היי חברה... הרבה זמן שלא הייתי

היי חברה... הרבה זמן שלא הייתי

קודם כל התנצלות קטנה על זה שכל כך הרבה זמן לא כתבתי שום הודעה אבל עכשיו כשערוץ הילדים משדר את הסרטים של דרגון בול חשבתי על משהו... כל מי שראה את הסרטים יתחיל להגיד מה לא הגיוני בסרט. זה יכול להיות כל דבר, החל בפרטי לבוש ועד לשילוב עלילת הסרט בעלילת הסדרה, מי שרוצה גם יכול לנסות ולפתור את הטעויות אבל אף אחד לא חייב. עכשיו קצת סדר, הרי אי אפשר שכל אחד יבוא ויגיד מה הוא לא אוהב בכל סרט, נתחיל מההתחלה סרט אחרי סרט לפי הסדר. כשעוברים לסרט הבא אז עושים תגובה חדשה להודעה הזו, כל תגובה אחרת שלא קשורה לסרט תהיה גם להודעה הזו. טוב, מן הסתם נתחיל בסרט הראשון "האזור המת" שתורגם לעברית "המימד האפל".

אני לא מתפלא שאתה לא זוכר...

אחרי הכל הצטרפתי לפורום רק באמצע החופש הגדול, מאז הייתי בטיול לארה"ב וכשחזרתי ראיתי שהמחשב שלי נדפק לגמרי, אז פירמטתי את המחשב וניסיתי לחזור הנה וראיתי ששכחתי את הססמה שלי... אז יוצא שלא הייתי די הרבה זמן. אבל בוא נשכח מזה, מה אתה אומר על הרעיון שלי? חשבתי שזו דרך טובה להעיר את הפורום בנושא שקשור לפורום.

מה זה משנה?

כן, אבל בחייכם אנשים תענו להודעה שלי כמו שצריך. אם אתם רוצים שאני אתחיל אז זה לא יהיה אפשרי כי אני התחלתי לראות קבוע רק בסאגת סל המושלם, אז אני לא כל כך יודע מה קרה בתחילת הסדרה.

dekel555

New member
אחלה רעיון אבל...

אני תמיד מצאתי מלא פאקים ברטים אבל עכשיו כשאני מנסה להיזכר אני לא מצליח אז סבבה אפשר לנסות...

dekel555

New member
איזה כיף לכם!!

גם אתה וגם אתה הצטרפתם באמצע החופשש!

יודעים מה? נזכרתי במשהו...

טעיתי קודם כשאמרתי שהתחלתי לראות מסאגת סל המושלם (לא טעות קריטית ובטח לא טעות שמשנה הרבה) אבל בזמן שהייתי בטיול בארה"ב ראיתי כמה פרקים של דרגון בול זי ובגלל שהם (האמריקנים) התחילו לשדר את הסדרה מההתחלה אז ראיתי כמה פרקים של סאגת סאייאן, הקיצר ראיתי שם קצת לפני שפיקולו, קרילין וגוהאן תוקפים את נאפה, ורואים שם איך פיקולו נזכר בקרב שהיה לו עם גוקו, עוד בעונת דרגון בול, וגוקו נתן לו את שעועית הקסם אחרי שניצח אותו והוא אמר לעצמו שהוא לעולם לא ישכח את המעשה הזה, אז (ומזה חשבתי לפתוח את השרשור הזה) איך יכול להיות שבסרט הראשון פיקולו עדיין רוצה להרוג את גוקו?

gokussj2

New member
הסרטים והסידרה הם

לא אחד לאחד מקבילים , ככה שאל תנסה למצוא היגיון ביניהם , הסרטים הם כמו סיפור קצת שונה לסידרה שמבוסס על התסריט של הסידרה עצמה

gokussj2

New member
מהההההעעע??????? איך הבנת כזה דבר?

אני פשוט הסברתי לך מה הסיבה שהסרטים לא מסתדרים עם הסידרה , אתה יודע...כלומר חשבתי שעל זה היה הדיון , לא חשבתי שכתבת שאלה ולא רצית הסבר

לא יודע איך הבנתי את זה ככה

לא עשיתי תואר חמישי במסתורי המוח (עדיין) אבל אני לא מבין למה רק אני, דקל ואתה מדברים בנושא של הדיון, כל הקטע כבר איבד כל פרופורציה. אז אולי נחליט עכשיו אם אנחנו רוצים להמשיך את הדיון הזה או לעזוב אותו כמו שהוא, או שזה יהיה דיון אוף טופיק של הפורום, תחליטו בעצמכם, לי אין כבר מה להגיד.

gokussj2

New member
אתה מוזר

כל דבר אתה מקבל בצורה היסטרית שמע אין פה כבר מנהל , אין לפורום גולשים , מי שנכנס עושה טובה שהוא מגיב אז קח הכל בקלות , כל דיון יהיה אוף טופיק מתישהו וידברו בו גם על דברים שקשורים לסידרה אין מה לעשות

למעלה