היי חבר´ה...

Dawson girl

New member
היי חבר´ה...

היי אנשים מה המצב??? חזרתי היום בבוקר... רק עכשיו יכולתי להיכנס וצר לי על זה שלא נכנסתי קודם... אז ככה: מה קרה לפורום? הוא הפך למין אתר קטן... מישהו מוכן לעדכן אותי? ואגב מה קורה???? ראיתי את שני הפרקים האחרונים שפספסתי היום. הם היו מדהימים! הפרק ה-100 היה ממש יפה. הסוף היה די עצוב... בבקשה תכתבו.... בייי נעמי נ.ב- גם מיצי יא לחופש- הוא נסע לפנסיון חתולים חמישה כוכבים. מה יש- לו לא מגיע???

LillipooT

New member
נעממממממממממממי ../images/Emo60.gif

וואי קרו כל כך הרבה דברים בפורום בזמן האחרון! ונכון .. הפרק היה מדהים! ושבוע הבא יש פרק אפילו יותר מדהים!! ומממ..וואי התגעגעתי :)) אני מציעה לך להסתכל טיפה אחורה בעמודים וזה.. היו דווקא הרבה דברים מעניינים :) ואת גם צריכה להצביע לקטגוריות! זוכרת.. התחרות הקטנה שאנחנו עושים? נהנת ?!

Dawson girl

New member
ללי ולקייטי!

אהלן לכן, ממצב? ללי- לא ידעתי שעדיין יש את זה.. איך אני צריכה להצביע? וכן, די נהניתי אבל היה ארוך מדי... כלומר- 19 יום???? פספסתי חלק גדול מהחופש.. והיום בבוקר חזרתי וגיליתי שיש עוד מעט מפגש כיתתי עם המחנכת לפני תחילת הלימודים. נו, מילא- אני עם שני חברים טובים שלי בכיתה. טוב לא קשור... אחרי הפרק של אתמול (שאותו ראיתי היום בבוקר..) אני עוד יותר חזקה בדעה שדוסון וג´ואי (דג??) צריכים להיות יחד. הם מתאימים. הפלשבקים היו כל כך יפים.... והפרק הקודם, מספר 518, היה יפיפה גם... אהבתי אותו מאוד. זוכרים? הסתכלתי כמה עמודים אחורה. וואי ממש עצוב לי שטל נסעה... ציפיתי לדבר איתה ועכשיו היא לא תהיה כמה ימים! אוווף....... רוצות להיכנס לצ´ט? ביייי נעמי

../images/Emo15.gifנעמי יקירתי !!!!! ../images/Emo98.gif

מה עניינים חמודה? טוב שחזרת... נו איך היה ? התגעגתי !!!! לא הפסדת הרבה: חידון עונה שלישית, חידון עונה רביעית, כמעט פרישה שלי מהפורום ואני בדרך להיות צמחונית ... ( בלי קשר ... ) אם את בצ´אט שלחי מסר ... נ.ב טל נסעה לסבתא שלה בירושלים ( אני כבר בוכה ... ) היא חוזרת יום שני ... ביי ...

למעלה