היי חברה, מה קורה?

היי חברה, מה קורה?

שקט פה לאחרונה או שרק נדמה לי? מה מכינים לצהריים? אני הכנתי כבד במלווח- טעיייייים חבל"ז. לילד הכנתי פתיתים ושניצל תירס והבעל כשיגיע בטח יוכל מהכל גם כבד גם מלווח וגם פתיתים....

ady18

Well-known member
אצלי רגיל

חזה עוף מאתמול+ואורז לבן לא משהו מיוחד ואיך מכינים מלווח בכבד?<

דנייאלה

New member
איזה לישון? הלוואי...../images/Emo41.gif

עכשיו התחלתי משמרת 2= בבית.... סופסופ אחרי שבוע עמוס עבודה, היום בבית מוקדם העמדתי מרק ירקות וסיר קציצות הבית מתמלא ריחחחחחחחח נפלא!

pirge

New member
איזה לישון? הכנתי שקי בצק עלים

במלית תפוחים צימוקים אגוזים בסילאן.
ומרק וקציצות וטחינה וסלט חצילים בביצים קשות ועוגת קסטה משהו משהו משהו מחר תמונה........
ובעוד 10 דקות עולה להליכון ל-40 דקות.
ואחר כך אולי יוצאים לארומה ל-
וזהו....
המשך יום נפלא לכולכם.

silvey

New member
אני מתמקדת ב"תעשו חיים משוגעים"../images/Emo45.gif

pirge

New member
תודה סילבי ולירון. בסוף הבאנו אלינו

2 זוגות חברים גם לקפה וגם לארוחת ערב ולגם לעוד תהנענע והיה כייף. באתי לראות מה ניש? תיכף לילה. לילה טוב לכולם.חלומות נעימים.

timiהאחת

New member
מנהל
היי מה נשמע אמא מטורפת

נראה שקט תאמיני לי אבל לא...... אני הכנתי לצהרים מרק עדשים עם גזר סלרי ותבלינים חבל על הזמן אם תרצי מתכון בבקשה. והכנתי לבעל פלפל ממולא ,וקציצות טעימות בתוספת שעועית ירוקה סלט שקשוקה סלט כרוב גזר ומיונז...... לילדון פתיתים טעימים, וקציצות משווארמה הודו ברוטב עגבניות.

al55

New member
חזרתי כרגע מ"מר קייק"

קניתי תבנית לרביולי, כזאת עם שקעים מרובעים וסט של 4 תבניות פלסטיק בגדלים שונים להכנת בורקסים, אמפנדס, רביולי או כל סוג של בצק ממולא. עכשיו אני נגשת להכין את הגלילי בצק עלים של רקדנית ועוגיות.

איך בא לי.........................

הקניות במר קייק, וגם העוגיות שתכיני..(הן תהיינה נפלאות, אני בטוחה!) איך אני שמחה שאת עושה את הגלילים.. תדווחי איך יצאו. מאיפה המקלות? נגר או יצירתיות כמו שוש?

al55

New member
בסופו של דבר קניתי מקלות עגולים

וחתכתי אותם.

pirge

New member
אלונה, אני קוראת את ההודעה אחרי האפ

האפיה שלך. תתחדשי ותמשיכי להפתיע. הגלילות נהדרות.

effyba

New member
נכון ששקט ....אני עדיין מצוננת, קצת

כואב הראש. יעבור בסוף....

pirge

New member
אפיל'ה, תרגישי טוב . תנוחי.תה חם.

ומחכים לך
. לילה טוב וחלומות נעימים.

למעלה