחת נושא כזה תוסיפי נגיד איך את מתקדמת אם יש חדשות/הופעות משהו...... כי סתם נושא ריק שחוזר על עצמו שוב ושוב ושוב נראה לי השלב מסויים כבר סתמי

../images/Emo210.gifהלו הלו הלו-- ../images/Emo26.gif

עם כל הכבוד שבעולם, אני לא חושבת שזה נחמד ממש להגיד דבר כזה.. איריס לא חייבת בכלל לכתוב לנו בפורום. ואם היא כותבת לנו-זה מדבר בעד עצמו כמה שהיא מעריכה אותנו, ואם היא חושבת לנכון לשלוח הודעה מסויימת,אז שתכתוב! אני בטוחה שאם היה חדש בקשר להופעות/דיסק חדש [
],או כל דבר אחר שהיא צריכה ורוצה לשתף אותנו-אני בטוחה שהיא תעשה את זה. גם ליאל לפעמים כותבת הודעות כאלו,ועדיף מילה מאשר כלום לא

הוהו!כןכן!תעני לו!!!!!!!!!!!

במיוחד על השאלה האחרונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תעני תעני תעני תעני תענייייי

למעלה