היי חבר'ה מה עם הKeeWay125

grace00

New member
היי חבר'ה מה עם הKeeWay125

יצא לכם? מה דעתכם עליו? אני שוקלת לקנות כזה ורציתי לשמוע את דיעותיכם, אם יש!
תודה

בועז בר

New member
לא משהו.

נראה יפה מרחוק, אבל לא יותר מזה. לא איכותי בעליל... צפוף עם מעט מקום לאכסון, עבודת מנוע ותמסורת לא חלקה, מרגיש אפילו יותר זול מהמחיר שלו. במדרגת המחיר הבאה (קצת פחות מ-14K) את מקבלת כלים עדיפים מכל הבחינות ועם אמינות מוכחת. ה-VS של סניאנג נותן גם עיצוב חביב לעומת הג'וקי והמובי ה"אפורים" יותר, אבל מוצלחים ואמינים עם קבלות. לדעתי עדיף משומש בן שנה שנתיים מהנ"ל על הקיוויי ARN. מבחן ה-125 בפולגז.

liquidspice

New member
בתור אחד שהשתתף במבחן הזה...

אני ממש אהבתי אותו. הוא קטן,עם מבנה של 50 סמ"ק נפוח. מנוע לא הכי חזק בקטגוריה אבל בעל כח זמין. איכות הרכבה מעודדת,ברקס קדמי מעולה! וברקס אחורי סביר. לא הייתי מטייל איתו בארץ אבל לתוך העיר הוא לא רע. יש לו פטנט שהמפתח הוא גם שלט לאזעקה ולהנעה "יעני מרחוק"-עדין צריך לשבת עליו וללחוץ ברקס. דווקא פטנט טוב לשליחים שצריכים לעלות ולרדת כל הזמן מהאופנוע. איכות מנוע וכו. לא יכולה להמדד במבחן סופ"ש אבל לעומת הסינים האחרים,הוא נראה הכי נחמד.

biltong SA

New member
כן,אבל ראית מה קרה ל50

לא שאני משווה בין ה50 ל125,אבל כל מי שקנה את ה50 ניסה למכור אותו אחרי שבוע. אני זוכר שהסתכלתי בקרטל אחרי שהקטנוע יצא,והיה מפוצץ שם בהודעות למכירה, כנראה שלא היו מרוצים מדי. אני לא הייתי מסתכן בקניה, יש כלים עדיפים כמו שמגסטי אמר. אולי עוד שנה יוכיחו שאני טועה אבל עד אז......

בועז בר

New member
השלט דוקא כן מניע מרחוק, לזכותו

יאמר, לפחות כשהמנוע חם, כך שאין צורך לשבת או ללחוץ ברקס. (מעניין אם אפשר ליסוע בלי מפתח בסויץ' - מישהו בדק?) הבלם הקדמי אכן חזק ורגיש, לגבי ה-"ABS" - לא העזתי לבדוק... אבל ה'זימזומים' של הפלסטיקה עם ויברציית המנוע, והרגשת המתלים ה"קרשיים" יחסית, נתנו לי את הרושם שאיכות הכלי הזה נחותה משמעותית לעומת שאר הנבחנים במבחן הזה.

grace00

New member
חבל לי אבל יש עוד כמה

אחרי שניפצו לי את הבועה והודיעו לי שהג'ט פורס יחסית חרא מבחינה טכנית... יצאתי לחפש כלי אחר. ועד אתמול חשבתי שזה יהיה הקיוואי... אני בעקרון מחפשת קטנוע 125 בטווח מחירים הזה 10-12 אלף... רצוי מקום לקסדה ומנוע מסודר ושיהיה גם עיצוב נחמד, לכן קשה לי מאוד ללכת על הג'וקי או המובי הם אפרוריים ומבאסים אותי מבחינתי הספורטיביים מנצחים אז מה אתם אומרים על ה FYM 125T-18 או הTGB 303RS ? בעקרון חשבתי על הסאן-יאנג VS125 כי הוא נשמע לי מעולה, אבל הוא די יקר, ויש גם ביטוח לשלם. מנסה לא להתיאש.

בועז בר

New member
../images/Emo45.gif ל-TGB.יצא לי לרכב מעט על ה-202

וההתרשמות היא שהוא יותר איכותי מהקיוויי. מנוע חלק ומרגיש חזק יותר, ואותו קטנוע שרכבתי עליו עבד בשליחויות עם רוכב מתעלל (וילי'ס סטופיס וכדו') שעשה איתו קרוב ל20K ק"מ לא קלים ללא סימני בלאי כלשהם, עד שהושמד בתאונה... (לרוכב שלום). ה-VS אכן עושה רושם מצוין, ולדעתי שווה את הפרש המחיר. אם את הולכת על חדש, ובאה עם 10-12K במזומן, אני מאמין שיפרשו לך את ההפרש הלא כ"כ גדול לתשלומים נוחים. גם שמירת הערך העדיפה של המותגים הותיקים לעומת הסינים ו-TGB יכולה להיות שיקול בהוספת עוד 3K בקניה. אגב, עוד אפשרות לחסוך 20% ויותר מחיר חדש הוא לחפש משומש מודל 2007. יש לא מעט כאלה שקונים חדש ומוציאים למכירה אחרי זמן קצר מכל מיני סיבות. מומלץ לבדוק לפני הקניה שסיבת המכירה היא לא תקלה מכנית כלשהי (צ"ל רישום במוסך המרכזי - במסגרת האחריות).

מצטרף להמלצה על ה TGB

אני מכיר את מגוון הכלים והם אמינים בהחלט בכל הקשור למנוע. אני מכיר כלי שליחויות עם 50000 ק"מ ללא אף בעיה אחת.

למעלה