לא מכורה לכלום
New member
היי חבר´ה,,,,
עוד פעם ז´אתי שכותבת הודעה שתיים ונעלמת....... נמאס לי!! אני כבר לא יודעת מה לעשות
חשבתי שזה נפסק, חשבתי שסוף סוף הכל משתנה אבל לא! שוב פעם הוא חזר ובגדול!!! זוכרים שאז סיפרתי ושאלתי האם אפשר להגמל לבד.... אז מסתבר שלא,,אי אפשר להגמל לבד,,בכל אופן הוא לא הצליח. חצי שנה בלי שתיה פשוט תענוג... ואז זה התחיל בבירה ביום שישי אחד והמשיך בכמה בירות ביום שישי אחר ופתאום הופיע בקבוק וודקה בבית והנה עוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ושוב הסיפור חוזר על עצמו ושוב הוא מכחיש ושוב הוא מנסה להסתיר ללא הצלחה כי אני כבר מכירה אותו יכולה לדבר איתו בטלפון ולדעת אם הוא שתה או לא ושוב המריבות על השתיה והוא אומר שיפסיק, שיש לו שליטה אבל חבל על הזמן,,,,הוא לא מצליח והכי מעצבן שהוא מנסה לתרץ את עצמו להצדיק כל הזמן את עצמו או שאם כבר סוף סוף הוא מצדיק אותי הוא אומר שאם זה פוגע בי הוא יפסיק ולמחרת הבקבוק שוב בבית רררררעעעעעעעע לי כל הצחקוקים שלי באינטרנט כל הצחקוקים שלי לפני כל העולם ולהקתו הכל שווה לת$ת (סליחה על הביטוי) לא מספיק כל מה שאנחנו עוברים? לא מספיקים הלחצים שיש לנו? למה גם את זה אני צריכה לסבול תגידו? עכשיו רק נשאר לחכות בסבלנות מורטת עצבים ל
הבאה שתיפול כמו זאת שהיתה לפני 9 חודשים שאז כמעט התגרשנו אני מקווה שהפצצה לא תהיה כואבת מדי לא נפשית ולא גופנית תודה למי שהגיע עד לפה
עוד פעם ז´אתי שכותבת הודעה שתיים ונעלמת....... נמאס לי!! אני כבר לא יודעת מה לעשות