היי זקוקה לייעוץ

נויה761

New member
היי זקוקה לייעוץ

הי כולם, אני נמצאת בזוגיות כמעט 10 שנים בשנה האחרונה יש ירידות ועליות בזוגיות
בחודשיים האחרונים בעלי נמצא בקשר עם בחורה היא צעירה ממנו ב 10 שנים יש לציין שהיא נשואה עם 2 ילדים היא משתייכת למגזר הדתי
ההתכתבויות ביניהם בעיקר בנושא סקס ומה הוא יעשה לה שיפגשו ולהיפך (הם נפגשו פעמיים ) אתם בטח שואלים איך אני יודעת אז בלי להשתחצן יש לי תחושות נורא חזקות וחלמתי על זה תוך כדי שינה
הלכתי לנייד שלו ואיך אומרים החלום לא שיקר
כרגע אני בהתלבטות ולא יודעת כיצד לפעול
מצד אחד אם הייתי מייעצת למישהי הייתי אומרת לה "תארזי לו את הדברים ותעיפי אותו מהבית" אבל,
מצד שני יש לנו 2 ילדים קטנים אני אוהבת אותו
האמת חשבתי בהתחלה לטלפן אליה ושהיא תדע שאני יודעת יש לי את כל ההתכתבויות שלהם ואת השיחות שלהם (מוקלטות)
אני נורא רוצה להבהיר לה שבחורה שמשתייכת למגזר הדתי מאבדת הכל מבחינת הדת משמורת על ילדיה וויתור מזונות
אבל אז אני יוצאת מטומטמת
אני רוצה להגן על המשפחה שלי בכל מחיר
וגם דיי בא לי להתנקם להכיר מישהו ושבעלי יקנא
הוא קנאי ואובססיבי עליי שבעצם הוא יצא הבוגד מבינינו
כמובן שאמרתי לו שאני יודעת והוא חירטט לי משהו שהיא לא מעניינת רק ידידה בדיוק כמו שלך יש
הבהרתי לו שלי אין ידידים יש חברים טובים ושאני לא מדברת איתם על סקס או מה הייתי רוצה שיעשו לי
אחרי השיחה איתו היא נעלמה מהאופק במשך 3 שבועות והיום בבוקר שוב התחילה ברור לי שהוא הגורם הבעייתי, נראה לי שהוא רוצה לעצבן אותי
אשמח לשמוע את דעתכם

כמה דברים

א. אל תתנקמי בו בקטע של לבגוד או משהו כזה.
אבל את כן יכולה למצוא ידיד נטו ולצאת איתו לקפה כדי לגרום לו להתעורר.

ב. ממליצה על טיפול זוגי, תחסכו כסף לחופשה של יומיים, ילדים אם תוכלי שיהיו אצלך אימך או חמותך
ובחופשה הזאת תשבי איתו ב4 עיניים ותגידי לו את האמת שאת יודעת על הקשר שלו, ומה יש לו להגיד בנידון
אולי הוא רוצה סקס עם מישהי אחרת ונמאס לו (כן זה קשה להגיד לך את זה וכואב, אבל אין מה לעשות אולי הזוגיות שלכם נשחקה וצריך להבעיר מחדש את הניצוץ)

ג. אם אין ברירה, אולי תפני לפורום של זוגיות פתוחה ותגידי לבעלך שאת מרשה לו לצאת עם נשים אחרות (כל עוד הוא משתמש עם אמצעי מניעה) אולי דווקא כשתגידי את זה, ''הפרי האסור'' כבר לא יהיה טעים בכלל!
ואז הוא יגיד שלא רוצה,
ואולי אפילו תגידי לו -אתה עם נשים אחרות ואני עם גברים אחרים, ואז בכלל הוא יקח את עצמו בידיים

אני לא בעד זוגיות פתוחה,
אבל גם לא נגד. אומר ששווה לחשוב על זה. יודעת שזה קשה אבל רק תחשבי על האופציה הזה, כי זה יאפשר לך שליטה וחיים ללא סודות.

