היי חבר´ה,,,,

היי חבר´ה,,,,

עוד פעם ז´אתי שכותבת הודעה שתיים ונעלמת....... נמאס לי!! אני כבר לא יודעת מה לעשות
חשבתי שזה נפסק, חשבתי שסוף סוף הכל משתנה אבל לא! שוב פעם הוא חזר ובגדול!!! זוכרים שאז סיפרתי ושאלתי האם אפשר להגמל לבד.... אז מסתבר שלא,,אי אפשר להגמל לבד,,בכל אופן הוא לא הצליח. חצי שנה בלי שתיה פשוט תענוג... ואז זה התחיל בבירה ביום שישי אחד והמשיך בכמה בירות ביום שישי אחר ופתאום הופיע בקבוק וודקה בבית והנה עוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ושוב הסיפור חוזר על עצמו ושוב הוא מכחיש ושוב הוא מנסה להסתיר ללא הצלחה כי אני כבר מכירה אותו יכולה לדבר איתו בטלפון ולדעת אם הוא שתה או לא ושוב המריבות על השתיה והוא אומר שיפסיק, שיש לו שליטה אבל חבל על הזמן,,,,הוא לא מצליח והכי מעצבן שהוא מנסה לתרץ את עצמו להצדיק כל הזמן את עצמו או שאם כבר סוף סוף הוא מצדיק אותי הוא אומר שאם זה פוגע בי הוא יפסיק ולמחרת הבקבוק שוב בבית רררררעעעעעעעע לי כל הצחקוקים שלי באינטרנט כל הצחקוקים שלי לפני כל העולם ולהקתו הכל שווה לת$ת (סליחה על הביטוי) לא מספיק כל מה שאנחנו עוברים? לא מספיקים הלחצים שיש לנו? למה גם את זה אני צריכה לסבול תגידו? עכשיו רק נשאר לחכות בסבלנות מורטת עצבים ל
הבאה שתיפול כמו זאת שהיתה לפני 9 חודשים שאז כמעט התגרשנו אני מקווה שהפצצה לא תהיה כואבת מדי לא נפשית ולא גופנית תודה למי שהגיע עד לפה

doodidoo

New member
יש לי מסר בשבילך

ראשית אני חייב לציין שהכאב בהודעה שלך יותר מאשר נגע לליבי. ואני ברשותך הייתי רוצה לשאול אותך שאלה: שמעת פעם על המושג " מכורה למכור"? אין ספק שלבן זוגך יש בעיה! ומה איתך? ושוב אני רק שואל. יכול להיות שבטבע שלך את נמשכת לסבל או שנקלעת לסיטואציה בה את חיה עם מכור? אני חושב שכשפית תוכל לעזור לך יותר טוב מכולנו (המכורים) כיוון שאיתה ההזדהות תהיה בסיס לעזרה שלך. ישנם גם קבוצות תמיכה של משפחות של שעוזרות מאוד, והרבה בני/בנות זוג מופתעים לגלות שלא מדברים על הבעיה של הבן זוג אלה על החיים שלהם. לדעתי היכולת שלך לעבור תהליכים בהכרח תשפיע על הרצון והיכולת של זוגך להגמל. אני יודע שזה נשמע מבולבל. אין פה את החובה להשמע בהיר כל הזמן

זה באמת קצת מבולבל נשמע

אבל אחרי שקראתי כמה פעמים אני מקווה שהבנתי נכון. אתה בעצם אומר שאם אני אלך לטיפול/ייעוץ לבדי יהיו לי הכלים להתמודד עם הענין ואולי גם לשנותו? הבנתי נכון? ואם כן אז, למי פונים? ואיך עושים את זה בלי שהוא ידע מזה? איתו דיברתי על פניה לעזרה, כבר אז שהיה סיפור די רציני והוא לא היה מעונין, אמר שהוא יכול להתמודד לבד עם זה.. מסתבר שלא. אני איתו 10 שנים, תמיד אהב לשתות, אך בשנים האחרונות הענין החריף אז אני לא יודעת מה זה נקרא אצלך "נמשכת לסבל" אני פשוט אוהבת אותו מאוד, יש לנו ילדה ולא רוצה לוותר על המסגרת הזאת. תודה

גנבנבון

New member
לא נהוג לסרב ליעוץ אבל...

