היי חבר'ה אני חדש
C chen010189 New member 21/12/05 #2 חדש? אבל כתבת פה כבר, נראה לי, או שראיתי אותך בפורום טלנובלה בע"מ אבל אתה זכור לי גם מפה בכל מקרה, ברוכה הבאה אני חן, ב1.1 בת 17, מחיפה
חדש? אבל כתבת פה כבר, נראה לי, או שראיתי אותך בפורום טלנובלה בע"מ אבל אתה זכור לי גם מפה בכל מקרה, ברוכה הבאה אני חן, ב1.1 בת 17, מחיפה
נ נעמקה19 New member 22/12/05 #3 ברוך הבא ../images/Emo24.gif אני נעם, בת 12 וחצי מת"א. אני מעריצה את אדית חצור... וחולה על השמיניה כמו כולם פה השתלבות נעימה
ברוך הבא ../images/Emo24.gif אני נעם, בת 12 וחצי מת"א. אני מעריצה את אדית חצור... וחולה על השמיניה כמו כולם פה השתלבות נעימה
K KiShKooSh New member 22/12/05 #5 ברוך הבא../images/Emo8.gif אני ביקי סטולרו בת 16 מהוד השרון וזה מוטי בעלי לשנתיים החארונות הוא חמוד! (לא השתמשתי הרבה ב מוטי לאחרונה, וזה רע! חוזרת תקופת הצפת ה מוטי)
ברוך הבא../images/Emo8.gif אני ביקי סטולרו בת 16 מהוד השרון וזה מוטי בעלי לשנתיים החארונות הוא חמוד! (לא השתמשתי הרבה ב מוטי לאחרונה, וזה רע! חוזרת תקופת הצפת ה מוטי)
ח חן בריגה New member 22/12/05 #8 תודה רבה חברים אתם חמודים אני אוהב את הגישה שלכם רואים שזה אחלה פורום וכן ברור שעם היחס הזה אני ישתלב מהר ד''ש למוטי
תודה רבה חברים אתם חמודים אני אוהב את הגישה שלכם רואים שזה אחלה פורום וכן ברור שעם היחס הזה אני ישתלב מהר ד''ש למוטי
ח חן בריגה New member 22/12/05 #11 חחח מוטי ענקי הא? לא אמרתי מי אני אז הינה אני חן בריגה בן 13 וחצי בכיתה ח' מאשקלון מת אבל מת על ידידיה ויטל
חחח מוטי ענקי הא? לא אמרתי מי אני אז הינה אני חן בריגה בן 13 וחצי בכיתה ח' מאשקלון מת אבל מת על ידידיה ויטל
ח חן בריגה New member 22/12/05 #14 תודה נשמות אם כבר כולם רשמו לי ברוך הבא בשרשור תכתבו לי את מי אתם אוהבים הכי הרבה מהשמיניה
נ נעמקה19 New member 22/12/05 #15 אני כתבתי ../images/Emo3.gif אה לא. כתבתי את מי אני מעריצה. אדית חצור. היא משחקת את דגנית, הדמות שאני הכי אוהבת בשמיניה.
אני כתבתי ../images/Emo3.gif אה לא. כתבתי את מי אני מעריצה. אדית חצור. היא משחקת את דגנית, הדמות שאני הכי אוהבת בשמיניה.
ע עמרי הכרמלי New member 22/12/05 #13 ברוך הבא!../images/Emo13.gif אני עמרי, בן 13 וחצי מחיפה השתלבות נעימה
ש שאורן לי New member 22/12/05 #17 ../images/Emo42.gifברוך הבא../images/Emo29.gif אני מתן בן 12 ואני הכי אוהב את רוני נ.ב אל תסים לב לתמוש הממוש פורום פאקצות הולם אותה
../images/Emo42.gifברוך הבא../images/Emo29.gif אני מתן בן 12 ואני הכי אוהב את רוני נ.ב אל תסים לב לתמוש הממוש פורום פאקצות הולם אותה
ח חן בריגה New member 23/12/05 #20 תודה רבה אנשים רציתי לשאול אם כבר ניצלנו את השרשור הזה בוא ננצל אותו עוד את מי כל אחד אוהב מהבנות של השמיניה?
תודה רבה אנשים רציתי לשאול אם כבר ניצלנו את השרשור הזה בוא ננצל אותו עוד את מי כל אחד אוהב מהבנות של השמיניה?