היי ח´ברה...יחס בבקשה??...

מאו יין

New member
היי ח´ברה...יחס בבקשה??...

בת ה י ם

New member
1,000 ../images/Emo25.gif לך אהובתייייייייייייי

אני כאן מכורבלת מול עוגת שוקולד (טוב נו חצי תבנית) למנכ"לי (הלא מבוייץ) הייתה ממולדת...... אני..לא יודעת מה לעשות..... לאכול......לא לאכול........לאכול .......לא לאכול רגעעעעע גם היום מסיבת חנוכה ל"נזק" זה אומר, עוד סופגניות..... חחחחחחחחחחח היום יום חמישיייי מחר שישי, שישי מנוווווווחה = עד כאן , בת מנשה מירושלים=

@@

New member
מאווווווו../images/Emo24.gif

את רוצה יחס
איפה את, נותנת גיחה ונעלמת לחודש
ותתתתתתתתתתתתתת ו
יםםםםםםםםםםםםם תאכלי קצת
משהו

מאו יין

New member
../images/Emo39.gif ריייייקייייייי!!!

נשמה יפה,מקסימה, מדהימה שלי, מה אני יעשה,
אני מגיעה עכשיו לעבודה ב9:00 (שזה דווקא נ ה ד ר ....) ועד ככה 12 אני מופצצת בעבודה, וחוץ מזה לא נעים לי ,ת´יודעת, מקום חדש... להיות כל היום באינטרטנט...אני מהההההההההה זהההההההההההה מתגעגעת !!!! אבל זהו נגמרו הימים שהייתי כל היום באינטרנט (בזמן שהייתי "עובדת" עלק...) אבל אל תשאירי אותי מחוץ לתמונה... ספרי לי קצת מה נהיה איתך בזמן האחרון... איך העבודה,החיים, האהבה??? (נו יש משהו????) אוהבת אוהבת ומקווה שיהיה עוד מפגש במהרה ושנתראה!!!!!!!!!
חג שמייח מלא סופגניות דיאט....

@@

New member
מאוווווווו../images/Emo25.gif

נשמה יפה שלי, אני יודעת שאת עובדת קשה מאוד, אחרת מזמן הייתי רואה אותך פה בין השורות... מה אצלי???? אצלי הכל חראגיל, ממש כך, עבודה... בילויים... בית (מידי פעם) מינוסים.. מצבי לא השתנה בכלום, אבל עדין עם חיוך
... את תבואי למפגש ביום חמישי
אל תאכזבי אותנו, אני מתה לראות אותך
אוהב
ת אותך

קנגורית

New member
היי מאו אני קנגורית נעים מאוד../images/Emo140.gif

מקווה שתאהבי אותי כמו כולם!!!! ונכיר אחת את השניה גם... אני חברה של לייפי וקרוספייס וסנואו... קנגורית

מאו יין

New member
היי קנגורית../images/Emo140.gif

שלום שלום! נעים לי מאוווווד!!! כל חברה של לייף וקרוספייס בהחלט שווה הכרות....! תקני אותי אם אני טועה, אבל ככה מקריאה חפוזה של ההודעות אני מבינה שה"חברות" שלך עם קרוספייס היא בעצם זוגיות... כלומר שאת בת זוגתו?? איזה יופי!!!! אז ככה אני "נעדרתי" לצערי מהבית (=הפורום...!) כחודשיים עקב כך שפוטרתי ממקום אחד ואין לי עדיין מחשב בבית.. ובנתיים היו פה הרבה התרחשויות....אני מקווה להשלים את החסר במהרה ובנתיים רק אומר לך באיחור רב...ברוכה הבאה!!!! ושיהיה לך חג נפלא!!!!

Crossface

New member
כן

בת זוגתי אבל אני בקושי רואה אותה.....יש לה דברים יותר חשבוים ממני

אוף כמה שהיית חסרה

ואני גם לא מספיקה להתעדכן בעבודה החדשה במקום באנשים באהבה בהכל ספרי מה קורה לך באריכות בבקשה

lifie

New member
מאווווווווווווווווו(יייייייייייאאא)

מה קורה אחותי ...?? טוב אני חזרתי היום מטיול של 3 ימים ... מתפוצץ לי הראש... אבל ידעתי שיש לי סיבה להכנס לפה היום !!!! הייתה לי הרגשה טובה! מה קורה איתך ? איך העבודה החדשה? טוב בכל אופן אני רואה שהכרת כבר את עדי (קנגורית) אחל´ה... יאלללההההה בלאאאגגגגןןןן חנוכה חנוכה חג יפה כל כך אור חביב מסביב גיל לילד קט... (אני לא מאמינה שאני זוכרת את המילים ) יאלללההההה אוהבת אורית

למעלה