תתכונני שבמקומות האלה מתחיל מסע שכנוע איך "זורקים" את החבר או הבעל ומתחילים לחלחל לך לראש שמשהו אצלך פגום אם את איתו. זוכר שאישתי חזרה משם עם הבטחות שאני יעשה לה ככה וככה ודברים שלא קרו הכניסו לה שזה כן קורה. לא שאני שה תמים אבל ההגזמות היו חסרות פורפורציה וכל אחת שמקבלת מכות מבעלה טוענת שהיא בהכחשה איזה הכחשה? לא מכות ולא נעלים. כל אחת שמכרה ת´גוף טענה שגם היא תגיע לזה אם לא תעזוב. תתכונני לשתיפה רצינית. אם מעדיפה להשאר בקן המשפחתי בלי בלבולים אל תכניסי ת´ראש למיטה יותר חולה מהקיימת.

אתה באמת חושב שזה עד כדי כך?

טוב גם ככה נראה לי שאני לא אלך לייעוץ. כי אם הוא לא מעונין בייעוץ אז בטח יתחרפן שישמע אם אני אלך!

doodidoo

New member
יאיר אני סופר עד שלוש ....

אחי תשאיר ראש פתוח (או שיפתחו לך אותו
) שתנסה לא מתים מזה. אני בטוח שגם אתה תסכים לאמירה שיש מי שהאן אי הציל אותו ויש מהצד השני מי שזה שלך אותו להשתמש. יש שוטרים זבל ויש גם כמה בסדר. יש מרכזי גמילה זוועה ויש כאלה שהם אחלה עו"סים מדהימים וכאלה שהם זבלים. הקיצוניות לא משרתת אותנו. האיזון זה המפתח הגדול ביותר לחיים טובים (אני בטוח שטיגד ובודהה הסכימו על זה בזמן שהם חיכו אצלי בכניסה למשרד) יכול להיות שזה הדבר הטוב ביותר שיקרה לה ושהיא תבין דברים ותגרום לבעלה להפסיק לשתות ולהיות צדיק (קיצוניות ) ויכול להיות שלא. אני חושב שאתה לוקח לעצמך יותר מדי קרדיט אם בכזו נחרצות אתה קובע שזה גרוע לכולם. בכל מקרה אני אוהב אותך ומקבל אותך גם אם אנחנו חלוקים.

יאיר5

New member
דודידו קודם כל לא אני עניתי זה היה.

גנבנבון שענה למה שאתה כתבת בקשר למפגשים האלה. אז לפני שאתה סתם סתם עונה תראה מי כתב תתשובה ותענה לו ולא למישהו שלא כתב לך בכלל. אתה אולי מכיר שוטרים בסדר אני לא מכיר אפילו אחד. בקשר לשאר אני לא אמרתי שאין עוסי"ם טובים דווקא יש לי עובדת סוצילית נשמה טובה. ואם אני קיצוני בכמה דברים כנראה שככה החיים לימדו אותי. ודבר אחרון לא כל כך קל לפתוח לי תראש לא בצחוק ולא ברצינות. אז פעם הבאה לפני שאתה עונה תראה מי כתב תהודעה ואז תענה לא ככה סתם. יאיר

doodidoo

New member
יאיר אני סופא עד שלוש... אחת... שת

אחי תשאיר ראש פתוח (או שיפתחו לך אותו
) שתנסה לא מתים מזה. אני בטוח שגם אתה תסכים לאמירה שיש מי שהאן אי הציל אותו ויש מהצד השני מי שזה שלך אותו להשתמש. יש שוטרים זבל ויש גם כמה בסדר. יש מרכזי גמילה זוועה ויש כאלה שהם אחלה עו"סים מדהימים וכאלה שהם זבלים. הקיצוניות לא משרתת אותנו. האיזון זה המפתח הגדול ביותר לחיים טובים (אני בטוח שטיגד ובודהה הסכימו על זה בזמן שהם חיכו אצלי בכניסה למשרד) יכול להיות שזה הדבר הטוב ביותר שיקרה לה ושהיא תבין דברים ותגרום לבעלה להפסיק לשתות ולהיות צדיק (קיצוניות ) ויכול להיות שלא. אני חושב שאתה לוקח לעצמך יותר מדי קרדיט אם בכזו נחרצות אתה קובע שזה גרוע לכולם. בכל מקרה אני אוהב אותך ומקבל אותך גם אם אנחנו חלוקים.

tiger

New member
יאיר סובל מנפילות חומרה(חמורות)

הפורום מישתתף בצערו ושולח לו מגבייטים של איחולי הצלחה ושיפטור מהר את הבעיות שיש לו עם המחשב.

