רוני!!! או דון
O Oshi love Tamir New member 23/12/05 #25 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אני... אושרת, בת 18 (בפברואר), אני הכי אוהבת מ"השמינייה" את עדי הימלבלוי והנה תמונה שלי איתה
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אני... אושרת, בת 18 (בפברואר), אני הכי אוהבת מ"השמינייה" את עדי הימלבלוי והנה תמונה שלי איתה
C Chenush LOVE Anime New member 23/12/05 #27 ../images/Emo152.gifאת נראית כמעט כמוה../images/Emo12.gif קחי את זה כמחמאה. בקשר לחתימה שלך... אה... אממ.... איך אני אומר את זה... להוריד קצת סימני קריאה. |פיצולהאישיותשלימרביץליכרגע|
../images/Emo152.gifאת נראית כמעט כמוה../images/Emo12.gif קחי את זה כמחמאה. בקשר לחתימה שלך... אה... אממ.... איך אני אומר את זה... להוריד קצת סימני קריאה. |פיצולהאישיותשלימרביץליכרגע|
O Oshi love Tamir New member 24/12/05 #43 ../images/Emo51.gif רבה../images/Emo70.gifברור שאני... לוקחת את זה כמחמאה, הרבה אנשים אמרו לי את זה (אולי בגלל השיער קצת), אבל זה לא הגיוני כי היא מהממת ואני...מה לעשות...לא. ואני אשנה את החתימה אם זה מפריע לך...מתישהו...חחח...
../images/Emo51.gif רבה../images/Emo70.gifברור שאני... לוקחת את זה כמחמאה, הרבה אנשים אמרו לי את זה (אולי בגלל השיער קצת), אבל זה לא הגיוני כי היא מהממת ואני...מה לעשות...לא. ואני אשנה את החתימה אם זה מפריע לך...מתישהו...חחח...
נ נעמקה19 New member 24/12/05 #44 אושרת, 1. החתימה לא מפריעה לאף אחד...! תעשי עם החתימה מה שבא לך... בקשר להערצה, אני בטוחה שהמקשים שלך מבינים שברגע שזה קשור לעדי... הם מוכנים לסבול בשקט. כמו המקשים שלי אם מדובר באדית חצור 2. את מהממת גם כן!!
אושרת, 1. החתימה לא מפריעה לאף אחד...! תעשי עם החתימה מה שבא לך... בקשר להערצה, אני בטוחה שהמקשים שלך מבינים שברגע שזה קשור לעדי... הם מוכנים לסבול בשקט. כמו המקשים שלי אם מדובר באדית חצור 2. את מהממת גם כן!!
O Oshi love Tamir New member 25/12/05 #46 תודה מאמי,איזו חמודה חולה עלייך!../images/Emo13.gif חחח ואת צודקת בקשר לחתימה...
C Chenush LOVE Anime New member 23/12/05 #28 ../images/Emo152.gifאני הכי אוהבת את איה, רוחל'ה, ושלומקה החתיך והקטן שלי. | | יש שידורים חוזרים של קופיקו בימי שישי בצהריים, בואו לראות את שלומקה~!
../images/Emo152.gifאני הכי אוהבת את איה, רוחל'ה, ושלומקה החתיך והקטן שלי. | | יש שידורים חוזרים של קופיקו בימי שישי בצהריים, בואו לראות את שלומקה~!
C Chenush LOVE Anime New member 23/12/05 #34 ../images/Emo152.gifבאליקים אני פחות משתמשת שלומקה עולה!
ז זיו המגניב 2 New member 24/12/05 #42 ואני כבר מנושל../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif והקומונה שלנו לא פעילה כי אין אנשים שידברו בה וחן לא מדברת איתי משום מה
ואני כבר מנושל../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif והקומונה שלנו לא פעילה כי אין אנשים שידברו בה וחן לא מדברת איתי משום מה
C Chenush LOVE Anime New member 23/12/05 #29 ../images/Emo152.gifברוכהבאה, רואה מעורב ירושלמי? |מציצה בחתימות| "הוא אמר היום בשיעור שרבי עקיבא היה דוס... מעאפן"
../images/Emo152.gifברוכהבאה, רואה מעורב ירושלמי? |מציצה בחתימות| "הוא אמר היום בשיעור שרבי עקיבא היה דוס... מעאפן"
C Chenush LOVE Anime New member 23/12/05 #30 ../images/Emo152.gifברוכהבא*../images/Emo13.gif אני אומרת לאיציק:"תחזור לנועה!! תחזור לנועה!!"
C Chenush LOVE Anime New member 23/12/05 #32 ../images/Emo152.gifהיה רשום לך בחתימה שאתה אוהב את שמיל בן ארי
T T O M 1 2 New member 24/12/05 #36 נצל"ש מעורב ירושלמי בפרומואים לפרק הבא במעורב ירושלמי מראים את השר {אריה צ'רנר}, שעדיין לא הודתי לו על ההזמנות כי הוא לא היה בהקרנה ,
נצל"ש מעורב ירושלמי בפרומואים לפרק הבא במעורב ירושלמי מראים את השר {אריה צ'רנר}, שעדיין לא הודתי לו על ההזמנות כי הוא לא היה בהקרנה ,