היי חברה בוקר טוב

היי חברה בוקר טוב

מזה זמן שאני אנוס על פי הדיבור, ועד לאחרונה חייתי בשלום עם הוריי, עד שהגיע איזה חכמולוג וצעק על אבי על החוצפה שבנו הולך צבעוני ויוצא עם חברה ומספר את הזקן למחצה ולשלוש והוא מעז להחזיק אותי בבית, מני אז הוא התחיל לצעוק. שאקנה מכשיר כשר ואתחיל לגדל זקן וכו, והחלטתי לעזוב את הבית. כששמע זאת מרחי הוא הודיע לי אתמול שאם אני יעזוב אז הוא מנתק אותי מכל המשפחה לחלוטין. מה הקשר???

תדבר עם אבא שלך

מה יותר חשוב לו, מה אומר השכן, או שהבן שלו יהיה רגוע? אם הוא סבל את השינויים ורק כשהגיעו והעירו לו על כך הוא התחיל להציק לך, סביר להניח שהוא צריך ניעור קל, ותזכורת, שהיחסים שלך איתו שווים יותר מאשר דעתו של השכן. תשתדל להמנע מ"ניתוק הקשר" כי זה יפגע בך יותר ממה שאתה חושב...

היי

הוא אמר לי כמה פעמים אני רוצה שהבית יהיה חרדי ושאף אחד לא יעשה פה מה שהוא רוצה ואם זה לא מתאים לך אז תחפש לך במת אחר׳ כנראה הוא חשב שאני לא יעשה כץ זה, אבל כשהוא ראה שאני באמת מתכנן את זה הוא פתאום התחיל לפנק אותי עם כוס תה וכו כנראה כדי לרצות אותי אלבין יודע

אינני מכיר אותך או את הוריך...

רק רציתי להגיד שזה נשמע שיש לך הורים שאתה יכול לדבר איתם, תנצל את זה. וכמו שאמרה מבולבלונת תמנע ככל האפשר מניתוק, גם אם נראה לך שאתה לא צריך אותם.

למעלה