היי חבר´ה...

היי חבר´ה...

מה שלומכם??? התגעגעתי אליכם! לא הייתי כאן אתמול, אז עכשיו עברתי על כל הודעותיכם מאתמול ומהבוקר, אכן עצוב מאוד מה שקרה להודיה ז"ל, אני ביכיתי כמו תינוקת, ואני לא מסכימה עם חלק מכם לגבי עונש מוות, למה? אז ככה: אם הוא ימות אז מה אכפת לו? עוד יותר טוב, הוא לא יספוג את הבושה, הוא יהיה למעלה יחד עם הודיה ז"ל (אולי) ויהיה לו טוב, וגם סתם כך לשבת בכלא לא מגיע לו, מה יהיה לו רע בכלא? שום דבר, יש לו אוכל חם וטעים, מיטה חמה, חברים משחקים ומה לא. לכן העונש שאני חשבתי עליו הוא: ביום א´ להוריד לו אצבע אחת, ביום ב´ להוריד אצבע שנייה, ביום ג´ להוריד אצבע שלישית וכן הלאה עד שיגמרו לו עשר אצבעותיו (וכמובן בלי לבוש לו את האצבעות, ככה, שיסבול הבן...) וביום ה-11 להוריד לו את כף יד ימין, ביום ה-12 להוריד לו את כף יד שמאל. שישלם על מעשיו בידיים המסריחות שלו שהטביעו את הילדה המסכנה, ועוד דאג לחפור בור לפני שהגיע אליו, איך אפשר לעזאזל???????????????????????????????????? וזה עוד לא נגמר, כשהעבודה של הידיים תסתיים לעבור לרגליים, ולאזניים, אף, עיניים, וכן שאר חלקי גופו עד שימות מרוב סבל ויסוריים. ז ב ל !!!!!!! א פ ס !!!!!!!!! ח ו ל ה - נ פ ש !!!!!!!!!! אם אני אתפוס אותו ארצח אותו בשתי ידיי כמו שהוא רצח את בתו בשתי ידיו המקוללות, אני אטביע אותו לא ארבע דקות אלא 10 שעות!!!!!!!!!

סליחה טעות.... ביכיתי = בכיתי

אגב... גם האמא חולת נפש לא קטנה... בהלוויה היא ביקשה מכולם לא לדבר רעות על האב, "כי הודיה לא הייתה רוצה שידברו כך על אבא שלה." לעזאזל איתך, היא עכשיו מתה, אם היא הייתה יכולה היא הייתה הורגת אותו בעצמה, רבאק מה איתך?

קנגורית

New member
../images/Emo10.gifאת צודקת יקירתי....

אני עדיין המומה והיה היום מקרה מוזר במוסד לביטוח לאוצי כשהייתי שם... אישה שחכה את התינוקת שלה בשעה 10:24 והגיעה לקחת אותה רק ב12:30 היא פסיכית או מה??? איך אפשר לשכוח תינוקת בעגלה בפתח של ביטוח לאומי מסכנה התינוקת ממש רציתי לקחת אותה הביתה מרוב רחמים שלי עליה קטנה כזו עם מוצץ מאולתר מפטמה של בקבוק ממש בושה... לא יודעת מה עבר לאמא הזו בראש אבל לשכוח את הילדה שלך לשעתיים???!!! מי שמע כדבר הזה???!!!
קנגורית

היי ממי

היי ממי מה קורה? אני אוהב אותך נשמתי אני רוצה לדעת אם את מסכימה להיות לי לאישה?כן כן כן אני רוצה שכל החברים שלך ידעו שאני מציע לך נישואים.

mariana

New member
קולולולולולולולול../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif

מי זה יוסי?????? חני יוסי מציע לך נישואיםםםםםםםםםםםםםםם מזל טוב

ניקולי

New member
מצטרפת ל.. קולולולו של מרינוש

כןןןןןןןןןןןןןןן, תגידו לו כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.... חמודים שיהיה לכם הרבה מזל בחיים ואל תשכחו דבר חשוב.. לחיי נישואין בריאים צריך.. לדעת לתת ע"מ לקבל כל מה שנותר לי לאמר: שיהיה לכם בשעה טובה

angel151

New member
זה כבר לא בסדר.. מה אנחנו ערבים?

אוקיי זה כואב זה מכעיס זה אין לי מילים לא רוצה שוב .. אבל השיטה כאן שהבאת זה כמו באיסלם שעושים.. זה כבר לא משנה ממש לא משנה כל כך מה יעשו החשוב לדעתי היום! והיום זה מה אנחנו עושים למען אותן מקרים שלא יחזרו עוד פעם. כי זה נעשה כל פעם יותר ויותר חולני ועושה רושם שאףאחד כבר לא מפחד מכלום. אז ישחטו אותו .. או לא יודעת מה .. מה זה כבר יועיל.. הוא לא יתחרט, הוא חולה אולי מילדות מי יודע.. באיזה חברה הוא גדל ומה עברו.. דבר אחר הילדה המלאכית כן כך החלטתי לקרא לה כי היא כמו מלאך כל כל עדינה ומתוקה הפרח הזאת לא ידעה המסכנה שלי מה אבא עושה לה באמבטיה איך היא יוצאת משם אין עזרה הוא חזק יותר ממני מה הוא עושה .. כמו משהוא בסגנון סרט אימה!!! ממש כך.. מצידי שישרפו אותו באש.. שמעת באש.. זה כואב זה שורף אבל מהמממ זה .. לא אנחנו לא יכולים להפך לחברה בלתי אנושית כמו בטהרן .. שם עושים זאת. זה מזכיר לי כמו עוד דברים לא שפויים שהם עושים.. שום דבר כבר לא יחזיר לי את המלאכית הקטנה שאת תמונתה לא אשכח. לגבי האם לא ראיתי עדין .. אבל תגידי לי איך מצד אחד היא סרבה להראות את הילדה לאב מצד שני מבקשת כל כך בבקשה לא לדבר לרע על האב.. ה?? לדעתי משהוא לא בסדר בה.. אולי יפתחו את תיבת פנדורה ודברים רבים עוד יתגלו כי כל הסיפור הזה שם כל כך לא הגיוני לא נראה לי וזה מריח לי מסריח !!!! אתם תראו שאני צודקת! תחושה

למעלה