היי חבובות!

היי חבובות! ../images/Emo9.gif

יש לי הודעה משמחת שאווה ושולטת בהחלט! אני עושה עבודה באנגלית לביה"ס על "שודדי הקאריביים"
נכון שזה ענק?!
אז רציתי לשאול אתכן אם אתן מכירות אתרים טובים על הסרט, שאני אוכל לקחת מהם מידע?

ThisIsJustME

New member
יייייו מאאאאאגניב!!!!../images/Emo143.gif

לגבי אתרים אני לא מכירה
רק האתר הרשמי את רוצה את הכתובת שלו?

bloomy

New member
ע-נ-ק ../images/Emo70.gif

ויש המון אתרים על שודדי הקאריביים ואפילו אתר רשמי!!! כנסי למנוע חיפוש....בטוחה שתמצאי!

קוליישן!../images/Emo6.gif

לייק איט.
אממ... יש את האתר הרשמי, הוא ממש טוב.
אם את רוצה, מצאתי אתר אחד שיש בו מלאאאא ציטוטים מאגניבים שלהם!
גם וולפייפרים אנד סטאף. על מה העבודה?!
אצלינו מזמן כבר הפסיקו לתת לנו עבודות מעניינות.
בעצם היה את הפרוייקט, אבל זה היה לפני שודדי הקאריביים, ו, אממ, עשיתי על מסרים סמויים באגדות.o_O הממ... סינדרלה זה דבר לאאאאאאאאאאאאאא חינוכי!
והזאב בכיפה אדומה הוא בעצם אבא של כיפה אדומה!
עזבו, זה פשוט דבר מזוויע. ממש. ממש ממש. אוו, יש עבודה אחת, אבל היא ממש לא מעניינת.
לכתוב מכתבים למורה שלנו!
אנחנו צריכים לכתוב לה מכתבים והיא עונה לנו.
איזה כיף. ייפ ייפ הורי. אין לי מושג מינימלי למה התפלספתי עכשיו על אנגלית.
לא קשור.
בלה.

Laguna I s Back

New member
יאאאאא../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

איזה מאגניב! אתרים אני לא מכירה....אבל התמונה ששמת ממש חמודה!

איזה מאגניב!!!

מה הנושא של העבודות שיכלת לעשות עבודה על "שודדי הקאריביים"?
זה ממש מגניב!!! תהנייייייי! ואין לי ממש מה להוסיף, כי אין לי תמונות (בקושי, או בכלל), אתרים חדשים לתת או מידע(?) על הסרט...
אבל בהצלחה!!!!!!

ChipiM

New member
וואי

הלוואי שבבצפר שלי היו נותנים לנו לעשות עבודות כ"כ כיפיות ולא מטומטמות על דברים משעממים!!!

ThisIsJustME

New member
כן משהו שכאילו המורים חייבים../images/Emo143.gif

לתת לנו נושאים מ-ש-ע-מ-מ-י-ם לעבודות!!!!!!!!!

פרפר15

New member
ציטוט מצחיק מהאתר

שראיתי את הסרט פשוט ניקרעתי Jack Sparrow: "One question about your business, boy. There's no use going. This girl.. How far are you willing to go to save her?" Will Turner: "I'd die for her." Jack Sparrow: "Oh, good. No worries then."

ThisIsJustME

New member
חחח ../images/Emo6.gif לשני הדברים אה וגם../images/Emo143.gif

ראיתי את הציטוט הזה כבר באתר! בכלל איזה ציטוטים מצחיקים יש שם חחח פשוט נקרעתי איזה חצי שעה מהם

תודה לכולכן על העזרה והתגובות! ../images/Emo9.gif

יכולנו לבחור לעשות עבודה על כמעט כל נושא שרצינו - חברה שלי למשל עושה על סרטי "שר הטבעות", עוד חברה על No Doubt, עוד חברה על התוכנית Jackass... חיחי באמת היה לנו חופש בחירה!
בהתחלה בחרתי לעשות על "ספיידרמן" (אני פשוט מעריצה של הקומיקס וסדרת הטלוויזיה וכו'), אבל אז ראיתי בדף שהיא חילקה לנו שיש "The making of a movie / TV series" וישר החלפתי כי ידעתי שאני יוכל למצוא די הרבה חומר על העשייה והשחקנים וכו'... אז זהו! חיחי זה הסיפור של איך אני יכולה לעשות עבודה כל-כך שאווה...
ושוב תודה על העזרה!
מממ וסתם אם מישהי מתעניינת אני חושבת שאני אעשה פרק אחד על הסרט - דמויות, נופים, העשייה וכו', פרק אחד על השחקנים - אורלי, ג'וני דפ, קיירה נייטלי... ופרק אחד על... פיראטים! חיחי

love angle

New member
אני שונאת את

קיירה נייטלי ה********
אבל ממש כיף לך!!! הלוואי ואני יכולתי להגיש את העבודה באנגלית שלי על שודדי הקאריביים במקום על טום סויר למרות שזה מ-א-ו-ד מעניין...

חחח

אבל טום סוייר זה ספר נחמד, לא?
מממ ואני לא שונאת את קיירה נייטלי, אני חושבת שהיא חמודה ומאוווד ברת מזל... חחח והיא גם יפה.

love angle

New member
....

לא יודעת, עדיין לא התחלתי לקרוא, כאילו יש לי כח.. היא עדיין לא נתנה לנו תאריך והכל, רק אמרה לנו שעל זה נצטרך לעשות את העבודה... ואני לא שונאת את קיירה נייטלי בגלל שהיא נמרחת על אורלי (למרות שזה מעצבן
), היא פשוט מהלכת לה ערומה בכל מיני טקסים וסרטים... והיא גם נראית לי מתלהבת כזאת.. איזו מאמי את שאת לא כועסת עליה שהיא אוכלת את אורלנדו'ש! (אני לא מצליחה להתאפק לא לכעוס עליה
)

חחח גם את חמודה! ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

ואני מסכימה איתך בעניין של הטקסים! פשוט הזדעזעתי לראות מה היא לובשת!
איזה חוסר טעם...

LiNKiNPaRKiT

New member
פיכס../images/Emo5.gif

איזה נדוש חולצת בטן וג'ינס!!! היא לא יכלה ללבוש איזה שימלה מפוארת שלא תגרום לה להראות זונה בצומת?!

למעלה