לפני הכל חשוב לבדוק מעבר לבדיקת ההודעות

ולוודא שאכן בזה מדובר.
אני לא הייתי מתעסקת באותה אישה ובבחירות שלה- אם זו לא הייתה היא, זו הייתה מישהי אחרת. היא לא האישיו פה לטעמי אלא בעלך.

מה הייתי עושה? שאלה טובה...
במיוחד כשיש ילדים- מאוד קל לומר "תשברי את הכלים" אבל כשיש ילדים -זה כבר סיפור אחר והייתי מנסה לדבר איתו ולומר שאת רוצה להבין מה קורה ולא מוכנה לקבל בגידה.

להוציא את האמת

שלום רב
גם לדעתי אין מה לבוא בטענות לאישה השנייה. כי לטנגו צריך שניים. וכמו שכבר נכתב, אם זו לא היא, אז הייתה מישהי אחרת, וכאן אני חושב שקבורה הבעיה. מדוע בכלל בעלך רוצה מישהי אחרת?, מדוע הוא לא משתף אותך כי משעמם לו בזוגיות, הוא מרגיש מתבגר ואולי מפסיד משהו?, את לא מבינה אותו, ועוד הרבה הרבה סיבות ותירוצים. העיקר שיש כאן נתק כלשהו בתקשורת בניכם. לכן בדומה לקודמות לי, נראה לי נכון, גם אם אני עוסק בזה, ואלי בגלל זה, כי נכון לכם למצוא גורם חיצוני שיודע ומבין איך לגשר בין שניכם, כך שתוכלו לשבת יחד ולהוציא את מה באמת כואב, חסר בזוגיות שלכם. זה טבעי, זה קורה לכולם, השאלה איך עוברים את המשבר, וזה ייחודי לכל זוג.
דרך אגב, מחשבה שעלתה לי בקריאה, האישה שומרת מצוות, האם ייתכן וכרגע!, אלו רק מילים והבעת צורך נפשי, ולא באמת קורה בצורה פיזית?. גם לה יש מה להפסיד, וייתכן ושניהם בחרו כרגע אחד את השני כי הם מבינים מוסרית וערכית שהם לא יילכו על זה עד הסוף, כמו שאומרים הילדים.

נויה761

New member
תודה

אני מודה לך על תשובתך ואכן צריך 2 לטנגו וכמו שרשמתי הוא הגורם הבעייתי, בעלי במשבר ובזה אין ספק הוא סובל מידי פעם ממשברים נפשיים הייתה לו ילדות לא פשוטה וזה נגרר ככה, מעבר לזה אציין שבבית אין לו חסכים מיניים אנחנו שנים יחד ובכל השנים יש לנו סקס לפחות פעם ביום ויש ימים שיותר ובקשר לבחורה כמצטיירת כדתייה בעיניי זו סתם מסיכה ובעלנ מאשר לה בנשואין שלהם לקיים קקרים ואבוי לנו עם דתיים כמוה שחובשים מסכה

נויה761

New member
ולא מתפקידי לשפוט אותה

אבל היא מעצבנת אותי ולכן התגובות שלי כאלו . היינו בעבר בטיפול זוגי והאמת שאני רוצה טיפול אישי רק צריכה למצוא משהו טוב

נויה761

New member
ולא מתפקידי לשפוט אותה

אבל היא מעצבנת אותי ולכן התגובות שלי כאלו . היינו בעבר בטיפול זוגי והאמת שאני רוצה טיפול אישי רק צריכה למצוא משהו טוב

נויה761

New member
תודה

אני מודה לך על תשובתך ואכן צריך 2 לטנגו וכמו שרשמתי הוא הגורם הבעייתי, בעלי במשבר ובזה אין ספק הוא סובל מידי פעם ממשברים נפשיים הייתה לו ילדות לא פשוטה וזה נגרר ככה, מעבר לזה אציין שבבית אין לו חסכים מיניים אנחנו שנים יחד ובכל השנים יש לנו סקס לפחות פעם ביום ויש ימים שיותר ובקשר לבחורה כמצטיירת כדתייה בעיניי זו סתם מסיכה ובעלנ מאשר לה בנשואין שלהם לקיים קקרים ואבוי לנו עם דתיים כמוה שחובשים מסכה

למעלה