היי חברה...כנסו

היי חברה...כנסו

אני מלודי ודיקלה עוזבות אותכם ליומיים ב-15-16 יש לנו טיול של הצופים וגם ב-13 יש לנו טייול אבל ממנו נחזור ב-4:30 משהו כזה.. אני דיקלה ומלודי נחזור עם חוויות ואני ישים גם תמונות...!!!! אה ויניב סורי על פתיחת ההודעה... נ.ב. הפורום מאוד משעמם בזמן האחרון והוא מאוד יבש אני יודעת שכולם לומדים אבל מה איתנו הקטנים יותר משעמם לנו פה !! אז שמישהי תתחיל לעורר קצת ת'פורום הוא ממש ממש יבש בזמן האחרון... מקווה שתגיבו לי ..
ספיפוש...
דרך אגב יש איקניים חדשים הנה..
חח מגניב !!!!!!

מה עשיתי לכן ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יוווווווווווווווווו מה רצחתי מישהו מה עשיתי ?!!!!!!!!!!!!!!!!1 ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תהנו בטיול

ותחזרו מהר האמת שבאמת הפורום קצת יבש לאחרונה וזאת עקב הלחץ בלמודים אצל הגדולים אז אנא ממך תתחשבי ...בינתיים את יכולה לעשות משהו בנדון לא?

יוווווווווווווווווווווווו

מלודי ממי סוריייייייייייייייייייייייייייייייי שחכתי לגמריייייייייייייייייייייייייייייייייייי סורייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! אני זוכרת...אבל מזה זה ברח לי מהראש.........

לא!!!!!!

אני זאת שצריכה להינצל כי מלודי ואני ודיקלה עשינו הסכם וזה לא בסדר מה שעשיתי...!!! אז מלודי ממי שוב פעם סליחהההההההה

k a b o o k

New member
תהנו חמודות../images/Emo13.gif

נתגעגע אליכן מאוד
מאוד מיותר שאתן מתחילות ת'מריבות האלו על גבי דפי הפורום
יש טלפון/אייסי/פלאפון/מסרים.. לא בפורום
(אלא אם כן אחת ממכן מתגעגעת לחסימה..)

OrLiToSh 111

New member
תהנוווווווו =]=]=]

תהנו בטיול של הצופים(הקופים מהתחת הם יוצאים בשורה ארוכה עם נזלת ירוקה חעחע

תהנו המון נשמותתת!! נתגעגע!!!

ומשרו על עצמכן חחח !! ביי מואההה!!!! תלכו ותחזרו בשלוםםם!!

נשמור על עצימינו אני מארגנת הבאלגני

םם תמיד בכיתה שלנו בשיעורים וכל זה

גם שבלומה הולכת לטיול עכשיו לא

לקרוא לי שלומה אלא שבלומה חחחחחחחח פורום מאיה מאיה בוסקילה =שליטה מתה עליכם

למעלה