היי חבובות!

moran14h

New member
הלוואי עלי להיות ככה רזה

מה קרה לכם? הדבר היחיד שטוב אצל קיירה זה הבטן השטוחה שלה!

ThisIsJustME

New member
בטן שטוחה זה יפה אבל שלה לויודעת

חחחחחחחחחחח עזבו אני פשוט לא מתה עליה חחח

אני לא שונאת אותה,

אבל, אבל, אבל, אבל, היא בת 19!
הייתי משוכנעת שהיא בת 25 לפחות,
שזה בד"כ הפוך.
זה מוזר.
היא ממש יפה.

בת תשע עשרה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

האאאאאאאאאאאאאאאאאא
חחח, מישהי בת 19 זכתה להתנשק עם אורלנדו בלום................... אז יש לי אולי סיכוי...
חחחחחח, טוף, אני רק בת 14, אבל אז מה!

חחח יחי התקווה! ../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

מממ אני יודעת שבסוף צילומי "שודדי הקאריביים" הייתה לה יום-הולדת 18, מה שאומר שכשהיא התנשקה עם אורלי היא הייתה בת 17... צר לי לספר לכן...

מההההה???

אויש, זה עוד יותר טוב!! עכשיו זה רק רווח של 3 שנים על 5 שנים!! יו.. רק עוד שלוש שנים, ואז יש לי סיכוי!!

../images/Emo6.gif

שנתיים!
שנתיים!
סתם, סתם...
(הממ...
רק אני שמתי לב, או שזה יצא הכל פעמיים?
הכוונה, מה שכתבתי. לאמשנה. אני עכשיו מתכוננת למבחן אידיוטי שיהיה לנו ביום שלישי בהיסטוריה ואני לא זוכרת כלום.
בעעעעעעעע! ואנחנו צריכים ללמוד 16 נושאים ויהיו רק 8 במבחן! איזה סיוט!
)

ררג.

סתם.
הממ... בהחלט הגיוני שהיא הייתה בת 17.
ובקשר לתמונה ששמת -
.
למה לעזאזל היא הולכת ככה?!
היא מזכירה לי ילדות מהביצפר שלנו, וזה לא כל כך טוב!

../images/Emo23.gif

כן, אבל מה עושים בעבודה?
איך עושים סרט או בדרת טלוויזיה, זהו?
רגע, זה הפרוייקט המעצבן הזה שצריך לעשות?
וואי, פרקים טובים!
פיראטים... B- חחח...

מממ לא נראה לי שזה יהיה מעצבן...

...בגלל הנושא...
חיחי
לא ממש הבנתי עוד איך בדיוק אני צריכה לסדר את העבודה, אבל בעיקרון בפרק אחד אני אסביר על הסרט - העלילה, הדמויות, הקללה... אני חושבת שאני גם אכתוב קצת על המקומות שצילמו בהן, וחוויות מההפקה ודברים כאלה... ואז בפרק שני אני אספר על השחקנים - ביוגרפיה שלהם, מהם חשבו על הסרט, איך היה להם בזמן הצילומים... ובפרק האחרון אני אספר על שודדי ים.

CastroGirl666

New member
מגניייייייייב

גמ'ני עושה עבודה באנגלית אבל עוד לא החלטתי עם לעשות על "שר הטבעות" או על ויגו מורטנסון- ארגורן...

על ויגו מורטנסן יכול להיות ע-נ-ק!

אני נורא אוהבת את אראגורן וגם אותו.

love angle

New member
גם אני ממש אוהבת את ויגו..

הוא הדבר השני הכי מושלם ביקום! אחרי אורלו'ש כמובן! אבל אני לא יודעת עליו כלום... בקושי יש עליו תמונות או מידע ברשת, אבל אני יודעת שהוא ממש מוכשר! גם צייר גם צלם גם שחקן וגם משורר או משו כזה... איזה מגניב! אני כותבת מהבית של סבא וסבתא שלי! אני רובצת אצליהם די הרבה זמן בשבוע וסופסוף התקינו להם אינטרנט!! עכשיו אני יכולה גם להינות מפינוק וגם מאינטרנט מהיר!!!!

למעלה