גם לי: 2+בעל= קיצבת ילדים 3X רק שהגדול שלי שווה לשניים, הקטנה רגועה יחסית והבעל? יותר גרוע מ5 ילדים.
מ מנופ New member 29/4/03 #20 גם לי: 2+בעל= קיצבת ילדים 3X רק שהגדול שלי שווה לשניים, הקטנה רגועה יחסית והבעל? יותר גרוע מ5 ילדים.
ש שש שבע New member 29/4/03 #22 אתן לא יודעות על מה אתן מדברות אין דבר כזה 2 כמו עשר, אז ל יש שמונה, כמו מ זה כמו ארבעים? תעזבו כל ילד עם הבלאגן שלו, את יודעת מה זה ערימת כביסה יומית של 10 נפשות. את מוזמהת לערוך אצלי ביקור, אפילו 2 מכונות הכביסה שלי לא עומדות בעומס.
אתן לא יודעות על מה אתן מדברות אין דבר כזה 2 כמו עשר, אז ל יש שמונה, כמו מ זה כמו ארבעים? תעזבו כל ילד עם הבלאגן שלו, את יודעת מה זה ערימת כביסה יומית של 10 נפשות. את מוזמהת לערוך אצלי ביקור, אפילו 2 מכונות הכביסה שלי לא עומדות בעומס.
מ מיגנובה New member 1/5/03 #23 אני אפילו לא מנסה לתאר לעצמי../images/Emo70.gif אולי זה - ... יתן לך מושג על החלחלה שעברה בי - כביסה ל-10 נפשות ... .... כביסה ל-2 שלי זה 3 מכונות ביום... אז איך זה ל-10
אני אפילו לא מנסה לתאר לעצמי../images/Emo70.gif אולי זה - ... יתן לך מושג על החלחלה שעברה בי - כביסה ל-10 נפשות ... .... כביסה ל-2 שלי זה 3 מכונות ביום... אז איך זה ל-10
ר ריפלקטור New member 4/5/03 #24 ../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif