היי חברה, זה איתי

itai_asp

New member
היי חברה, זה איתי

כרגיל, השם לי תפוס... 8-p אבל לא על זה רציתי לדבר איתכם שאלתי שאלה בפורום של IOL

נתן.ל

New member
אחי ... הלוואי וידעתי ....

אני כבר אמרתי לך מה דעתי על זה - עוד בפורום בעולם הקודם...

נתן.ל

New member
אולי במקום לגחך מתחת לשפם

תעזור קצת לילד ... אני בטוח שהייתי יודע את התשובה אן הייתי ניגש אליו ומשחק לו בשרת ... אבל אני לא .... לכן אין לי מושג מה עוד יכולות להיות הבעיה, חוץ ממה שכבר כתבתי בעבר . אבל אתה אמור לדעת ... אם לא - שמך לא יהיה הנוטה ...

אז זהו...

אני באמת שלא יודע מה שאתה חושב שאני יודע... או יותר נכון, לא יודע. אבל... לשני הדברים התשובה לא תהיה ``הכל``. אי לכך ובהתאם לזאת... אני יכול להגיד את הדבר הבא: איתי... לצערי, מישהו משחק לך באתר. אם אתה מוריד את ה-MDB שלך וחסרים שם נתונים... מישהו אחר הוריד אותו בשבילך, פתח אותו, מחק משם דברים, והעלה אותו בחזרה. או, לחילופין, כתבת קוד שמוחק אותו בשבילך. אין דרך אחרת, פשוטו כמשמעו. אין לאקסס או IIS מנגנון השמדה עצמית של נתונים. אם זה לא נגרם ע``י גורם אנושי... זה לא נגרם.

itai_asp

New member
ואם נשאר אופטימיים

ולא נקפוץ לחשדות מסוג זה שלי יש את הכישרון הכי גדול בפורום הזה לקפוץ אליהם, אז יכול להיות שיש תקלה טכנית בסרבר שהאתר שלי שוכן בו?

rmarko

New member
יכול להיות שלשרת שלך יש איזשהו פטיש

לגבי עדכון קבצי מערכת, ואז אחזור הקבצים מהגיבוי הקודם. או שיש להם בעיה עם הפרוקסי שלא מתעדכן טוב וגורם לך רק *לחשוב* שמדובר באיבוד נתונים כשלמעשה לא נאבד שום דבר (אבל לדעתי זה לא המקרה, נכון?) המסד שלך נמחק סתם ככה, ללא אילושיהם סממנים חוזרים? פשוט פעם זה עובד כמו שצריך ופעם זה נמחק? באיזה חיבור למסד אתה משתמש? תן את שורות הקוד (בצירוף, הרי אין פה <code>). אגב בלי קשר, אני אוהב יותר את הממשק פה, קל יותר לעקוב אחרי הודעות ענקיות או לכתוב את הסמייליים (פשוט לוחצים); מה שכן האייקונים כאן על הפנים. אין לנו כוכבית, אין אפילו הפנייה שמאלה! רק ימינה! H-) H-) למה ימינה? ולמה זה נראה כמו סמיילי בקוד - H - ) ?

rmarko

New member
אללה אפילו ה- threads קופצים למעלה!

איזה יופי! ממש כראוי לפורום ubb! אהבתי H-( H-) :cool: H-( H-)

itai_asp

New member
הלוואי שזה היה רק המסד נתונים....

אלה קבצים מכל האתר שנמחקים... הזכרתי את המסד נתונים כגורם שאולי יכול לגרום למצב הזה. העלתי את הקבצים באתר מחדש, אבל אני פשוט לא רוצה שזה יקרה שוב. דרך אגב, בלי קשר לנושא, ראיתי הודעה בפורום של וואלה שהיינו אמורים להיות בו, יש בשבילנו הצעה ממנהל האתר של ASP.ORG.IL, שווה לבדוק את הנושא לא?

אז זהו שבדקתי את הנושא...

ודעתי העניה בנושא היא לא מוחלט ובזנטי. האתר הזה נראה כמו שמכת טלאים אחת גדולה...

adamli

New member
סליחה?!?!

לידיעתך האישית, קיבלנו ועד היום אנחנו מקבלים אינספור אימיילים עם פידבקים חיוביים על האתר, בעיקר על תוכנו ושרותיו אבל בהחלט גם על עיצובו! אז אם אתה לא אוהב את העיצוב זאת לא סיבה לרדת עליו. חוץ מזה, אנחנו כרגע משפרים אותו וכבר ניתן לראות שינויים, בעיקר בפורום.

adamli

New member
וחוץ מזה.

שום דבר לא ישנה את העובדה שבאתר הארגון נמצא פורום ה-ASP הפעיל ביותר! וזאת עובדה שאתה יכול לבדוק אותה בעצמך.

טל טל טל

New member
בוא`נה..... בלי להעלב. דעה אישית זו

זכות שקיימת בדמוקרטיה. אנחנו, כידוע, חיים במשטר דמוקרטי. אי לכך - מותר להביע דעה על האתר שאתה מפרסם כאן, גם אם הדעה לא בדיוק מוצאת חן בעיניך. מה אתה מתלהם ישר? אז זה לא מוצא חן בעיניו. אז מה?

adamli

New member
לא נעלב בכלל.

סתם נראה לי בזוי, כי זאת הפעם הראשונה שאני שומע מישהו שמדבר כך על האתר.

עודד י

New member
ליכלכת, יש שם אנשים מקצועיים מאוד

ממתי מסתכלים בקנקן ולא מה שיש בו, הרי אתה בתור מוסיקאי לא היית רוצה שישפטו אותך לפי החברת ייצור של הכלי שלך, לא?!

הבנת הנקרא, ילדים...

המושג ``שמיכת טלאים`` התיחס לתוכן האתר דווקא, ולא לאיך שהוא נראה (שאת הנושא הזה שניכם _באמת_ לא רוצים שאני אפתח). אני דיברתי על קוד מקורי, על תוכן שיכול לעניין אותי... וכמובן, תודות לטלטל, הבנתם שדיברתי רק בשם עצמי וזאת דעתי האישית... אין לי כוונה למנוע מאנשים אחרים מלעבוד עם האתר שלכם. להיפך, שיבושם להם. אני, אישית, לא מת על האתר הזה... מה רע בלא לאהוב את האתר הזה?! יש חוק נגד זה?

www.ASP.org.il

New member
אף אחד לא מכריח אותך לאהוב...

לפעמים פשוט קשה לי להבין צורות תפיסה של אנשים אחרים.

למעלה