היי חבר´ה

MARMELAD

New member
היי חבר´ה ../images/Emo6.gif

בתור בן של ישראלי אמריקאי שחי בארה"ב כרגע... (אני עדיין כאן) רציתי רק לאמר לכם שלדעתי זה מדהים שאנשים בח"ול יכולים לשוחח אחד עם השני ועם אנשים מהארץ. אני בטוח שזה נורא מקל לכם על החיים וגורם לכם להרגשה ביתית כשאתם פותחים את המחשב. אז אני לא ממש מכיר אותכם אבל בכל מקרה..... ד"ש מאיירץ ישרואל ! ותגידו שאינטרנט זה לא דבר מדהים.

אינטרנט זה לא דבר מדהים... אינטרנט

זה הדבר הכי חכם שאני מכירה עלי אדמות - אינטרנט הוא המושיע... מחלץ כמעט מכל צרה - {אם יודעים להשתמש בו נכון}.... וד"ש לחבר´ה בארץ.... מהחבר´ה בחו"ל, ואת מוזמן להמשיך לשוחח ולדון איתנו על כל נושא... ברוך הבא

MARMELAD

New member
תודה רבה... ברוכים הנמצאים! ../images/Emo8.gif

האמת שעוד לא יצא לי ממש לקרוא את כל ההודעות הקודמות אבל הספקתי קצת להבין מי האנשים שנמצאים פה. יכולתי להיות ממש אחד מכם... ב-24.7 הייתי אמור לטוס לארה"ב כדי לעבוד שם ולבדוק אופציות ללימודים. אבל, אני, טמבל שכמוני, חודש לפני זה החלטתי שלא ממש בא לי לנסוע... אז עברתי לגור בת"א, חתמתי חוזה לשנה על דירה... והנה אני פה! אבא שלי ממש התבעס. אבל זה מה יש. אני פשוט מרגיש שאני עוד לא מוכן לעזוב את הארץ, וגם בגלל שיש לי גם אזרחות וגם משפחה ביוסטון טקסס, אז אני גם מרגיש ששום דבר לא בורח ושתמיד אני יכול לנסוע יותר מאוחר, וגם אני יודע שאם אני אנסע לתקופה בלתי מוגבלת זאת תהיה תקופה ארוכה... אז אני רוצה לעשות עוד כמה דברים בארץ לפני זה. חוץ מזה שאמא שלי והאחיות שלי גרות פה... ואני אתגעגע אליהם. תגידו.. אתם מתגעגעים נורא לארץ ? או ש"מדחיקים" את זה...

למעלה