היי זקוקה לעזרתכם

myrav

New member
היי זקוקה לעזרתכם

הבעיה היא בנושא זוגיות מדוע עדיין לא התאהבתי (שלא לדבר על חתונה ) ? האם יש איזה חסימה במזל שלי ? היו לי חברים אבל הייתי דיי אדישה אליהם. הייתי איתם רק בגלל שהם התעקשו ונתנו לי ים של אהבה פינוקים ותשומת לב. אבל אני לא מוכנה לוותר על רגש , גם שהייתי איתם תמיד חיכיתי להזדמנות שתבוא לי ... שאולי תגיע אליי אהבה . בסוף הפסקתי לשקר לעצמי ולאחרים והיום אני אהיה רק עם מישהו שאני מרגישה אליו משהו. הבעיה שעברו עוד 5 שנים ומאז שום דבר לא קרה . בעצם כל חיי לא התאהבתי ולא הרגשתי משיכה או "חשמל" למישהו, מקסימום חוויתי הדלקות לאיזה שבוע .. וטרחחחח זה נעלם . שם פרטי 191 שם משפחה 1271 תאריך לידה 30/04/1972 אשמח אם תעזרו לי גם בתחום המיקצועי , מה הכי מתאים לי . תאריך לידה 30/04/1972 תודה רבה.

מירב

עלייך ללמוד לפתח ביטחון פנימי וערך עצמי,כמו כן להפעיל את מידת המתינות כדי לשלוט ברכושנות,את מאוד עקשנית ואיטית,יש בך המון משמעת ואינך מוותרת לעצמך,אך עלייך ללמוד מתי צריך לנוע הלאה,אחרת תמצאי את עצמך מדשדשת במקום בלי להתקדם,את גם משמרת כעסים וטינה,לכן חשוב שתלמדי לבטא את רגשותייך לפני שהם נעמסים עלייך,קשה לך גם להשתחרר מזכרונות עבר ולהתחיל לזרום קדימה,קיים בך פחד משינוי כי זה עלול לגרום לך לעגן את עצמך בנסיבות חיים קבועות ושגרתיות,עלליך ללמוד לאזן בין האהבה הפיסית לאהבה הרוחנית,ולשכלל את יכולת הנתינה,באמצעותן תוכלי להגשים את שאיפותייך. לגבי התחום המקצועי,המלצתי היא,כל התחומים העסקיים מתאימים לך,בנקאות,ראיית חשבון,וכל הקשור בתחומים מעין אלו.

myrav

New member
לא יאמן כל מה שאמרת זה נכון עליי

אבל איך אפשר לפתח בטחון עצמי ? וגם אם אני מרגישה חסרת ערך האם לא מגיע לי להכיר מישהו טוב ולהתאהב בו ? עם כל המגרעות שבי. ועוד משהו... אני עוסקת בתחום העיסקי ובא לי לעשות הסבת מקצוע . האם אתה חושב שמשהו כמו עיצוב פנים של דירות מתאים לי ? או תחום הכתיבה ? כלומר האם יש בי משהו יצירתי ???? המון תודה על התשובה הקודמת קלעת ב 100 אחוז.

מירב

יש בך את היכולת לעסוק באומנות,הביטוי העצמי מאוד חשוב לך,קיים בך פוטנציאל להגיע לפסגה עלייך להזהר מאובססיות,מאי יציבות ומקטנוניות.

למעלה