היי חברה! חזרתי!

היי חברה! חזרתי!

ואיזה כיף לי!1מחר אני הולכת עם אחים שלי להופעה של ברי בת"א!!!!!1איזה כיף!אני מזה מתה שכבר יגיע מחר!אני מתה כבר לראות אותו עוד הפעם בהופעה.... wish me luck!

ענת1986

New member
../images/Emo24.gifברוכה השבה../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif התגעגענו..

מה העניינים? מקווה שהכל טוב...
מקווה שתהני מחר בהופעה בת"א. כשתחזרי תספרי חוויות...
תקחי איתך מצלמה אם את יכולה. זה יהיה ממש ממש נחמד!

תודה..אל תדאגי אני אספר חוויות ו...

אני בטוחה שיהיו לי חוויות לספר...אני לא יכולה לחכות כבר ללכת ובמקוןם זה אני צריכה להתכונן לבגרות במתמטיקה....אוי!אלוהים!עוד 4 ימים!תאחלו לי בהצלחה......

../images/Emo24.gif ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

בדיוק רשמתי לך בהודעה אחרת שלך שהרבה זמן לא התראינו
איזה כייף לראות אותך שוב
ואיזה כייף הולך להיות לך מחר
מקווה שתהני בהופעה (נו אפשר שלא?) קחי מצלמה כמו שענת אמרה
ותחזרי לספר לחבר'ה

giba70

New member
../images/Emo65.gifברוכה את בשובך../images/Emo140.gif

לא בשובך יונים... תהני בגדול בהופעה מחר. ספרי לנו איך היה, כמה עלה, מי היה בקהל ואם ראית איזה סטיגמה נחמדה או איזה סטראוטיפ קטן שאפשר להגיד על הקהל בהופעות של ברי בתל אביב, כמו שתמרושקה רצתה לדעת.

כם אנחנו מקווים ../images/Emo9.gif

איך לא בודקים דברים כאלה יקירה?
תהני לך ילדונת

crazy M

New member
היי לך ../images/Emo140.gif

ברוכה השבה שמחה לראות שחזרת אלינו.. ומקווה לראות אותך הרבה.. ותהני מחר בהופעה

orlyt

New member
היי גם אני הייתי היום בהופעה של ברי

כרגיל, היה מצוין (כאילו יכול להיות אחרת
) ניסיתי לשנן את סדר השירים כדי לספר לכם, אבל אני אחרי יום ארוך מדי באוני' ושבוע נטול שינה, אז אני חושבת שזה נס רפואי שבכלל הצלחתי לעמוד ישר ולא להתעלף
יכולת ההערכה המספרית שלי ושל חבריי לקויה משהו, אבל הערכנו את כמות הנוכחים בכמה אלפים (השמועות אמרו שמכרו משהו כמו 4000 כרטיסים), המקום, רחבת הדשא של מרכז הספורט באוניברסיטת ת"א. אז מה היה לנו (לא בהכרח לפי הסדר)? סרט, עיר של קיץ, נכנע לך, יומולדת, מונסון, כמה יוסי, לחץ, ככה זה, חלליות, עוד חוזר הניגון, עבדים, לב שלם, כמעיין המתגבר ועוד כמה שבודאות שכחתי (ואני כבר לא יודעת אם מה שמתנגן לי בראש זאת ההופעה או הפלייליסט של ברי) היה חסר לי מאוד עיר מקלט, הייתי בטוחה שהוא יעשה עוד הדרן ולא היה
זהו. בד"כ אני לא אוהבת את אגודת הסטודנטים - הפעם שיחקו אותה בגדול
הידד לברי! אורלי

ענת1986

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gifברוכה הבאה../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

מקווה שתהני פה בפורום איתנו... לפחות כמו שנהנית בהופעה.
והמשך יום נעים...

למעלה