היי חברה אני מקווה

love410

New member
היי חברה אני מקווה

שאתם לא שוכחים ב2.3 נפגשים אצלי יש יום הולדת לפורום וכווווווווווווולם באים אלי לחגוג.

עליזה ../images/Emo51.gif על שאת זוכרת להזכיר...

זו האורחת שחשבתי להזמין לארוח כולכם מוזמנים לקרוא עליה ולהגיב... עליזה מוכנה לארח אותה בביתה ועל כך תודתי נתונה לך עליזה
במידה ויהיה רוב לכך שעומר תתארח אצל עליזה, נצטרך לתאם את זה איתה ,יהיה לנו מפגש מעניין אם יהיה אירוח, אבל זה לא מחייב, זה רעיון שעלה בי וחשבתי שזה יכול להיות מאוד מלמד ומרתק עבור כולנו. אם יש למי מכם רעיון לגבי אירוח של מישהו/מישהי אחרת אתם מאוד מוזמנים לשלוח קישורים. אז בבקשה

moribat

New member
אם אפשר להחליף את היום...

אני מתארת לעצמי שעוד אנשים עובדים ביום רביעי.על איזו שעה חשבתם?

love410

New member
חברה מה שקורה

שרק ביום רביעי ב2.3 אני יכולה להארח מכיון שבסוף השבוע אני לא אהיה ואני יודעת ומאמינה שבשמיים כתבו לנו שנפגש בתאריך הזה ובקשר לשעה זה פתוח מי שיכול לבוא מהבוקר יבוא זה מפגש פתוח לכל היום ואני כבר משתוקקת להכיר אותכם ולבלות איתכם את היום ולעשות שמח ולהיות איתכם ביחד אז חברה אם זה חשוב לכם תעשו את המאמצים להגיע אחרי הכל זה לא סתם יום זה יום הולדת לפורום כי בלעדי הפורום לא היינו יכולים להמשיך לסחוב וזה גם זמן להביע אסירות תודה לפורום ולכוווווווולם אז חברה תעשו מאמצים כי זה באמת חשוב זה יום חג אוקי אוהבת ושולחת לכם מיפו

יפעת 1 2

New member
../images/Emo24.gifכל הכבוד עליזה

אני אישית לא בעד להביא מישהו מבחוץ, שום דבר אישי נגד אף אחד ולא נגד המאמצים של קיוטי חלילה... פשוט נראה לי שעדיף שזה יהיה אינטימי עם כל החברים החדשים שהצטרפו ואני רוצה להכיר אותם יותר אני לא חושבת שייגמר לנו מה לעשות ועל מה לדבר(יהיה אוכל שנביא, תהיה גיטרה...). אבל אני לא כל הפורום אני אומרת את דעתי אם הרוב יחליטו שכדאי- קטונתי. נ.ב. ניסיתי את התגובה המקוצרת ותראו מה יצא למעלה! ערב טוב חברים

moribat

New member
מצטערת..אנחנו לא נוכל להגיע.

יום רביעי אני עובדת, והיות ואין לי אוטו בימי החול, אין סיכוי שאגיע בשעה סבירה למפגש.יגאל מסיים לעבוד כל יום בתשע וחצי בלילה.

יום רביעי - משאל?

עבורי יום רביעי- רק בקצר. לעליזה, מה זמן ההגעה אליך מתחנת הרכבת?

love410

New member
לאבא של אפי

זמן ההגעה מהרכבת 15 עז 25 דקות זה ממש לא סיפור אם אתה בא מהצפון ואולי יש עוד מהאזור שלך תתארגנו ככה שתגיעו לתל אביב קחו מונית יותר נוח וזול ומהיר.

dikla528

New member
אני יכולה גם לבוא למרות שאני חדשה?

אני יכולה גם לבוא לשם למרות שאני רק יומיים פה ? כי פשוט מעניין אותי אפעם לא הייתי במפגש אפילפסים ורציתי להכיר אותכם קצת.. אם כן אז איפה נפגשים?! :)

יפעת 1 2

New member
בטח שאת יכולה

אפילו מאוד מאוד נשמח שתבואי נשמח לראות גם את הותיקים וגם את החדשים!

חייםלוי

Member
מנהל
אין אצלנו חדשים וותיקים. כל מי

ששייך לפורום יבול ומוזמן לבוא. לפני המפגש נוציא במסרים אישיים מיקום מדוייק. עליזה גרה ביפו.

גוּזיד

New member
כמו שאמרתי, באותו יום טיול שנתי P:

והבית חולים הדפוק קבע לי תור לד"ר רפפורט... בדיוק ל2.3 ועד ששילר יחזור ממילואים.. עד שאני שוב אתאזן.. לא יהיה לי בכלל אישור לצאת לקנדה :S נדפקתי.

M י ר ב

New member
אם הרבה לא יכולים להגיע אז אפשר

להזיז את זה לאחד מימי השישי הסמוכים... לא נורא אם זה לא יהיה באותו היום של היומולדת ואגב יפה שזכרת!

למעלה