יאיר5

New member
ועם מדברים על קיצוניות דווקא אנשי

האן.אי כמו שראיתי כאן סובלים מקצוניות חמורה לצד הלא נכון. אצלי הקיצוניות לא משתנה כל שבוע. ועוד פעם לא אני עניתי לך דווקא נראה לי שהשם של גנבנבון דווקא מאוד ברור ולא דומה בכלל ליאיר לא? אז מענין איך בחרת דווקא לענות לי על דבר שלא רשמתי בכלל?

doodidoo

New member
יאיר קבל את התנצלותי הכנה

הדבר האחרון שאני מחפש בחיים זה עימותים. אין ולא היתה לי כוונה לפגוע בך. שוב אני מתנצל ומקווה שהתקרית מאחורינו.

יאיר5

New member
אין שום בעיה ביננו!!!!!!!!!!!!!!!!!

לפעמים קורות טעויות ונדמה לי שאני יודע למה יצא לך להגיד יאיר כי אני המתנגד לדברים האלה בדרך כלל.... דודידו זה בסדר גמור לא נפגעתי בכלל ההתנצלות התקבלה והכל מאחורנו כבר מזמן.... תרגיש טוב אחי וחג שמח ושבוע טוב כמה שאפשר בארץ המטורפת הזאת. ודרך אגב אני קצת מכיר תסיפור של האישה הזאת מקרוב ואני דווקא כן חושב שהרעיון שלך לגבי היעוץ היה טוב ובמקום. יאיר

doodidoo

New member
אני לא מדבר על טיפול

פעם בשבוע בשעה 8 בערב, ביום רביעי בתיכון אנטיקולסקי בת"א מתקיימת פגישה של בעיקר נשים של מכורים חלקן חיות עם מכורים נקיים חלקן עם משתמשים ולכולן מכנה משותף אחד והוא הקשר עם מכור. תמצאי שם נכונות לעזור מנסיונן של אחרות מה עבד מה לא עבד וכו´ זה לא עולה כסף ואת לא מחוייבת לכלום. אם את לא רוצה שהוא ידע פשוט תגידי לו שאת הולכת לריקודי עם/מקרמה/חברה או כל דבר אחר. מה שחשוב בסיטואציה זה שאת והצרכים שלך יותר חשובים. בהצלחה. (אם את רוצה שמישהיא משם תיצור איתך קשר אז תפני אלי במסרים ואשמח לעזור)

tiger

New member
אני חושב שמאלנון לא יצא לה כלום

אלה אם כן היא חושבת להיתגרש.אז היא תקבל שם את כל התמיכה שבעולם ולכל מי שרוצה ליזרוק/להיתגרש/להוציא צוו הרחקה.... לחבר או לבעל המכור:זה המקום.נכון שקיצוניות זו חרא של תכונה ולאכן אני לא אומר שכל הנשים שהולכות לשם זו חבורה של נשים משועממות שהמישפחות שלהן היתפרקו ומה שהם עושות זה להמשיך ולפרק מישפחות נוספות עם כל מיני שטויות שהן מכניסות לאנשים ולנשים חדשות שמגיעות לשם לראש.כשחברה שלי פעם באה לשם כי הייתי תמים מספיק כדי לישלוח אותה לשם בעצתו של איזה אחיטופל הדבר הראשון ששאלו אותה זה אם היא נשואה.ברגע שהיא אמרה "לא"...אז תיברחי עכשיו כשאת עוד יכולה וליפני שהוא הרביץ לך ומכר להורים שלך את כל הבית...נו באמת.אני לא רוצה ליהיות קיצוני אבל גם בלי קיצוניות יש דברים שאנחנו כמכורים יכולים להוקיע וזו גיזענות כלפינו. גם הורים שמחפשים חיזוקים כדי ליזרוק את הילדים שלהם המכורים מהבית מקבלים אותם היכן אם לא "באלנון" שזה דרך אגב שם הקבוצה באנטיקולבסקי .הייתי שמח דוו שלא מכורה לכלום דווקא תילך לשם ותספר לנו רשמים מימקור ראשון. T

tiger

New member
דודידו יקר.

