T TrAd RaD New member 16/9/05 #14 יש לי תמונה ממש ממש יפה... אבל היא גדולה מדי אז אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך לאימייל או משהו כזה... הדפסתי אותה ושמתי אותה בלוקר של ביצפר ... גררר
יש לי תמונה ממש ממש יפה... אבל היא גדולה מדי אז אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך לאימייל או משהו כזה... הדפסתי אותה ושמתי אותה בלוקר של ביצפר ... גררר
T TrAd RaD New member 16/9/05 #17 אממ לא.. זאת תמונה שלו ברקע כזה אממ שניה אני אבדוק..אממ סגול כזה.. וכתוב למעלה סנופקין באנגלית (שקסי) וזאת תמונה לפי דעתי הכי יפה....!!
אממ לא.. זאת תמונה שלו ברקע כזה אממ שניה אני אבדוק..אממ סגול כזה.. וכתוב למעלה סנופקין באנגלית (שקסי) וזאת תמונה לפי דעתי הכי יפה....!!
ר רעות האכלנית New member 16/9/05 #24 הנה הקישור../images/Emo70.gif http://img70.exs.cx/img70/5288/snsn7vc.png
נ נו ניים1 New member 16/9/05 #28 וואי תודה אנשים, אבל אני צריכה תמונה ממש גדולה, אני רוצה להדפיס אותה על גודל של דף a4 וכל אלו כשאני מגדילה אותם בווארד הן יוצאות מטושטשות...
וואי תודה אנשים, אבל אני צריכה תמונה ממש גדולה, אני רוצה להדפיס אותה על גודל של דף a4 וכל אלו כשאני מגדילה אותם בווארד הן יוצאות מטושטשות...
T TrAd RaD New member 16/9/05 #30 יש לי תמונההההה והיא דיי גדולה.. וכמו שאמרתי לך אי אפשר לשים אותה פה.. אז אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך לאי מייל....
יש לי תמונההההה והיא דיי גדולה.. וכמו שאמרתי לך אי אפשר לשים אותה פה.. אז אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך לאי מייל....