אני חלילה לא היתכוונתי ליפגוע בך בהודעה שלי בנוגע לאלנון שהיתה די הפוכה מימה שאתה אמרת והיצעת.אני מקווה שאתה יודע שאני מאוד מעריך את ההישתתפות שלך כאן ואת הרצון שלך לעזור וליתרום לאחרים מהידע שלך וחלילה לי מלזלזל בזה.אני מאוד הייתי רוצה לדעת שאתה ואחרים לא ניפגעים כאן במידה ואני מביע דעה שונה.זה לא אומר שאני לא מעריך או לא מודה לכם על מה שאתם עושים כאן.אנחנו מכורים קרועים ואני לא שונה בכלום מאף אחד אחר.גם אצלי שרוך אחד קרוע ושרוך אחד כבר אין,אונה אחת צולעת ואונה אחת...אז בבקשה תמשיך ליהיות באופן כל כך מקסים מי שאתה,תמשיך להציע לאנשים את מה שאתה חושב שנכון להציע ולדעתי מומלץ להיתיחס ככה גם להודעות שלי.כמו להודעות של כל אחד אחר פה,כשאני מישתתף בדיונים אני לא מנהל פורום ולא בטיח אני כמו כל אחד אחר כאן.ככה לפחות אני הייתי רוצה שזה יהיה.יש פורומים שאם מנהל הפורום אומר משהוא אז זה צריך ליהיות הדבר הכי נכון בהה הידיעה.זה בדרך כלל נכון בפורומים מיקצועיים או של מומחים וכאלה.כאן אין זה כך והדעה שלי והדעה של מישהוא אחר כאן יכולות ליהיות שונות ו"נכונות" באותה מידה.זה כל השוני,סליחה יופי...ויום טוב שיהיה לך.אני קיבלתי הבוקר בעיטה מוקדם מהמיטה כדי לסדר הרבה סידורים ערב הפסח (שרק יפסח עלי שיפסח)הזה.אז חג שמח מאוד שיהיה לך. ומה זה הצבע הצהוב הזה שמישהוא יסביר לי?מישהוא הוציא את כל הכחולים בפוטושופ.... t

doodidoo

New member
נראה לך ????

מיסטר T היקר אני אולי עשיתי עליך רושם של בחור עדין משכיל כזה עם עדשות לפני העיניים חבר באקדמיה ללשון (תואר בניסוח) וכו´ וכו´ וכו´. אז זהו שאני לא. אני נרקומן משוכלל. שעדיין חושב שלוד היא עיר הבירה של ישראל ושהכנסת זה החווה (כמה פעמים שקפצו עלי שם..). את רוב ילדותי ביליתי בנתניה (למרות שנולדתי בצרפת
) אני רץ למרחקים ארוכים היום וכולם מתפעלים מהיכולת שלי בחדר הכושר (הם לא מבינים שמי שגדל בנתניה או שיש לו גב או שהוא גדול מימדים או שהוא לומד לרוץ. אני מספר לך את כל זה על מנת שתבין שצריך קצת יותר מהודעה שמנוגדת לדעותי כדי שאחוש עלבון. אני הצלחתי לעמוד על מידותך הטובות ואני מרשה לעצמי להיכנס בך מעת לעת מבלי לחשוש שתעלב. אני מניח שבעתיד אני אכנס בך יותר אם רק תתן לי סיבה והכל בסבבה. אני יודע שאתה אדם פתוח ויצירתי והכי חשוב לא מושלם. כמעט אבל לא. אז ברשותך אני מבקש לחדד את הנימה התוקפנית כלפי מעת לעת. אני לא אקח את אישית להפך. אני אקח את זה אישית כמחמאה. יש אנשים שהלשון החלקה שלי נמנעת מהם מאותה סיבה שאתה חששת חס וחליל כי נפגעתי. אז תודה על הרגישות וחופשי אחי.

מזוודה

New member
ממליצה לך ללכת לקודה

הייתי בקשר עם מכור לפני כמה שנים, וגיליתי את ההתמכרות שלי למכורים. השתתפתי באופן קבוע בפגישות של קודה, שגם זאת תכנית 12 צעדים. התכנית מדברת עלינו ולא על ההתמכרות של בן הזוג. היא נותנת המון תמיכה, ומאפשרת החלמה אישית. כיום אני כבר לא משתתפת בקבוצות קודה. אך יש עדיין קבוצה בבית לנ"י, ליד גן מאיר ברחוב קינג ג´ורג´. תיכנסי ותישאלי על זמן הפגישה. לא הייתי ב"אלנון", אך נראה לי שגם זוהי קבוצת החלמה לבנות ובני זוג. אין לי ספק שאף אחת מקבוצות התמיכה אינה מעודדת לעזוב את המסגרת דווקא, או נותנת פתרונות כלשהם. בכלל, בקבוצות האלו אין "עצות". יש רק שיתוף. מתוך ההקשבה למדתי המון. כל מי שדיבר (יש גברים כמובן) כאילו דיבר מתוך הלב שלי. לכי פעם, פעמיים, שלוש. אם זה המקום הנכון בשבילך - את תרגישי את זה. אלה הן פגישות ללא מנחה, מעגל שבו כולן/ם שווים. (וללא תשלום).

doodidoo

New member
עשית לי את החג!!!

החברה פה עוד עלולים לחשוב שהתחזתי אליך. אני מקווה בשבילך שתמשיכי להרגיש טוב. תקפצי לבקר אותנו כאן בפורום מעת לעת. נשמח.

למעלה